Промбел с ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Промбел с ABS
като дам на контакт се чува някакво бръмчене от помпата и изгасна и светна лампата на абс-а
ся всеки път като дам на контакт се чува това бръмчече след 1-2 секунди спира и светва лампата
от какво може да е проблема?
ся всеки път като дам на контакт се чува това бръмчече след 1-2 секунди спира и светва лампата
от какво може да е проблема?
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
преди месец смених АБС помпата и беше ок . след известно време доиде бръмченето при спряла кола. без контакт и тн. след това замина всичко и съм без АБС. скоро ще я карам на диагностика....
тази помпа ми е втора която сменям. не знам дали нещо не ги гори? ще кажат на диагностиката
тази помпа ми е втора която сменям. не знам дали нещо не ги гори? ще кажат на диагностиката
Denev написа:в движение бръмченето се чува когато се включва ABS-а, а на място ........... не би трябвало да има бръмчене
не би трябвало да бръмчи помпата като се включи абс-са
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
sabi1984 написа:Denev написа:в движение бръмченето се чува когато се включва ABS-а, а на място ........... не би трябвало да има бръмчене
не би трябвало да бръмчи помпата като се включи абс-сатова ми е първата кола която карам и така бръмчи помпата,на другите не се чува нищо,просто усещаш педала да те рита и нищо друго
А кога трябва да се включва помпата
Колегата ти е казал как трябва да бъде , твоята може да бръмчи по-силно или пък да имаш друг роблем.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
при мен проблема се оправи тази сутрин
просто се наложи да натисна спирачката преди да запаля и като дадох на контакт забръмча, порита педала и се изклучи и после нямаше проблем повече...
просто се наложи да натисна спирачката преди да запаля и като дадох на контакт забръмча, порита педала и се изклучи и после нямаше проблем повече...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
При мен се получава следното;захождам за паркиране като спускам една стръмнина, и съответно държа леко на спирачката, чува се избръмчаване и предните колела коват на място все едно АБС а не работи.Това става всеки път като задържам по продължително на спирачката, и зимата когато се наложи да я ползвам по тази начин ми прави номера.
9 мнения
• Страница 1 от 1