Реплика срещу Оригинал
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
r3s1s74nc3 написа: ... Темата е за това колко се приближава репликата до оригинала , кьде се разминават , а не да ми хвалите оригиналните си части ...
колега, по принцип репликата няма как да се доближи до оригинала по никакъв начин ............. сега вече ако искаш някой да ти каже обратното за да се успокоиш, ОК няма проблем
(и не конкретно към колегата, дето е пуснал тая тема) ако се направи една анкета тука кой със какви части и в кои сервизи обслужва Е36-цата си, със сигурност няма да се наброят повече от десет човека в полза на оригиналните, и то не заради друго ами заради това че не може да караш (или пък да искаш да караш) БМВ за 4000лв. (пък и за по-малко) и да говориш за оригинални части......... всъщност може, но за около година и нещо колата ще отиде на 8000лв. (и то без да има някакви сериозни повреди)..................... и последно аз от бая време преглеждам форума и досега не съм попаднал на тема от сорта например "...някой знае ли колко излиза Инспекшън 1 или 2 в Дарукар, Камор или т.н...." ............... какъв инспекшън, какви резервни части

- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
за е34 съм купувал маски, калници и тн, тайвански боклуци, всичко седи като подарено братче, само пластмасите биват (лайсни, решетки и пр.)
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Един приятел има на колата си предна М броня точно от тия репликите от Продава, сваляли сме я 3-4 пъти по различни поводи и да ви кажа аз лично дефект не мога да и намеря
И мрежата и е мрежа, и липа си е супер разлика с оригиналната няма! Всичко си зависи от боята и монтажа. Колкото и на много хора да не им се иска да е така. Ако смятате, че си заслужава 500лв за пластмаси на по 15 години които само вие си ги забелязвате - слагайте няма кой да ви спре.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- стан
- старши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
аа от таиван има много класически части. един подкалник ми монтирах застрахователите и мястото за въздуховода беше невероятно...все едно си го рязал с ножица. такъв боклук не бях виждал до сега
- стан
- старши ентусиаст
-
Не, извода който трябва да се направи е че има различни реплики, едните са пълен боклук и приличат на гъз, другия вариант са хубави реплики които са съответно по-скъпи но няма разлика с оригинала освен щампите на БМВ. Така е и с резервните части, ама там трябва още повече да се внимава
changethegame имаш много хубави джанти
changethegame имаш много хубави джанти
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
r3s1s74nc3 написа:а какво ще кажете за ксеноните по 100 лева
Те пък каквито и компоненти да имат в себе си който и да ги е произвел себестойността им не надвишава 40 лв
- changethegame
- младши ентусиаст
-
стан написа:changethegame имаш много хубави джанти
Мерси, да си кажа честно, това беше първото нещо което ми грабна окото като видях за първи път колата... Дълго време се чудех дали са оригинални или не, понеже не съм виждал такива на друга кола, а пък Е36 не се е предлагал с такива, накрая като сменях гумите се видяха щампите от вътре и ми стана интересно от какъв модел са, оказа се че това са джанти предлагани за бмв първа серия, както и за някой модели компакт, мисля че Star-spoke style се казваше модела...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2