Здравейте колеги. Интересувам се от БМВ 525 ТДС

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

re

Мнение от bera » 09 Авг 2009, 8:36

anzak написа:Нищо старо и грозно няма в 124-ка Е-класа уникално класическа и яка кола тя както и Е34 са последните истински коли в средния клас

Съгласен съм с теб ама ела да поспориш с приятелките на жена ми. За жената няма значение какво има под капака ,а само как изглежда.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: re

Мнение от Ilko Ivanov » 09 Авг 2009, 8:44

bera написа:
anzak написа:Нищо старо и грозно няма в 124-ка Е-класа уникално класическа и яка кола тя както и Е34 са последните истински коли в средния клас

Съгласен съм с теб ама ела да поспориш с приятелките на жена ми. За жената няма значение какво има под капака ,а само как изглежда.

Ти твоята кола заради приятелките на жена ти ли си я купи ? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 09 Авг 2009, 8:58

ivanov 530d написа:Ти твоята кола заради приятелките на жена ти ли си я купи ? :mhihi:

Не. Заради себе си, а и си направих една тънка сметка- кола за 10хил лв. от такъв клас, с толкова екстри, като погледнеш алтернативите, колебах се между Е класа и е39 ,но мерцедеса е много дървен от вътре и взех БМВ ,никога не съм бил фен на БМВ, но е39 много ми харесва, дори повече от новите модели на БМВ.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 09 Авг 2009, 12:19

Когато реших да си сменям колата се двоумях между Е39 и А6. Имам приятели, които докарват коли от Германия и Италия и реших да се посъветвам с тях. И двамата ми казаха следното ' Няма да ти докарам А6, защото после ще ме обвиниш, че съм ти докарал боклук '. На 50 000км горе долу се сменя скоростна кутия ако е автоматик :roll: Не бях чувал такова нещо, но след като ми го казаха се видях и с приятели, които имат А6 и ми казаха същото. Много проблемни коли са и се отказах от тях. Метнах се на Е39 и мисля, че направих правилния избор на този етап ;)

Потребител
Аватар

Мнение от bizzzare » 09 Авг 2009, 20:21

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

op

Мнение от kalin_peev » 09 Авг 2009, 21:31

Истината е следната, че за малко пари не може да се купи кой знай каква кола. Аудито А6 си е доста проблемно, според мен, както казах в предишното си мнение, за около 10-12 хил. решението е ТДС, Е-класата не е лоша, от към интериор и екстри е доста куца, да не говорим а колко е грозно комбито. Казват, че ТДС-а бил кофти мотор, според мен при една нормална експлоатация не би трябвало да имаш проблеми. Друг е въпроса, че не знаеш нищо за колата която купуваш колкото и да я тестваш и оглеждаш винаги има място за изненади.

Предишна

Назад към E39