Теч от ГНП на тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Toni 74
- кандидат ентусиаст
-
Теч от ГНП на тдс
Имам теч на нафта от помпата на тдс трудно пали. Съвети?
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
НН Сервиз на летището - могат да ти сменят всички гарнитурки или само проблемната.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=59650
Успех!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=59650
Успех!
Re: Теч от ГНП на тдс
копуваш си гумената гарнитура за около 10лв , сменяш я и тука пише как да я центроваш после: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60723 ако я сменяваш си бележи в какво полежение е била ''плочката'' и при монтажа пъпката и отдолу влиза в дупка на кръгал диск с диам-1см. заварти диска докато видиш малкиа отвор, после напасваш. Не стягай болтовете на плочката докато не се убедиш че плочката е паснала, че при завартане на статер после, подложена под натиск хидравличната глава има опаснос да се счупи.Toni 74 написа:Имам теч на нафта от помпата на тдс трудно пали. Съвети?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Теч от ГНП на тдс
ivan. написа:...Toni 74 написа:...
Както препоръча и колегата noiseless, иди в НН сервиз до аерогарата. Наистина можеш и сам да се потрудиш, но без специализиран инструмент, гараж и диагностична апаратура можеш да сгафиш нещо. Горивната система е прецизна конструкция и всички любителски вмешателства не са препоръчителни.
В края на краищата 60 - 80 лева къде не си ги дал, че сега да се скъпиш! Закарваш си колата, висиш на главите на майсторите и си тръгваш без притеснения. Аз така бих направил!
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Теч от ГПВН
За да не пускам нова тема ,ще пиша тук.
Гарнитурките ми на ГПВН са заминали и улива нафта. Къде и кой в Бургас може да ми ги подмени и за колко пари.
Мерси предварително.
Гарнитурките ми на ГПВН са заминали и улива нафта. Къде и кой в Бургас може да ми ги подмени и за колко пари.
Мерси предварително.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Теч от ГПВН
bera написа:За да не пускам нова тема ,ще пиша тук.
Мерси предварително.
Не съм очаквал от теб такъв въпрос......Мислех си че с твоите познания по ТДС-ките ще е детска игра за теб

- bera
- младши ентусиаст
-
Re: Теч от ГПВН
ivanov 530d написа:Не съм очаквал от теб такъв въпрос......Мислех си че с твоите познания по ТДС-ките ще е детска игра за теб
Познанията ги имам, условия нямам.
Мерси за спама.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Бих се обзаложил с теб че ти тая помпа ако я разглобиш /не само да махнеш електрониката/ за да можеш да смениш всички о-рингове по нея,няма да можеш да я сглобиш пожизнено ! Ако си навит на облога,идвай при мен аз ще ти предложа всички необходими условия за целата
Жив ли си ?!?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Не казвам че "аз мога - ти не можеш" ! Какво ти пука че съм на далеко,за теб ще направя изключение и ще ти я направя без пари
Пък и Бургас-Добрич са 200км. не е кой знае колко.....

Последна промяна Ilko Ivanov на 09 Авг 2009, 23:27, променена общо 1 път
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: ре
bera написа:...
Колега, наистина ценя желанието ти за помощ в този форум, но наистина има някои неща, които си искат майстора

В крайна сметка, важен е ентусиазма.Вече знаеш, че дори и да объркаш нещо, има кой да помогне

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Аре стига ве колко далеко200.6,5=13л нафта, е колко по ефтино човека казва че ще ти я направи, то е ясно без ПАРИ.Пали, гаси и тръгвай.bera написа:ivanov 530d написа:Е,тъкмо де, като се убедиш че познанията ти не са достатъчни ,ще ти я направя
Не поставям уменията ти под въпрос,но.. още веднъж- идваш ми далеко.
- bera
- младши ентусиаст
-
I.V.G. написа:....
Благодаря на колегата за предложението ,оценявам го, но ако въртиш по толкова километри на месец колкото мен ще ме разбереш, не ми се кара, уморен съм от шофиране.
Мерси.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2