кожен салон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
i4koo написа:Здравейте колеги ,отскоро и аз съм с кожен салон ,благодарности на колегата mad_presley за салона ,даже заедно с корите и пепелниците ми е изпратилТа идеята ми беше за боядисването на определени места ,много са малки като размер и дали е възможно само тях да се боядисат при кожар , или цялата седалка .Мерси за отговорите
Не се занимавай с глупости.Това и аз го мислих, но в крайна сметка, единствения вариант е, да свалиш само кожата, да я изпратиш в Габрово и да я пребоядисат.
Всичко останало е просто упражнение за луди.
Карай си така, след месец ще спреш да обръщаш внимание на дребните кусури

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
mad_presley написа:i4koo написа:Здравейте колеги ,отскоро и аз съм с кожен салон ,благодарности на колегата mad_presley за салона ,даже заедно с корите и пепелниците ми е изпратилТа идеята ми беше за боядисването на определени места ,много са малки като размер и дали е възможно само тях да се боядисат при кожар , или цялата седалка .Мерси за отговорите
Не се занимавай с глупости.Това и аз го мислих, но в крайна сметка, единствения вариант е, да свалиш само кожата, да я изпратиш в Габрово и да я пребоядисат.
Карай си така, след месец ще спреш да обръщаш внимание на дребните кусури

Нищо лично ,Просто бизнес !
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Абре Ичкоо ти ли ме изпревари за тоя салон бре... аз тъкмо се бях навил да го купувам, и колегата Иванов_530д веика че бил запазен вече. Айде да ти е честитi4koo написа:mad_presley написа:i4koo написа:Здравейте колеги ,отскоро и аз съм с кожен салон ,благодарности на колегата mad_presley за салона ,даже заедно с корите и пепелниците ми е изпратилТа идеята ми беше за боядисването на определени места ,много са малки като размер и дали е възможно само тях да се боядисат при кожар , или цялата седалка .Мерси за отговорите
Карай си така, след месец ще спреш да обръщаш внимание на дребните кусуриИмаш право

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Мерси ,мерси колега.Нали знаеш който превариtwistermpm написа:Абре Ичкоо ти ли ме изпревари за тоя салон бре... аз тъкмо се бях навил да го купувам, и колегата Иванов_530д веика че бил запазен вече. Айде да ти е честитi4koo написа:mad_presley написа:i4koo написа:Здравейте колеги ,отскоро и аз съм с кожен салон ,благодарности на колегата mad_presley за салона ,даже заедно с корите и пепелниците ми е изпратилТа идеята ми беше за боядисването на определени места ,много са малки като размер и дали е възможно само тях да се боядисат при кожар , или цялата седалка .Мерси за отговорите
Карай си така, след месец ще спреш да обръщаш внимание на дребните кусуриИмаш право

Нищо лично ,Просто бизнес !
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2