Здравейте колеги. Интересувам се от БМВ 525 ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
anzak написа:Нищо старо и грозно няма в 124-ка Е-класа уникално класическа и яка кола тя както и Е34 са последните истински коли в средния клас
Съгласен съм с теб ама ела да поспориш с приятелките на жена ми. За жената няма значение какво има под капака ,а само как изглежда.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: re
bera написа:anzak написа:Нищо старо и грозно няма в 124-ка Е-класа уникално класическа и яка кола тя както и Е34 са последните истински коли в средния клас
Съгласен съм с теб ама ела да поспориш с приятелките на жена ми. За жената няма значение какво има под капака ,а само как изглежда.
Ти твоята кола заради приятелките на жена ти ли си я купи ?

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Re: re
ivanov 530d написа:Ти твоята кола заради приятелките на жена ти ли си я купи ?
Не. Заради себе си, а и си направих една тънка сметка- кола за 10хил лв. от такъв клас, с толкова екстри, като погледнеш алтернативите, колебах се между Е класа и е39 ,но мерцедеса е много дървен от вътре и взех БМВ ,никога не съм бил фен на БМВ, но е39 много ми харесва, дори повече от новите модели на БМВ.
Когато реших да си сменям колата се двоумях между Е39 и А6. Имам приятели, които докарват коли от Германия и Италия и реших да се посъветвам с тях. И двамата ми казаха следното ' Няма да ти докарам А6, защото после ще ме обвиниш, че съм ти докарал боклук '. На 50 000км горе долу се сменя скоростна кутия ако е автоматик
Не бях чувал такова нещо, но след като ми го казаха се видях и с приятели, които имат А6 и ми казаха същото. Много проблемни коли са и се отказах от тях. Метнах се на Е39 и мисля, че направих правилния избор на този етап 

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
op
Истината е следната, че за малко пари не може да се купи кой знай каква кола. Аудито А6 си е доста проблемно, според мен, както казах в предишното си мнение, за около 10-12 хил. решението е ТДС, Е-класата не е лоша, от към интериор и екстри е доста куца, да не говорим а колко е грозно комбито. Казват, че ТДС-а бил кофти мотор, според мен при една нормална експлоатация не би трябвало да имаш проблеми. Друг е въпроса, че не знаеш нищо за колата която купуваш колкото и да я тестваш и оглеждаш винаги има място за изненади.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3