затруднено зареждане на гориво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
затруднено зареждане на гориво
здр колеги...вчера ми се случи нещо доста неприятно, спрях да зареждам бензин, но се получи доста трудно, по принцип досега отново се затруднявах но все уцелвах точния ъгъл на пистолета и нещата се случваха, но този път доста затрудни...каква е причината...ако на някой му се е случвало нека сподели за решението...благодаря
Fuck off...live
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
И аз много се затруднявам

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Това хубаво , обаче нищо не разбрах , как очакваш да ти се помогне
Има една метална пластина която затваря отвора , в нея ли е проблема
Бъди малко по-конкретен и ще имаш по-голям успех 
Има една метална пластина която затваря отвора , в нея ли е проблема
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
колега и аз незнам значи...постоянно трябва да въртиш пистолета докато намери правилния ъгъл, значи неможеш да вкараш пистолета докрай нужно е леко само след металния отвор...съмняваме да не е един вид обезвъдушаване или нещо подобно което да не позволява зареждане нямам си никаква идея...в бензиностанията момчето каза че е обезвъдушаване, но нищо немиговори това...незнам и в какъв сервиз да отида...моля за съвет
Fuck off...live
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
при мене също се е получавало такова нещо като вкарам пситолета за зареждане и ако не го завъртя на някъде постоянно изключва но се справям някак си на определено положение нямам проблем
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
И при мен беше така.Зареждам принципно от Шел или Омв.Обаче като работех на бензиностанция малка безизвестна и аз го имах проблем.Проблема беше при нас в самия пистолет, постоянно изключваше понеже беше му зададен голям дебит l/sec и те така.Не зареждай от нея бензиностанция, няма да ти казвам колко те удрят на едно такова изключване.Играл съм си 1 час да видя колко удря /изключване и включване от самия пистолет при пълнене/10 литрова туба събра 13 литра гориво
но при мен бенза беше на aванта
та колеги избягвайте такива бензиностанции кадето имате проблем с зареждането /тоест примерно на една нямате проблем на друга имате и ви изключва/ при всяко изключване и включване ви удрят в литража отделно колонката допуска грешки +-3% това беше преди това е нормално допустимото по закон /температурни разлики и още една камара глупости/.Същото важи и за дизелите там процентите бяха при нас +-5%.
но при мен бенза беше на aванта 
винаги зареждам от лукойл, нямам наблюдения от друга бензиностанция, както спомена колегата GVTв коята и да е лукойл винаги има проблем, ако не си спомням грешно брат ми веднъж беше я взел и каза че е заредил на шел без проблем...може ли тогава както при колегата да е от пистолета за зареждане на лукойл, а не от моята кола...може ли такава голяма верига бензиностанции лукойл да правят това за което споменава колегата
Fuck off...live
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
WANTED написа:винаги зареждам от лукойл, нямам наблюдения от друга бензиностанция, както спомена колегата GVTв коята и да е лукойл винаги има проблем, ако не си спомням грешно брат ми веднъж беше я взел и каза че е заредил на шел без проблем...може ли тогава както при колегата да е от пистолета за зареждане на лукойл, а не от моята кола...може ли такава голяма верига бензиностанции лукойл да правят това за което споменава колегата
ама разбира се че е от пистолетите те това ти казват всички и аз мисля че от тях проблема
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
и моита прави така батка можеби е мн крива вътре трабата и като тръгне по-голямо струя и плиска и за тва исклч. пистолетаWANTED написа:БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ КОЛЕГИ ОТЗОВАЛИ СЕ...ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1