Адски добър автосервиз...

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мел

речено-сторено

Мнение от dioniji » 28 Юли 2009, 22:55

Така,речено-сторено. Рашо дойде както се бяхме уговорили,беше поръчал частта,монтираха я с едно момче от сервиза му,пари за труд не ми взе,пожела ми приятен ден, и си тръгна. :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от krasi0 » 29 Юли 2009, 10:51

+1 Още един много доволен клиент!

Потребител
Аватар

Х5

Мнение от skiX5 » 02 Авг 2009, 21:50

Остана ми време и аз да кажа мнението си за сервиза на Рашо.Разбрах за сервиза от форума и от Митака(диагностика на Рашо).Пичовете са много точни и много си разбират от работата.Наложи ми се няколко пъти да им ползвам услугите в последните 10 дни(смяна на масло и филтър на скоростите,смяна на семеринга на турбото на скоростите,смяна на въздушните сфери на колата).За всичко съм много доволен,момчетата бачкат здраво и най вече с кеф.Рашо е много точен,звъня му,питам го за това онова,никога не ми е отазал и винаги си е казвал професионалното мнение.Определено когато имам нужда от сервиз и от компетентно мнение ще се допитвам до сервиза на Рашо.Препоръчвам го на всички.

Успех момчета,бъдете живи и здрави,и още веднъж,Благодаря!!!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Авг 2009, 21:57

скутери ремонтирате ли :?: че имам проблем с един...5то бутало "малаоси" му сменям и все удря в главата....
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от digitalundgrd » 02 Авг 2009, 22:54

Абе само Бмв-та ли ремонтират във въпросния сервиз? Демек, ако закарам моята "италиянска кошница" ще ме отсвирят ли?

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Мнение от РАШО-АУТО » 03 Авг 2009, 11:09

правиме всичко на 4 колела,а скутерите ги оставяме на колегите ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 05 Авг 2009, 23:49

Аз съм вече и със сервизна книжка при Рашо и се радвам на tds-a - такъв, какъвто трябва да е :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е60 М5
Детайли за колата: 323-две порти

Мнение от kokoms2 » 07 Авг 2009, 21:54

+1 и от мен е46цата заспа и от ново :driving: с кеф :clap: :clap: :clap:
Изображение

БРОНЕносецът
Аватар

Мнение от Capo di tutti » 15 Авг 2009, 21:59

Дойде и моят рет да посетя толкова хваления сервиз на не безизвестния Рашо.Заведох мой приятел малко с недоверие защото в последно време му се наложи да посещава доста честичко столичните сервизи,както и Дару кар,но уви навсякъде му казвали различни диагнози а всичките диагнози били от типа: закарай си колата в Надин,няма смисъл да си правиш мотора ремонта ще е минимум 3000лв само за части и т.н.След като минал през 10 сервиза + Дару кар и след като най добрата диагноза била 20 дни и 3700 лв.,а колата му е БМВ Е46 330Д решил да ми звънне на мен и да го заведа до Рашо.Качихме колата на платформата и се запътихме към сервиза.Без да му се обаждам предварително отидохме при него.Там бяхме посрешнати от Рашко и неговият екип от професионалисти.Обяснихме му за проблема на автомобила ми той ни каза,че му трябват 2-3 часа да прегледат колата и ще ни се обади.Аз го погледнах и му казах с недоверие,че ще изчакаме да я прегледат.Влязаха в сервиза викнаха ни и нас и ни предложиха кафе и кола.Разглобиха колата за 1,30 мин.и Рашо се засмя и каза утре до вечерта колата ще е готова.Колата беше с ударило бутало на 3-ти цилиндър.Аз и моя човек си тръгнахме и оставихме колата.На следващия ден Рашо ми се обади към 16.00ч.да ми каже,че до 40 мин.колата ще бъде измита и ще ни чака на паркинга.Аз се удивих и хванах първото такси да проверя естествено преди да кажа на приятеля ми.Като утидох колата му беше измита,работеше и имаше сервизна книжка.А ЦЕНАТА БЕШЕ ПЪТИ ПО НАДОЛО ОТ ВСИЧКИТЕ ОФЕРТИ НА ДРУГИТЕ СЕРВИЗИ.Звъннах на приятеля ми и той полудя от кеф и не повярва както и аз.
ПРЕПОРЪЧВАМ СЕРВИЗА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.МОМЧЕТАТА НАИСТИНА СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА.ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И щАСТИЕ И НА ВСИЧКИ ДА ОБЪРНЕТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ КАТО НА МЕН.
First you get the money,then you get the power and finally you got the women!
Изображение
Изображение
*DOCTOR MOTORS*

Потребител
Аватар

Мнение от atk » 19 Авг 2009, 10:31

Така, да споделя и моя опит след като покарах малко.
Еваларка. Сутринта я закарах вечерта си я прибрах.
Рашо е страшен лично на мен ми падна шапката дето я нямам.
Колата върви ... както е трябвало да върви ама не е вървяла от прекалено много време.
А какви работи си харесах на място не е истина.
Човека те предразполага да си орпавиш всички малки проблемчета едно по едно.
Аз съм безумно доволен и като гледам ще наминавам честичко за каквото ми дойде на акъла хората работят бързо ефикасно и с удоволствие ще минавам да се видим :)

П.С. Рашо еваларка ! То човек като има амортесьори света на пътя му изглежда различно !!! (bow)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
Мечтае да кара: Koenigsegg

Мнение от INTEGRALE » 20 Авг 2009, 8:00

Още един доволен клиент, малко мразим да ме работят за дребни суми на свършен факт рализчни от договореното но... втори път такава грешка няма да има
:twisted: :winky: [/img]

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 20 Авг 2009, 17:07

Здравейте колеги ПРОМОЦИЯ от днес преглед на ходова част и двигател + пълна диагностика с чистене на грешки = 60 лв.Диагностицираме всякакви коли.Промоцията важи само за колеки от БМВ Клуб България !!!!
Последна промяна РАШО-АУТО на 01 Окт 2009, 16:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Авг 2009, 22:00

моля да напишеш работно време

Благодаря

RN Performance Service
Аватар