Въпрос за предницата ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Въпрос за предницата ?
Колеги, имам следния проблем:
- Когато завивам на дясно (по-пълен завой) отпред чувам чегъртане, а волана на едно място леко запецва (като някакво съпротивление)!Ходих по сервизи, и ми казаха че не е нищо по предницата, всичко си било наред, карета,носачи и др.
И аз се замислих, дали пък не е нещо от хидравликата?Дайте някакъв съвет?Някой имал ли е същия проблем?
П.С: Забравих да кажа, че тези неща (стърженето и запецването) се получават когато влизам по-остро и с по-голяма скорост в десен завой!
- Когато завивам на дясно (по-пълен завой) отпред чувам чегъртане, а волана на едно място леко запецва (като някакво съпротивление)!Ходих по сервизи, и ми казаха че не е нищо по предницата, всичко си било наред, карета,носачи и др.
И аз се замислих, дали пък не е нещо от хидравликата?Дайте някакъв съвет?Някой имал ли е същия проблем?
П.С: Забравих да кажа, че тези неща (стърженето и запецването) се получават когато влизам по-остро и с по-голяма скорост в десен завой!
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BOLLORE написа:батка, и аз имах същия симптом! оказа се тежест на джантата че опира в амортесьора
ако скоро си сменял / балансирал джанти -> ходи пак
ако е тежест кажи на тоя дето ти е казал че е тампон да си сложи 1 ламарина на главата
Мерси за съветите колега, но се оказа че е точно тампон!Смених и двата тампона на двигателя + лагер главината и сега колата е пушка, никакъв шум не се чува!!!!
П.С: Модераторите, за мен тази тема е изчерпана, ако сметнете че е необходимо слагайте ключ!!!!
::: vankata™ :::
5 мнения
• Страница 1 от 1