Подържка на кожен салон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Авг 2009, 22:27

titto написа:
Le Transporteur написа:А за алкантара :!:
Младежко мляко :!:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 07 Авг 2009, 23:24

Аз съм ползвал 2 препарата... Но все още търся един който кара салона да мирише на борова гора... Така я взех колата и все още незнам какъв е тоя препарат... Иначе ползвам гореща вода яко напояване няколко пъти ... И после мазане с течен парафин... Яко отпуска салона и го прави приказка... Ползвал съм и един на Търтъл Уекс в зелена тубичка от ОМВ мирише не толкова добре но върши според мене работа.... Но най-доброто преди всякви процедури е топлата вода...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 07 Авг 2009, 23:26

аз използвам един на ВЮРТ препарат и също съм доволен
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 07 Авг 2009, 23:29

SaSo написа:Аз съм ползвал 2 препарата... Но все още търся един който кара салона да мирише на борова гора... Така я взех колата и все още незнам какъв е тоя препарат... Иначе ползвам гореща вода яко напояване няколко пъти ... И после мазане с течен парафин... Яко отпуска салона и го прави приказка... Ползвал съм и един на Търтъл Уекс в зелена тубичка от ОМВ мирише не толкова добре но върши според мене работа.... Но най-доброто преди всякви процедури е топлата вода...

по принцип за естесетвената кожа нее желателно вода
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 07 Авг 2009, 23:43

Le Transporteur написа:А за алкантара :!:
На "MA-FRA" има един продукт спрей, по-скоро пяна(6-7 лв.), пръскаш, изчакваш минутка-две и бършеш с мека кърпа, май го има и в Бриколаж и др.по-големи магазини! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 08 Авг 2009, 0:59

Нивеа.. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 08 Авг 2009, 9:12

Може да ви става смешно и да мислите, че някои колеги по-горе се базикат с някои не по предназначение препарати! НО пробвайте следното :arrow:
Купете си тубичка овлажняващ крем за ръце до около 3-5 лева всички вършат работа. Почистете салона от прах и намажете някакъв участък! Ще се убедите и направо ще паднете от ефекта как кожата става "сочна", мека и еластична с повече блясък, НО без излишно лъщене. Ефекта е доста траен ;) и 3-4 тубички стигат за целия салон :winky: Откакто ме светнаха на този фокус не съм си и помислял за оторизирани препарати - веднъж на месец с тази процедура и салона ми е винаги като нов ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Авг 2009, 11:11

kagebista написа:Може да ви става смешно и да мислите, че някои колеги по-горе се базикат с някои не по предназначение препарати! НО пробвайте следното :arrow:
Купете си тубичка овлажняващ крем за ръце до около 3-5 лева всички вършат работа. Почистете салона от прах и намажете някакъв участък! Ще се убедите и направо ще паднете от ефекта как кожата става "сочна", мека и еластична с повече блясък, НО без излишно лъщене. Ефекта е доста траен ;) и 3-4 тубички стигат за целия салон :winky: Откакто ме светнаха на този фокус не съм си и помислял за оторизирани препарати - веднъж на месец с тази процедура и салона ми е винаги като нов ;)

Подкрепям "алтернативните" методи. Аз лично ползвам една безцветна боя за обувки, противно на очакванията ми, не цапа, а попива в кожата. Резултата е вече два месеца без промяна. А тем подобни сонакси, монакси ми издържаха две-три седмици!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Мнение от Тонката » 10 Авг 2009, 14:12

Бих искал да ми дадете съвет, как да спася шофьорската седалка!? Другите седалки са като нови, но шофьорската е в състояние, което не ми допада. Съмнявам се, че седалката е боядисвана преди да я купя...
Изображение
Изображение

Благодаря предварително :)
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 10 Авг 2009, 17:32

Колега това ако е протрито и напукано, а не мръсно спасението е нова кожа. Ако е мръсно можеш да го почистиш с разни препарати за почистване на кожа и после да го намажеш с боя за кожа от съответния цвят.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 10 Авг 2009, 18:12

Тонката написа:Бих искал да ми дадете съвет, как да спася шофьорската седалка!? Другите седалки са като нови, но шофьорската е в състояние, което не ми допада. Съмнявам се, че седалката е боядисвана преди да я купя...
Изображение
Изображение

Благодаря предварително :)

Колега, трябва да се обърнеш към тези, които боядисват кожени якета. Ако има същият цвят боя, седалката се вади, шлайфа се с финна шкурка (не се шегувам), и после боя. Тази боичка се нанася с пистолет. Много е трайна и не пуска изобщо. Поне това, което виждам на снимката си мисля, че може да се спаси.
Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2009, 18:14

Zubcho написа:Колега това ако е протрито и напукано, а не мръсно спасението е нова кожа. Ако е мръсно можеш да го почистиш с разни препарати за почистване на кожа и после да го намажеш с боя за кожа от съответния цвят.

Поздрави

За наша радост, това изобщо не е така!

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1173

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 10 Авг 2009, 18:23

Това в България къде го правят ?

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2009, 18:27

klintan66 написа:Това в България къде го правят ?

Вероятно никъде, заповядай:

http://www.leatherique.com/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 10 Авг 2009, 18:59

колеги салона ми е много светъл и е ок
обаче един глупендер на една автомивка го ми с някакви четки и на едната седалак леко протри боята. резултата е леко жълто петно което се забелязва...
някои има ли идея къде има гама от бои или нещо с коеот мога да го боядисам качествено?
аз полвзах на саламандер една боя черна преди за друга кола и стана страхотно, но сега не мога да намеря този цвят :help:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата