Вибрации в предницата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Вибрации в предницата
Сега вече съм на морето,но по пътя насам ми се случи странна случка - при висока скорост 120 - 160км/ч,при плавен ляв завои предното ляво колело започна да вибрира сякаш се опитваше да се откъсне от колата,оплаших се и пипнах спирачката и проблема изчезна,но след секунди започна отново,като намалих под 120 проблема изчезна и нямаше проблем в завоите,покъсно по пътя забравих и пак подкарах по магистралата по бързичко и забелязах че проблема изчезва над 150-160км/ч,по късно забелязах че се опитва и при десните завои но в много по лека степен.....досега не ми се беше случвало подобно нещо,проверих да не би случаино да има нещо разхлабено но не видях
,след по обстоен преглед забелязах че шарнирите са за смяна,ама ще изкарат до софия,просто не знам какво да правя....забравих да кажа ,колата е Е36 320 купе '97, ако според вас има значение ден преди да тръгна смених накладки и предните гуми,смених мишелина с по нов, не съм го карал в софия и нямам наблюдения дали е възможно тои да е виновника,даите съвети,предложения или коментари,но моля без простотии,знам че е лято и обичате да осирате темите
но за мене това е проблем и моля за сериозно отношение,мерси
Ми шарнири и също щом си сменял гумите може да е лош баланс . Биалетки виж също . Но най вероятно е от шарнирите и не си прави експерименти да караш като луд има си ограничение 130 на магистралата и колата като не ти е изправна не рискувай да се размажеш като ваденка някъде карай леко !
http://www.clip4e.com/play.php?id=45143& -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
[url=http://forum-lines.ru/]
[/url]интересное
[url=http://forum-lines.ru/]
[/url]интересное
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
al3xx написа:Ми шарнири и също щом си сменял гумите може да е лош баланс . Биалетки виж също . Но най вероятно е от шарнирите и не си прави експерименти да караш като луд има си ограничение 130 на магистралата и колата като не ти е изправна не рискувай да се размажеш като ваденка някъде карай леко !
И за мен е външен къс шарнир
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Шарнирите са 100%, даже е писано горе във важните темии за това тресене в завой
И то по скоро от тампона който е отдолу.
Слагай шарнири без тампон, като тези на Е30 и ще са доста по трайни
И то по скоро от тампона който е отдолу.
Слагай шарнири без тампон, като тези на Е30 и ще са доста по трайни

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Вибрации в предницата
Mecho Puh написа:Сега вече съм на морето,но по пътя насам ми се случи странна случка - при висока скорост 120 - 160км/ч,при плавен ляв завои предното ляво колело започна да вибрира сякаш се опитваше да се откъсне от колата,оплаших се и пипнах спирачката и проблема изчезна,но след секунди започна отново,като намалих под 120 проблема изчезна и нямаше проблем в завоите,покъсно по пътя забравих и пак подкарах по магистралата по бързичко и забелязах че проблема изчезва над 150-160км/ч,по късно забелязах че се опитва и при десните завои но в много по лека степен.....досега не ми се беше случвало подобно нещо,проверих да не би случаино да има нещо разхлабено но не видях,след по обстоен преглед забелязах че шарнирите са за смяна,ама ще изкарат до софия,просто не знам какво да правя....забравих да кажа ,колата е Е36 320 купе '97, ако според вас има значение ден преди да тръгна смених накладки и предните гуми,смених мишелина с по нов, не съм го карал в софия и нямам наблюдения дали е възможно тои да е виновника,даите съвети,предложения или коментари,но моля без простотии,знам че е лято и обичате да осирате темите
но за мене това е проблем и моля за сериозно отношение,мерси
Колега 1-вите 2 реда ми бяха достатъчни по надолу не съм чел,имах същия проблем сменях шарнири тамопони какво ли не правих,в крайна сметка се оказа,че имах съвсем лек луфт на рейката и накрайницити ми бяха заминали (и 4-те ! ) на скоро ми се наложи да сменям рейка и накраиници и от тогава вече нямам проблеми!Казаха ми,че се получава нещо като резонаторно движение и точно заради това като чукнеш леко спирачката се оправя,защото точно в този момент се успокоява и това резонаторно движение изчезва!Моят съвет е 1-во виж дали имаш някакви луфтове на рейката и най вече накрайниците!Но по принцип не е изключено ако имаш заминал шарнир от него да е проблема.Успех дано да го оправиш,защото е много неприятно и ако ти се случи на дълаг път както на мен ми се случи 1-вия път ....................................

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Re: ...
Мерси за съветите,диагнозата е ясна,решението ще изчака докато се върна от морето,а до тогава по-полека....
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
колега и аз го имах същия проблем има и тема с това, тресене само при скорост 140 км преди и след това няма нищо решение: шарнири + външни накрайници и кормилни щанги смених тези неща и колата сега перфектна
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ми то ясна работата - преглеждаш шарнирите , накраиниците , тампоните , гуми с джанти и "тресенто" го няма ..... Тая тема май за ключ 
9 мнения
• Страница 1 от 1