За По - компетентните!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

За По - компетентните!

Мнение от bawarka » 19 Май 2005, 9:43

Та така , мили мои компетенции...
"Има една философия, която се нарича солипсизъм. Това е вярата,
че ти си центърът на вселената. Ти си единственото същество,
което съществува в действителност. Всички останали са просто
продукт на въображението ти. Ако ти престанеш да съществуваш,
вселената също ще престане да съществува."
Защо ли повечео от вас се придържат именно към тази философия :dunno:
Вижте сега , ако някой нещо лично към мен е искал да каже чудя се
защо ли не ми се е качил на Л.С.? Нужно ли е да се надъхвате един друг и да плюете зад гърба ми ква съм била?!?!? След като от този форум мога да твърдя , че ме познават горе долу добре само около 3-4 човека...??
Е красавци , какво да ви кажа ако компетентността ви беше до миним.
ниво , щяхте да обсъждате 'Моя милост ' публично...но НЕ ;)
А доводи никакви , нали?
Извенете ме ....

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 19 Май 2005, 10:47

Напротив, доводи много. Ето няколко.
По постовете на човек винаги можеш да осъдиш какъв е и колко струва. Правопис, стил на писане, речник... Много са факторите. Но най-вече аз лично оценявам по съдържание на поста. Нека се върнем към горния ти пост.
Въпреки че това наистина е форума "Извън Темата" все си мисля, че все още си оставаме автомобилен форум, а не някой интригантски сайт за запознанства, което ме навежда на мисълта - ти аджеба колко акъл трябва да имаш за да пуснеш публично такава тема? Да не би да си солипсистка и ти? Някой е нямал смелостта или по други причини (може би благоприличие?) да се заяде с теб публично или по ЛС и явно някои се е обидил и е решил да ревне пред целия свят колко е нещастен. Ми хубу де, може и да не съм прав - ако такива интрижки са за широката публика, май съм сбъркал форума...
MORE BEER!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Май 2005, 11:58

И аз се присъединявам към мнението на Азраил - не мисля, че насочеността на форума ни е такава, че да обсъждаме публично личности. Ако искаш след като се изредим модераторите пусни тема за себе си. Но пък тази тема на мен ми прилича на солипсизъм.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: За По - компетентните!

Мнение от bum_bum » 19 Май 2005, 12:25

bawarka написа:.....

Ми аз не мога да разбера като си толкова заядлива, че няма на къде повече какво очакваш от хората. Спомням си, че ти първа се заяде с мен в някъв форум и даже ме обиди нещо, без нищо да съм казвал за теб.
.. дето има жени има и интриги, тва е ясно!
Изображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 19 Май 2005, 12:39

прати една снимка па може наистина света да почне да се върти около теб, знае ли човек :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Re: За По - компетентните!

Мнение от naskoksan » 19 Май 2005, 13:08

bawarka написа:Та така , мили мои компетенции...

нещо не се кефя на тези
интригантски изказвания...
някой беше казал нещо за
лъскавите БМВ - те могат да се
намерят пред няколко добре
известни столични заведения...
Тука имаме друга философия...
ай със здраве ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 19 Май 2005, 13:23

УфСа З РуГцА :1:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Май 2005, 13:32

Баварка...

И тук ще ти го кажа - не приемай нещата, които се пишат тук толкова навътре. Това е просто виртуално място, в което сме се събрали за да си говорим за BMW. Плащаш ли данък "обществено мнение"? Доколкото те познавам не го плащаш. Освен това има една приказка - по-добре на хората в устата отколкото на хората в краката.

За останалите....
Всеки има право да пише с какъвто речник си иска бил той правилен или неправилен, дали ви се харесва или не. В този форум има десетки хора, които играят и по моите нерви но просто не им обръщам внимание след като не са ми приятни. Дали мненията й са компетентни или не няма никакво значение. Всичко е въпрос на лично мнение, на гледна точка, на личен мироглед, а не на твърдения.

Апропо колеги - след като сте се проснали да пишете критика, вие прочетохте ли колко много постинги има, в които някой е решил да си прави реклама на оная си работа пред въпросната госпожица? Това как ще го определите, а? :confused:

Не се дразнете взаимно - ако трябва не си четете мненията. В този форум има място за всички!

Назад към Извън Темата