Два Въпроса за е36..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Два Въпроса за е36..
Здравейте колеги, първо да се извиня, ако има подобна тема, но потърсих и не намерих..
Снощи спря да ми свети дисплейчето на борда (така наречения малък борд) където показва температура и час.. копченцата светят но дисплейте са тъмни.. преди време се беше случвално, но със смяна на бушона оправихме този проблем.. сега пробвах с бушоните, но така и не светна.. Съвети ?
И още нещо, колата е е36 320и м52б20.. въпроса ми е, ако взема от същатата - голям борд, дали ако го сложа на моята ще бачка ? извинявам се ако въпроса е тъп
Мерси
Снощи спря да ми свети дисплейчето на борда (така наречения малък борд) където показва температура и час.. копченцата светят но дисплейте са тъмни.. преди време се беше случвално, но със смяна на бушона оправихме този проблем.. сега пробвах с бушоните, но така и не светна.. Съвети ?
И още нещо, колата е е36 320и м52б20.. въпроса ми е, ако взема от същатата - голям борд, дали ако го сложа на моята ще бачка ? извинявам се ако въпроса е тъп
Мерси
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Изорели са ти крушките отзад на борда!
номер 6 на схемата!
А за големия борд става от всички Е36-ци.
номер 6 на схемата!
А за големия борд става от всички Е36-ци.
Последна промяна SBS_318ti на 08 Авг 2009, 16:04, променена общо 2 пъти
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Sv3TL10 написа:лесно ли се сменят крушките ?
а големия борд става и ще бачка нормално така ли ?
Лесно се сменят. Измъкваш си борда и отзад със права отвертка ги развиваш половин оборот и те излизат,а за големия борд ще трябва да се сменят и пускат доста кабели и датчици ако искаш всичко да бачка както трябва.
Погледни в търсачката има много писано :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 19#1136219
Отдолу под борд-а имаш едно барче за телефон примерно...в горната си стена(граничеща с борд-а) има 2 дупки.От там с пръст ще избуташ напред борд-а ти и ще го извадиш.Махаш буксата и отзад имаш 2 тапички-фасунки.Вадиш ги сменяш крушките и по обратен ред.На мен ми беше изгоряла едната крушка и имаш под ръка резервно копче за аварийните и сложших крушката от копчето свети грешка няма.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Относно конверсията към по голям борд прочети във важните теми
А по въпроса за осветлението, колегите по горе са ти написали как да си смениш крушките, така, че смятам темата за изчерпана.
И без друго е писано по нея доста пъти.
А по въпроса за осветлението, колегите по горе са ти написали как да си смениш крушките, така, че смятам темата за изчерпана.
И без друго е писано по нея доста пъти.

7 мнения
• Страница 1 от 1