Качествен халоген
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Качествен халоген
Днес си взех Philips Crystal Vision 4300К за късите и реших да ги препоръчам на всички колеги, които не им се слага някой китайски ксенон и нямат излишни парички за нещо качествено.Изключително съм очарован
.
Светлината е на пръв поглед студена бяла в сравнение с нормалните крушки но до ксенон е топла по скоро дневна и повече я наподобява отколкото ксенон поне от този на таксито до което се движех да ги сравня
.Иначе я сравних с едно audi Q7 нямаше голяма разлика
VW passat от последните също ... VW touareg пак така ...неможах да повярвам чак .Естествено сиг светят по добре но мн осезаема разлика няма!!!Междудругото съм със старите фарове преди фейса, които имат съкла дето се махат.И така аз съм си ги махнал и гледката е наистина добра като ги погледнеш отпред са мн по изразени.Незнам със или без тези съкла които разсейват светлината ще светят повече но аз това което видях тази вечер ми е напълно достатъчно.Аз ся даже преди няколко дни си ги шкурих след това с пастичка и накрая с лак ...дългите са ми hella и тази вечер като излязох на международното тук в Русе пуснах и далгите да видя как са след шкуренето та ...табелите ме заслепяваха чак
...луда работа ...Ся обмислям да си взема само стъкла за 205 кинта ги гледах във форума с бял мигач абсолютно откровено казвам,че ксенон не ми трябва при условие че не с**ра пари
Така че момчета със по старички бумери шкурете махайте стъклата вътре
слагайте philipsa и гааазз 

Светлината е на пръв поглед студена бяла в сравнение с нормалните крушки но до ксенон е топла по скоро дневна и повече я наподобява отколкото ксенон поне от този на таксито до което се движех да ги сравня

Така че момчета със по старички бумери шкурете махайте стъклата вътре

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
А някаква идея къде в София имат по-голям избор крушки. До колкото гледам на дългите са ми HB3 или нещо такова. Иначе на късите съм с ксенон и искам да сложа навсякаде бели крушки, че иначе ми грознее бяло, жълто и тн.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
5 мнения
• Страница 1 от 1