Сега пък ел.стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Сега пък ел.стъклата
След вчерашното отваряне на колата(без ключ)ел стъклата не бачкаха.малко след това работеха както си трябва и това до вечерта.днес цел ден ги няма никакви въобще не помръдват .проверих всички бушони(уж) които седят от пред при двигателя,ако някой е имал същия проблем или знае как се решава ще се радвам да ми помогне.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
провери дали са ти фабрични или саслагани после. за 92 година не би трябвало да е с конфорт модула и тн. по лесния варянт си .
може да има някои проблоем по инсталацията . трябва да види човек които разбира от токове
може да има някои проблоем по инсталацията . трябва да види човек които разбира от токове
- ares2
- старши ентусиаст
-
проблема е решим извади копчетата първо и провети там как стоят нещата. дали има ток до тях и тн. Те са ти от старите с големите бели букси. Във всяко влизат 4 кабела. По номерата на пиновете не се сещам ,но два са ти плюс и минус(кафав мисля) и другите два отиват към самата врата. позаемери там какво става и дали тока идва до копчето изобщо
един колега тука ги мери с мултицет,без да вади кабелчетата,но нищо не показва.то и ако имаше ток трябваше да светят поне така си мисля.А и другото е че и плафона не ми свети при отворени врати,като му дадеш ръчно си свети но като се отворят вратите не.тоест нема никва индикация за отворена врата и т.н.т.Аз се си мисля че е от модула,но кофти че треа и на майстор да се ходи и сигурно ще трябва да купя друг,а няма да е 100%сигурно че е това.
Незнам само модула на ел.стъклата какво друго определя,дали е само за тях.Защото ако е и към централното,май се връзват нещата.
Незнам само модула на ел.стъклата какво друго определя,дали е само за тях.Защото ако е и към централното,май се връзват нещата.
- ares2
- старши ентусиаст
-
като сте напъвали врата може самото копче което е на колконката на купето и се натиска от вратата нещо да е повредено..
не знам
наи добр ее на електричар да отидете с колата ти
не знам
наи добр ее на електричар да отидете с колата ти
ares2 написа:провери дали са ти фабрични или саслагани после. за 92 година не би трябвало да е с конфорт модула и тн. по лесния варянт си .
А ? аз имам комфорт модул
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !
7 мнения
• Страница 1 от 1