За жените и нервите........
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Много е специфично при всяка жена... Може би като цяло са по... чувствителни и нестабилни непосредствено преди цикъла... А колкото до това как протича самият цикъл, аз имам едно особено мнение - за връзка между характера и изобщо темперамента на жената с това как се чувства тя по време на цикъл. Жените, които имат тежка менструация, със силни болки, нервни са, заядливи, избухливи, кисели, дуднещи и пр. са в известна степен и киселячки по принцип...
И обратното, веселите, лъчезарни, позитивни и приятни за общуване жени имат лек и незабележим цикъл...
"Глупости" ми казаха скоро като споделих това мнение, но аз все си мисля, че ... съм права
И обратното, веселите, лъчезарни, позитивни и приятни за общуване жени имат лек и незабележим цикъл...
"Глупости" ми казаха скоро като споделих това мнение, но аз все си мисля, че ... съм права

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
не знам за кво си я пуснал тази тема.. те винаги са такива.. просто когато не са в цикъл примерно харесват високи, стройни мъже.. а когато са в цикъл харесват мъже от типа разчленени с изкарани вътрешности и обесени на собствените си черва.. 

- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Да си обръщаш мнението на 180 е тип характер и не задължително женски, а не състояние по време на цикъл. Иначе всяка жена с малко добро желание и повечко усилия смятам че може да се контролира и да победи хорманалната атака.
ПС: Мъжът като не изкара пари и се държи като жена в цикъл
ПС: Мъжът като не изкара пари и се държи като жена в цикъл

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
[quote="Apassionata"][/quote]
не знам сама ли стигна до това заклячение или си го
прочела някъде, но има нещо много вярно в него!!!
Чак сега като се замисля и виждам истината...
не знам сама ли стигна до това заклячение или си го
прочела някъде, но има нещо много вярно в него!!!
Чак сега като се замисля и виждам истината...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Моята като я изведа на вечеря или на разходка някъде и забравя за физиологичните неудобства. Но все пак при всяка жена е различно-при някои наистина е много болезнено, при други-не.
Никой не мое ма връне на селу!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Колко много неща научих за жените в цикъл. До сега не ми беше правило впечатление, защото взаимоотношенията ми с "нежния" пол са само професионални в работата. Сега разбирам защо понякога са мили и дружелюбни, а друг път са готови да те разкъсат с поглед, изпълнен с презрение и омраза.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да ,ама като претакат маслото и сменат неколко филтъра -после стават много добри и любвеобвилни! кво толко са !? 2 дена-3 на месец ,ми пишеме ги дъждовни!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Гласувах за първия вариант- и честно баварките ми по-малко проблеми ми създават и са по-малко капризни от половинката 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ще му ударя и аз едно рамо на Скисата. А и според мен си е до голяма степен до самата жена. Има такива, които преди и по време на цикъл стават някакъв ад и ти иде да я посрещнеш челно с тигана, но има и такива, които си остават нормални...що годе. В общи линии всичко си е строго индивидуално. Но пък имайки предвид, че след 2-3 дни всичко става пак нормално...не мисля, че е някаква болка за умиране. В крайна сметка по цял ден какви ли не идиоти търпиме, та за собствените си жени ли няма да направиме компромис. Радвам се, че съм оцелил кьоравото, защото поне моята приятелка като е в цикъл и е страшно мила с мен, което може само да ме радва...направо да й се неначудиш кърви ли това момиче или не 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Колеги и Колежки, благодарско за участието в анкетата.
ПИчеля спора, макар и да не съм формулирал много точно въпроса и анкетата, но стана ясно все пак за кво иде реч.
Същата анкета жената я пусна в ония женският форум и понеже имало линк към тази тема и бил възникнал междуфорумен скандал
, май и админите им са в цикъл. /няма да пускам линк, че..../ Там губа в спора, но и много жени си признават, че изпадат в подобно състояние.
М/у другото тва се водело ПМС имало МС и СМС
ПИчеля спора, макар и да не съм формулирал много точно въпроса и анкетата, но стана ясно все пак за кво иде реч.
Същата анкета жената я пусна в ония женският форум и понеже имало линк към тази тема и бил възникнал междуфорумен скандал

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Сондьора написа:Колеги и Колежки, благодарско за участието в анкетата.
Същата анкета жената я пусна в ония женският форум и понеже имало линк към тази тема и бил възникнал междуфорумен скандал, май и админите им са в цикъл. /няма да пускам линк, че..../ Там губа в спора, но и много жени си признават, че изпадат в подобно състояние.
пмс=предменсруален синдром, мс= менструален такъв, смс= следменструален!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:Сондьора написа:Колеги и Колежки, благодарско за участието в анкетата.
Същата анкета жената я пусна в ония женският форум и понеже имало линк към тази тема и бил възникнал междуфорумен скандал, май и админите им са в цикъл. /няма да пускам линк, че..../ Там губа в спора, но и много жени си признават, че изпадат в подобно състояние.
пмс=предменсруален синдром, мс= менструален такъв, смс= следменструален!
И то стана цел месец цикли

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мене най ме притеснява през тоя период безебието,за целта като един Учен съм разработил специален календар който оказва през кои дни жените не са годни за полово общуване,той е базиран на сериозни изследвания и огромни инвестиции по заведенията!!!
Въз основа на тоя календар избягвам да ходя по заведения в един период от дни в месеца защото до заветното "чукане" не се стига,единственно се постига един голям разход (пиене,ядене,ала бала) и на финала-нищо!!!
Някой ден ще публикувам календара в полза на потентната част от мъжкото съсловие,за сега е само за лично ползване
Въз основа на тоя календар избягвам да ходя по заведения в един период от дни в месеца защото до заветното "чукане" не се стига,единственно се постига един голям разход (пиене,ядене,ала бала) и на финала-нищо!!!
Някой ден ще публикувам календара в полза на потентната част от мъжкото съсловие,за сега е само за лично ползване

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5