318 или?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
С дърпане
Майтап имаш две заключалки,опитай да бръкнеш и да натиснеш пружината, ако въобще е там проб,ако е другаде,най-добре не се занмавай че ще се накграеш. отиди на майстор

Майтап имаш две заключалки,опитай да бръкнеш и да натиснеш пружината, ако въобще е там проб,ако е другаде,най-добре не се занмавай че ще се накграеш. отиди на майстор
BMW_325i написа:nyky написа::shock:
Виж двигателяДвата модела са доста различни по габарит.
Виж и лепенката на колоната на вратата.Там също пише модела на колата,до размера на гумите
там пише 318и![]()
иначе тая бавария е била няква дилърска или нещо такова...цялата е разкоствана...и където няма щипки тапицерията е хваната с винтчетатавана беше овиснал от единия ъгъл...майче са гледали с някви огледала там...странна работа..
а капака НЕ може да се отвориедната пишчица за захващането не се отваря...само от едната страна се отваря...майче жилото е скъсано...или е заяла лостовата с-ма
![]()
ако кажете как да го отворя

Аз съм с 325 и капака ми се захваща само от едната страна.
По-точно само от ляво

Виж задните дисковете дали са вентилирани...
Естествено
ако бях видял по-рано темата веднага щях да ти кажа че си имаш работа с 318..... километраж до 220 и дискове отзад - нема кво друго да е
мойта е същата, имам и ABS и м/у другото 318-ки с дискове отзад са доста редки екземпляри..... а разликата в спирането с дискове и с барабани отзад е ОГРОМНА
ааа и некой беше споменал че само последните 318-ки имат дискове отзад - еми мойта е 92-ра..... е може и поръчкова да е била незнам но е факт

ако бях видял по-рано темата веднага щях да ти кажа че си имаш работа с 318..... километраж до 220 и дискове отзад - нема кво друго да е

мойта е същата, имам и ABS и м/у другото 318-ки с дискове отзад са доста редки екземпляри..... а разликата в спирането с дискове и с барабани отзад е ОГРОМНА

ааа и некой беше споменал че само последните 318-ки имат дискове отзад - еми мойта е 92-ра..... е може и поръчкова да е била незнам но е факт
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Garelli написа:ааа и некой беше споменал че само последните 318-ки имат дискове отзад - еми мойта е 92-ра..... е може и поръчкова да е била незнам но е факт
И при мен е така '92 с дискове.

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Гост
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2