Простаците във входовете
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Zubcho написа:Абе ващо нищо не е. Под нас има 2 педалчета с много пари. Явно са от някъде около Ямбол, защото говорят на подобен диалект. В началото като се нанесоха и само смях и разговори по цяла нощ. Сега явно са скарани защото само си блъскат вратите.
Поздрави
Няя гувориш тъй ве ей Зъбчатка? кЪк ги пузна чи са ут там уе ?
Дай ся кът има пойчи кинти и пидали дъ съ, тъй ли уе ?
Те и от Сливин тъй си хортуват , и от Стара Зъгоръ , и от Нова , чи ду мурето чак кът стигниш уе, нъл тиий ясну ? ...
Те в Софията пойчи съ гримирвът , мъ ний щи са прайм чи ни знайми!
Ай със здрави , и да ми пазиш ръмтъ ,щоту щи пратя гримирани от Ямбул и щи скъсаш някуй рйемък на ТйеДйеЙеса ,уе

Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 11 Авг 2009, 12:35, променена общо 1 път

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Явно има и други хора освен мен които имат проблеми с комшии идиоти!
След като онзи ден се опитаха да ми тарашат колата купих прожектор и кабел(за моя сметка) за да е светло пред входа и колите да не са в тъмницата и познаите....много са им 50 стотинки на месец за ток и не го искат
Отделно има една луда където гледа 10 котки и в мазето е пълно с бълхи!
Паркират каточели няма други коли и кола на място за 2!
Оффф мога да изброявам още много,но ще спра до тук защото пак почнах да се самонавивам и незнам къде ще му излезе края
След като онзи ден се опитаха да ми тарашат колата купих прожектор и кабел(за моя сметка) за да е светло пред входа и колите да не са в тъмницата и познаите....много са им 50 стотинки на месец за ток и не го искат

Отделно има една луда където гледа 10 котки и в мазето е пълно с бълхи!
Паркират каточели няма други коли и кола на място за 2!
Оффф мога да изброявам още много,но ще спра до тук защото пак почнах да се самонавивам и незнам къде ще му излезе края

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Може да е за добро,че не се е получило,шото ако го бяхте направили и после въпреки това стане фал,познай кой виновен..(bubsa) написа:След като онзи ден се опитаха да ми тарашат колата купих прожектор и кабел(за моя сметка) за да е светло пред входа и колите да не са в тъмницата и познаите....много са им 50 стотинки на месец за ток и не го искат![]()
![]()
:

Колегата ИспанетСа го каза точно...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Според мене не искат,защото не им е дошло на тях до главите,но никои не е застрахован от подобни инциденти!
Нали знаеш че хората докато не се опарят не им пука,а аз от години им предлагам да сложиме 3 прожектора на целия паркинг и проблема с кражбите ще се реши до голяма степен,ама ганьо си е ганьо
Нали знаеш че хората докато не се опарят не им пука,а аз от години им предлагам да сложиме 3 прожектора на целия паркинг и проблема с кражбите ще се реши до голяма степен,ама ганьо си е ганьо

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
взе ми го от клавиатурата...(bubsa) написа:,ама ганьо си е ганьо

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Вие викате че съседите ви кендзали във входа аз какво да кажа като имах един съученик в старото ми даскало който беше бавно развиващ и се беше облекчил в една от стайте на 4тия етаж на който не ползахме него крило но ходехме да играем футбол там.Гледката беше ужасна
Та въпросното нещо стоя 2 години там и чак като завършвах лелчето го изчисти . 

Относно прожектора ......си е много добра идея.Щастлива съм че там където живея има и не само заради колата,но и аз когато се прибирам късно от работа ми е по спокойно когато е осветено!За съжеление повечето не го разбират така ,а мислят за "0.50 стотинки"!
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3