миризма на бензин от пръчката на маслото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
миризма на бензин от пръчката на маслото
Колеги имам едно питане че нещо сам се спекал доста тази сутрин преди да сам си запалил колата отварям капака и вдигам пръчката за маслото да си видя сичко си беше наред с него и нивото на маслото също но като си преближих пръчката до носа ми замириса на бензин и тва много ме плаши що така се получава
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Номрално е. Иска повече каране колата.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега писано е във форума защо така се получава, пробвай с търсачката.
На кратко, когато се кара предимно на къси ратояния и предимно студено, може да понамирисва на бензин помалко, а ако почне да се вдига нивото на маслото, тогава търсиш проблем в някой спекла дюза която не затваря.
На кратко, когато се кара предимно на къси ратояния и предимно студено, може да понамирисва на бензин помалко, а ако почне да се вдига нивото на маслото, тогава търсиш проблем в някой спекла дюза която не затваря.

мерси
мерси за отговора.А що се отнася до тарсачката се пробвах с нея преди тва ама нямах успех за тва и писах нова тема sori ако има нещо
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: мерси
lambata84 написа:мерси за отговора.А що се отнася до тарсачката се пробвах с нея преди тва ама нямах успех за тва и писах нова тема sori ако има нещо
Ето първите които ми излязоха на мен:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6088bef85b
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... B%EE%F2%EE
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... B%EE%F2%EE
Желание да имаш само

- ivan_opi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо коли и една 730-ка дизел
- Мечтае да кара: Lamborghini Countach LP5000 SV
Re: миризма на бензин от пръчката на маслото
lambata84 написа:Колеги имам едно питане че нещо сам се спекал доста тази сутрин преди да сам си запалил колата отварям капака и вдигам пръчката за маслото да си видя сичко си беше наред с него и нивото на маслото също но като си преближих пръчката до носа ми замириса на бензин и тва много ме плаши що така се получава
И аз имам същия проблем ...... от щеката за маслото мирише здраво на бензин , това е при М40б18 .........
иначе при М52Б20ТУ нямам такива проблеми
КОЛА БЕЗ ЦИЦИ, Е КАТО ЖЕНА БЕЗ ТУРБО !!!!!
Иван Димитров

My cars :
- BMW E46 330Ci
- NIssan 300ZX Twin Turbo
- BMW E36 318iS Turbo
- BMW E46 323i
- BMW E65 730d
- BMW E28 ///M535i
Иван Димитров
My cars :
- BMW E46 330Ci
- NIssan 300ZX Twin Turbo
- BMW E36 318iS Turbo
- BMW E46 323i
- BMW E65 730d
- BMW E28 ///M535i
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
М43Б18 - имах проблеми с термостата като я взех - беше заял на отворено положение, от щеката миришеше силно на бензин. Смених си термостата и при следваща смяна на маслото миризмата намаля. Ако я караш на къси разстояния и студена /както колегата vld каза/, е нормално да понамирисва.
А и освен това, ако миризмата е лека й няма нищо на колата.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: миризма на бензин от пръчката на маслото
ivan_opi написа:lambata84 написа:Колеги имам едно питане че нещо сам се спекал доста тази сутрин преди да сам си запалил колата отварям капака и вдигам пръчката за маслото да си видя сичко си беше наред с него и нивото на маслото също но като си преближих пръчката до носа ми замириса на бензин и тва много ме плаши що така се получава
И аз имам същия проблем ...... от щеката за маслото мирише здраво на бензин , това е при М40б18 .........
иначе при М52Б20ТУ нямам такива проблеми
М52Б20ТУ не беше ли с двоен ванос и при е36 май не се слага фабрично.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
9 мнения
• Страница 1 от 1