Автомобилни стелки - www.autocity7.com
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Стелките са супер. Предните паснаха идеално. Задните не паснаха, НО, от много бързане не се замислих, че дупките останали от закачалката не са за штифтовете влизащи в пода
. После всичко заспа
, след като Митко ми извади душата да отида при него и да ми ги сложи той лично, не можело да ги гледа така накриво
С една дума - истинска стока от загрижен и отговорен търговец 

Миналата седмица бях при Митака за стелки и калъфи. Показа ми 3 различни модела стелки за е36, после извади няколко модела калъфи и започна да ги слага на седалкикте за да видим кой цвят ще седи най - добре. Митака е супер, винаги готов да помогне и да намери това което ти трябва, а стоките му са изключително качествени. 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Mitaka7 е супер - взимайки си стелки за мен, взех и за Ауди А3 на жената. Не пожела да му ги платя докато не му кажа дали стават (имало различни начини на захващане). Изпратих я да ги плати и взе парите чак като се увери лични, че са ОК. Не само това, а и липсваха едни щифтове за задната кора, на 5-тата врата, пригодил е някак си някакви други и всичко е ОК. А и не и е взел пари, ни за труда, ни за щифтовете. Много всеотдаен човек. Вече съм голям песимист относно етиката и морала на хората изобщо. Та, такива хора като Mitaka7 са рядкост. Да го подкрпяме 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
Получих стелките - наистина си заслужават парите.Паснаха идеално. Много съм доволен. Едно голямо мерси на Митака
.

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Искам да благодаря за стратегическото съучастие на Митака в намирането на гумените стелки за палавницата... Даже една паста ми препоръча адаша и ми направи демонстрация и съм толкова доволен, че нема накъде повече...И да кажа, че на такова обслужване не съм попадал от мнооооого дълго време, даже се обърках малко, но сега като се поокопитих мога да ти пожелая Митак много доволни клиенти, успех, здраве и да си гледаш кефа както си обслужваш клиентите, направо си върхът.
Поздрави
Митака
Поздрави
Митака
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA