Проблем - музика
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Проблем - музика
колеги искам да ви попитам - понеже волана ми не е мултифункционален а постоянно карам и съм на път искам да си сложа някакво устройство с което мога да си командвам аудиото в колата (СМЯНА НА ПЕСНИ, УВЕЛИЧАВАНЕ И НАМАЛЯВАкакво да е устройството и от къде мога да го закупя.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Ами май няма начин.Единия вариант да си вземеш СД с дистанционо,другия по евтин е един FM трансмитер с дистанционо който се мушка в запалката .Вадят не лош звук.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
И вариянта в който си купува плеър Alpine/Pioneer който поддържа управление от мултиволан и си слага такъв 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Icco написа:И вариянта в който си купува плеър Alpine/Pioneer който поддържа управление от мултиволан и си слага такъв

- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Колегата няма мулти волан, затова е пуснал и темата. Дори да смени радиото с Алпин или Пайнер, които поддържат, като ги няма бутончетата на волана, няма как да си командва радиото! Имаше няколко теми за поставяне на мулти волан и връзването му към колата , някои колеги са го правили! А оригиналното радио със сигурност има опция за управление от волана. Мулти волани се намират втора употреба и не са скъпи. Заради удобството си заслужава малка инвестиция
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
мерси колеги но маи намерих пражилното ре6ение
- за 98 лв мойе да се купи китаиски трансмитер с МП4 + блуутуут + прикрепящо устройство за управление и др екстри
- за 98 лв мойе да се купи китаиски трансмитер с МП4 + блуутуут + прикрепящо устройство за управление и др екстри
- Icco
- Музикално деформиран
-
Аз чесно казано не мога да ви разбера повечето!
Купувате си висок клас кола, давате една торба пари, и после се чудите как да минете по най тънката лайсна, че и да стане хубаво!!
Ами решението е супер лесно взимаш си волан взимаш си и подходящия плеър и си правиш всичко да ти е удобно и да си доволен!
Не може да имаш някакви претенции за каквото и да е удобство и звук и да си купиш мп4 за 98 лева !
Идва ми да се самоубеся и да изчезна безкрайно от хора като вас!!!!!!
Купувате си висок клас кола, давате една торба пари, и после се чудите как да минете по най тънката лайсна, че и да стане хубаво!!
Ами решението е супер лесно взимаш си волан взимаш си и подходящия плеър и си правиш всичко да ти е удобно и да си доволен!
Не може да имаш някакви претенции за каквото и да е удобство и звук и да си купиш мп4 за 98 лева !
Идва ми да се самоубеся и да изчезна безкрайно от хора като вас!!!!!!
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
коега каква е гаранцията че някой специалист ще успее да монтира волана?
или ще прецака вси4ко?
волана ми е най лесен ще го взема и кво
да си го върта на дивана ли?
или ще прецака вси4ко?
волана ми е най лесен ще го взема и кво
да си го върта на дивана ли?
- Icco
- Музикално деформиран
-
Не ти трябва никакъв специалист ама никакъв !!
Взимаш волана и камък 19 май беше
развиваш стария слагаш новия другото си е на лентов кабел изводите би трябвало да си ги има, слагаш си плеъра и модула към него и е елементарно, просто ако събереш всички парчета от мозайката и ще ти светне и на теб самия кое как да си вържеш ама пусти страх !!
Взимаш волана и камък 19 май беше
развиваш стария слагаш новия другото си е на лентов кабел изводите би трябвало да си ги има, слагаш си плеъра и модула към него и е елементарно, просто ако събереш всички парчета от мозайката и ще ти светне и на теб самия кое как да си вържеш ама пусти страх !!

10 мнения
• Страница 1 от 1