Скоростна кутия за Е-36 1.8i,избива 1-ва скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Скоростна кутия за Е-36 1.8i,избива 1-ва скорост
Колеги помогнете имам колата от 5-месеца но започна да изключва 1-ва.Моля за помощ.Благодаря предварително.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Добре дошъл в клуба!:)И мойта е така от 6 месеца,виж преди да ти заключат темата има подобна тема от преди 2-3 месеца сме я обсъждали,синхронизаторче ти требва!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Nukem написа:Добре дошъл в клуба!:)И мойта е така от 6 месеца,виж преди да ти заключат темата има подобна тема от преди 2-3 месеца сме я обсъждали,синхронизаторче ти требва!
Колега а защо все ми се струва , че първа и задна са директни или се бъркам нещо и проблема е в самата зъбчатка на първа скорост
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
vanchov написа:Nukem написа:Добре дошъл в клуба!:)И мойта е така от 6 месеца,виж преди да ти заключат темата има подобна тема от преди 2-3 месеца сме я обсъждали,синхронизаторче ти требва!
Колега а защо все ми се струва , че първа и задна са директни или се бъркам нещо и проблема е в самата зъбчатка на първа скорост
Пета скорост е директна. Първа и втора предавка са на една муфа. Към автора на темата: Качественият Ремонт на скоростната кутия излиза прекалено скъпо, защото освен синхронизатора на първа скорост, скоро ще замине и на втора скорост. Освен тези синхронизатори и муфата, голяма вероятност има да се наложи и смяната на лагери и други неща и като теглиш чертата, може ремонта да надхвърли 1000 лв. Най-удачният вариант си остава със скоростна кутия втора ръка, която да бъде с гаранция. Цената й е 200-250 лв. и не се намират толкова трудно. Постоянно има обяви за катастрофирали автомобили на части. За да си сигурен с гаранцията иди на майстор, който ще ти намери и смени кутията.
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Колегата Ивчо3 е много прав за това , че ремонта ще ти излезне много солено и аз съм на мнение , че една кутия втора употреба е по-добрия вариант 
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
8 мнения
• Страница 1 от 1