проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с климатроника
отдавна не съм писал в този подфорум,но ето че и на мен ми се налага да използвам информация от по запознати.
та проблема е следния-пълним климатроника,но неиска да направи по ниска температура на духалките от 10градуса
(знам че трябва там да стане към 5-6градуса)
от каде може да е тоя проблем?тук кадето го пълнихме казаха че може да има проблем в някаква дюзичка която пропуска фреон към купето.възможно ли е и каде се намира тая дюза
другото което трябва да спомена е че всичко е 96г.фреон 134,само радиатора е от старите,възможно ли е той да има нещо общо в целия филм
та проблема е следния-пълним климатроника,но неиска да направи по ниска температура на духалките от 10градуса
от каде може да е тоя проблем?тук кадето го пълнихме казаха че може да има проблем в някаква дюзичка която пропуска фреон към купето.възможно ли е и каде се намира тая дюза
другото което трябва да спомена е че всичко е 96г.фреон 134,само радиатора е от старите,възможно ли е той да има нещо общо в целия филм
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Нали знаеш, че по старите системи събират 1050гр. фреон, а по новите 850гр.
Незнам колко точно се различава стария радятор(говориме за кондензатора отпред пред водния радятор) от новия, но ако е по голям, явно от него се определя и количеството фреон.
Ако е така просто добави още 200гр. и ще се оправи работата.
Филтъра в купето сменявал ли си го скоро?
Незнам колко точно се различава стария радятор(говориме за кондензатора отпред пред водния радятор) от новия, но ако е по голям, явно от него се определя и количеството фреон.
Ако е така просто добави още 200гр. и ще се оправи работата.
Филтъра в купето сменявал ли си го скоро?

филтъра е сменян,а фреон сме наляли 900гр.(средно толкова го прецених)но това майсторче дето го заржда каза че няма да е от количеството фреон,дори и да е по малко трябвало пак да прави доста студено.
обясни ми нещо за някаква дюза към купето която е определяла колко ферон да отива дъм прасето и съответно колко да изстудява.
някой знаели дали е така и каде се намира това животно е е36
п.п.на един комшия термометара закова на 3градуса
а аз пускам на мах.и става приятно хладно,но не толкова че да ми стане студено
обясни ми нещо за някаква дюза към купето която е определяла колко ферон да отива дъм прасето и съответно колко да изстудява.
някой знаели дали е така и каде се намира това животно е е36
п.п.на един комшия термометара закова на 3градуса
а аз пускам на мах.и става приятно хладно,но не толкова че да ми стане студено
5 мнения
• Страница 1 от 1