Промбел с ABS

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Промбел с ABS

Мнение от DJJonny » 08 Авг 2009, 9:22

като дам на контакт се чува някакво бръмчене от помпата и изгасна и светна лампата на абс-а
ся всеки път като дам на контакт се чува това бръмчече след 1-2 секунди спира и светва лампата
от какво може да е проблема?
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 08 Авг 2009, 10:19

айде и аз да допълня темата(дано колегатя няма нищо напротив)
при мен проблема с бръмченето на помпата идва само когато натисна спирачките по рязко и абс-са почне да "рита"
в помпата и е проблема с това бръмчене :roll: пък иначе си ми работи всичко както трябва ма тоя звук :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 08 Авг 2009, 10:34

в движение бръмченето се чува когато се включва ABS-а, а на място ........... не би трябвало да има бръмчене

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 08 Авг 2009, 10:43

преди месец смених АБС помпата и беше ок . след известно време доиде бръмченето при спряла кола. без контакт и тн. след това замина всичко и съм без АБС. скоро ще я карам на диагностика....
тази помпа ми е втора която сменям. не знам дали нещо не ги гори? ще кажат на диагностиката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 08 Авг 2009, 11:07

Denev написа:в движение бръмченето се чува когато се включва ABS-а, а на място ........... не би трябвало да има бръмчене

не би трябвало да бръмчи помпата като се включи абс-са :roll: това ми е първата кола която карам и така бръмчи помпата,на другите не се чува нищо,просто усещаш педала да те рита и нищо друго :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 08 Авг 2009, 11:17

При мен е като дам на контакт само после се изключва и в движение си карам без абс но въпроса е дали е заминала помпата или някъде другаде е проблема

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 08 Авг 2009, 14:14

sabi1984 написа:
Denev написа:в движение бръмченето се чува когато се включва ABS-а, а на място ........... не би трябвало да има бръмчене

не би трябвало да бръмчи помпата като се включи абс-са :roll: това ми е първата кола която карам и така бръмчи помпата,на другите не се чува нищо,просто усещаш педала да те рита и нищо друго :roll:

А кога трябва да се включва помпата :?:
Колегата ти е казал как трябва да бъде , твоята може да бръмчи по-силно или пък да имаш друг роблем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 10 Авг 2009, 10:39

при мен проблема се оправи тази сутрин
просто се наложи да натисна спирачката преди да запаля и като дадох на контакт забръмча, порита педала и се изклучи и после нямаше проблем повече... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is

Мнение от Doviciozo » 11 Авг 2009, 22:01

При мен се получава следното;захождам за паркиране като спускам една стръмнина, и съответно държа леко на спирачката, чува се избръмчаване и предните колела коват на място все едно АБС а не работи.Това става всеки път като задържам по продължително на спирачката, и зимата когато се наложи да я ползвам по тази начин ми прави номера.

Назад към E36