затруднено зареждане на гориво

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

затруднено зареждане на гориво

Мнение от WANTED » 02 Авг 2009, 22:47

здр колеги...вчера ми се случи нещо доста неприятно, спрях да зареждам бензин, но се получи доста трудно, по принцип досега отново се затруднявах но все уцелвах точния ъгъл на пистолета и нещата се случваха, но този път доста затрудни...каква е причината...ако на някой му се е случвало нека сподели за решението...благодаря
Fuck off...live

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 02 Авг 2009, 22:55

:help: И аз много се затруднявам :mhihi: ... особено като поскъпне бензина...
:banghead: :weed:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WANTED » 02 Авг 2009, 23:00

колега не ми е проблем да си зареждам колкото ми е нужно гориво...а и не ме интересува особено цената на бензина...като караш БМВ значи си преглътнал този проблем с разхода
Fuck off...live

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 02 Авг 2009, 23:12

Това хубаво , обаче нищо не разбрах , как очакваш да ти се помогне :?:
Има една метална пластина която затваря отвора , в нея ли е проблема :?: Бъди малко по-конкретен и ще имаш по-голям успех :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WANTED » 02 Авг 2009, 23:18

колега и аз незнам значи...постоянно трябва да въртиш пистолета докато намери правилния ъгъл, значи неможеш да вкараш пистолета докрай нужно е леко само след металния отвор...съмняваме да не е един вид обезвъдушаване или нещо подобно което да не позволява зареждане нямам си никаква идея...в бензиностанията момчето каза че е обезвъдушаване, но нищо немиговори това...незнам и в какъв сервиз да отида...моля за съвет
Fuck off...live

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 02 Авг 2009, 23:23

при мене също се е получавало такова нещо като вкарам пситолета за зареждане и ако не го завъртя на някъде постоянно изключва но се справям някак си на определено положение нямам проблем
PNR@abv.bg
София
0888779546

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Авг 2009, 23:31

Това ми се получава само на колонките на Лук оил.На другите нямам проблеми.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 03 Авг 2009, 1:54

И при мен беше така.Зареждам принципно от Шел или Омв.Обаче като работех на бензиностанция малка безизвестна и аз го имах проблем.Проблема беше при нас в самия пистолет, постоянно изключваше понеже беше му зададен голям дебит l/sec и те така.Не зареждай от нея бензиностанция, няма да ти казвам колко те удрят на едно такова изключване.Играл съм си 1 час да видя колко удря /изключване и включване от самия пистолет при пълнене/10 литрова туба събра 13 литра гориво :winky: но при мен бенза беше на aванта :uups: та колеги избягвайте такива бензиностанции кадето имате проблем с зареждането /тоест примерно на една нямате проблем на друга имате и ви изключва/ при всяко изключване и включване ви удрят в литража отделно колонката допуска грешки +-3% това беше преди това е нормално допустимото по закон /температурни разлики и още една камара глупости/.Същото важи и за дизелите там процентите бяха при нас +-5%.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WANTED » 03 Авг 2009, 7:56

винаги зареждам от лукойл, нямам наблюдения от друга бензиностанция, както спомена колегата GVTв коята и да е лукойл винаги има проблем, ако не си спомням грешно брат ми веднъж беше я взел и каза че е заредил на шел без проблем...може ли тогава както при колегата да е от пистолета за зареждане на лукойл, а не от моята кола...може ли такава голяма верига бензиностанции лукойл да правят това за което споменава колегата
Fuck off...live

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 03 Авг 2009, 9:54

WANTED написа:винаги зареждам от лукойл, нямам наблюдения от друга бензиностанция, както спомена колегата GVTв коята и да е лукойл винаги има проблем, ако не си спомням грешно брат ми веднъж беше я взел и каза че е заредил на шел без проблем...може ли тогава както при колегата да е от пистолета за зареждане на лукойл, а не от моята кола...може ли такава голяма верига бензиностанции лукойл да правят това за което споменава колегата

ама разбира се че е от пистолетите те това ти казват всички и аз мисля че от тях проблема
PNR@abv.bg
София
0888779546

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WANTED » 03 Авг 2009, 10:14

БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ КОЛЕГИ ОТЗОВАЛИ СЕ...ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА
Fuck off...live

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 06 Авг 2009, 9:51

WANTED написа:БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ КОЛЕГИ ОТЗОВАЛИ СЕ...ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА
и моита прави така батка можеби е мн крива вътре трабата и като тръгне по-голямо струя и плиска и за тва исклч. пистолета
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Profy » 07 Авг 2009, 16:29

От едно зареждане стана голяма тема да знаете. Много ясно, че щом не е от металната пластина на резервоара където се слага пистолета, значи е от САМАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ !!!

Потребител
Аватар

Мнение от ivantsenov » 07 Авг 2009, 17:49

аз бензинец си го вземам на 1.50лв :)
no

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 07 Авг 2009, 17:56

ivantsenov написа:аз бензинец си го вземам на 1.50лв :)

браво на теб,довечера ще си легна с чорапите

Назад към E36