Как да свържа антирадара към плафона?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Май 2005, 13:31

Kris написа:е никакво решение ли не можем да намерим за тези импулсни радари, до колкото знам те са непрекъснато включени да засичат скорост и само когато "тъпото светофарно устройство" (полицай) :mhihi: реши да вземе 5лв натиска едно копче и скороста ти е засечена (фиксирана), та нимое ли да ги фащаме нек'си тия нещица??? :confused:

Некъде в нета имало схеми как се сглабя истински антирадар у дома ама аз съм толкоз технически неграмотен, че с такова нещо само от магазина мой да се сдобия (ама май са много $$).. Ще има да натиска копчето ама :1:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

за радара

Мнение от ljubo72 » 18 Май 2005, 15:09

колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава

кандидат ентусиаст
Аватар

на4и

Мнение от paf40 » 18 Май 2005, 15:18

по топ геар по ббц гледах има6е за радарите и на4и цаката на импулсните радари е да си сложи6 от тези лазери дет са за отваряне
на автомати4ни врати на гаражи
и куките кат застанат и почнат да те целят и импи6е наякакаф ерор и полудявали а наи сме6ното бе6е 4е тфа било законо само трябвало да докаже6 4е има6 гараж за които си използва6 тоя лазер
:mhihi: :lol: :lol: :arrow: наи веселото е 4е бе6е много по евтин от антирадарите поне там вав британия :mrgreen:
0889429419

Слави
Аватар

Re: за радара

Мнение от © » 18 Май 2005, 17:30

ljubo72 написа:колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава

а защо винаги не го включват това устройство? и кога го включват?
защото като има радар писка обикновено, но въпроса е че и да няма пак писка понякога :lol: и така лъже
един единствен път не го засече и то беше на магистралата Пловдив - София , може би само там са имали включено такова устройство?

Потребител
Аватар
Кара: B 0001 PB
Мечтае да кара: B 000001
Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95

Мнение от Petrov » 18 Май 2005, 23:36

Е хуу де, тея дет фащат от 3 км. и 360 градуса, нали сигнализират докато КуКаТа се мъчи да изкопчи 10 кинта от някоя жертва?
Или се лъжа?

старши ентусиаст
Аватар

Re: за радара

Мнение от bum_bum » 18 Май 2005, 23:45

ljubo72 написа:колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава

Хубу ама той радар детектора не е ли един приемник и щом има излъчване той приема, ако е много кратко както при импулсите вече си е проблем на шофера как да реагира..
А ти като работиш това що не кажеш някаква хитринка срещу тия радари :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Май 2005, 23:46

Petrov написа:Е хуу де, тея дет фащат от 3 км. и 360 градуса, нали сигнализират докато КуКаТа се мъчи да изкопчи 10 кинта от някоя жертва?
Или се лъжа?

Моя пише 5км... ама сигурно са имали впредвид в морето :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: B 0001 PB
Мечтае да кара: B 000001
Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95

Мнение от Petrov » 19 Май 2005, 19:46

Леко отклонение, значи в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7&start=15

XaMaB написа: Значи аз съм най на далавера. '91 с дискове
5 броя.
4 на колелата и един за радари

На мен ми се струва, че тези ЦД-та дето ги закачат никаква не я вършат, а може би греша?

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Май 2005, 12:02

Не грешиш.
Да не мислиш че наистина съм си направил пернишки тунинг с ЦД под огледалото :mhihi:

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Май 2005, 12:31

Аz моя съм го върzал вътре в ляво на жабата, там си има ток иzведен и на самия радар съм zалепил от теzи лепенки като на zимно яке със пухена и наzъбена част, като едната съм zалепил отгоре на таблото по средата. Така като искам има радар, като не искам няма. Миналия уикенд София-Варна-Русе-София се иzплати поне 2 пъти радарчето, чудна работа върши :D
За 360те градуса ще ви дам пример, идвам към полицейска кола с радар скатана да гледа към насрещното и явно от отражението в другите коли ми пищи X-банда много преди да съм стигнал колата, а като мина покрай и след нея вече пищи съвсем на умрело радара :mhihi: Това, zаедно като сметнеме и колегиалността на другите, които винаги светкат като видят полицаи (и аz светкам съответно), прави хващането от куките сложна zа тях zадачка :D ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Май 2005, 12:36

Moя го вързах на плафона и ми стърчи отзад само 10см кабелче. Връзва се на лявата жичка от трите и средната.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 20 Май 2005, 16:27

И моя е към плафона и да ви кажа, така май седи най-ителигентно. НО, едно голямо но, в града, макар и на сити режим, пак ми пищи и да ви кажа толкова съм свикнал с това пищене, 4е ве4е 4-5 пъти ме хващат на радар с превишена скорост :mhihi: , щото не ми праи впе4атление, 4е свири. То за това не ми останаха то4ки в талона, щото аз съм малко нахален и или се заяждам или ги унижавам с некви метални левчета или прокъсани двулевки :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

А ина4е,за така наре4еното "стрелкане" нема оправия... И така са ме хващали неколко пъти.

НО - определено това си е екстра, все пак доста пари сам спестил. Тоя антирадар ми се е изплатил отдавна и ве4е не знам колко време направо си работи на чисто за мене. Колеги снабдяваите се който няма. Няма да съжалявате. Моя е некъв куча марка сънни ли е мъни лие не знам, ама работи екстра.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Май 2005, 20:05

Тия по- новите модели май не пищят толкова много щото имат некви филтри (процесор) за изчистване на паразитните шумове.
Изображение

Предишна

Назад към E36