Изповед...на един тъп пияница!!!
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Изповед...на един тъп пияница!!!
Колеги...пускам тази тема просто защото исках да се изповядам...стана мизерия на купон иии тръгнаха да ми трошат колата...от което се опитах да си я прибера здрава до вкъщи....но уви на половината път бях спрян(на около 1 бутилка ракия) от господата полицаи...и в крайна сметка ем не я прибрах ем ми взеха книжката заради скромните 1.88 промила алкохол!!!
P.S. Благодаря за вниманието!!!
P.S. Благодаря за вниманието!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колега трябвало е като си се махнал от купона да оставиш някъде колата и да се прибереш с такси сега голям к.р те чака.
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
klintan66 написа:и кой тръгна да я троши
...хора негодуващи от музиката...целещи от прозорците си със саксии,стъклени бутилки и т.н. ...тъй като бяхме в къща в центъра на София
P.S. Беше нещо страшно по едно време!!!
Последна промяна DekeR на 04 Авг 2009, 23:02, променена общо 1 път
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
santo_bansko написа::have one: ай наздраве,ама незнам вообще шо пускаш подобна тема
...ми знам че не е за тука точно..но реших да споделя просто а пък и работех и едвам крех зарад тая кола...и сега ще си го ям голям!!!
P.S. Ако е чак такъв проблем...ако иска някой да я трие!!!
Последна промяна DekeR на 04 Авг 2009, 23:05, променена общо 1 път
- крив кюнец
-
Съжалявам наистина, но защо като отивате на ядене и пиене все с колите
Станалото - станало. Дано да е за поука както на теб така и на четящите тук
П.С. Не е проблем, че си споделил. Ясно е, че искаш да споделиш с някой, да ти олекне. Пък нали има тема горе да си помагаме и подкрепяме. Сега пък може ако не ти е много важна книжката, да поспестиш някой лев от гориво докато я няма и да си подобриш физическото състояние движейки се по-често
Майтапче - нали си жив и здрав... 

П.С. Не е проблем, че си споделил. Ясно е, че искаш да споделиш с някой, да ти олекне. Пък нали има тема горе да си помагаме и подкрепяме. Сега пък може ако не ти е много важна книжката, да поспестиш някой лев от гориво докато я няма и да си подобриш физическото състояние движейки се по-често

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Прав си не е лошо...само трябва да свикна пък и докато ми я върнат ще изглежда като нова...тва съм си го обещал 

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
крив кюнец написа:Съжалявам наистина, но защо като отивате на ядене и пиене все с колитеСтаналото - станало. Дано да е за поука както на теб така и на четящите тук
П.С. Не е проблем, че си споделил. Ясно е, че искаш да споделиш с някой, да ти олекне. Пък нали има тема горе да си помагаме и подкрепяме. Сега пък може ако не ти е много важна книжката, да поспестиш някой лев от гориво докато я няма и да си подобриш физическото състояние движейки се по-честоМайтапче - нали си жив и здрав...
сьгласен сьм с колегата
а представиси друга ситуация: караш пиян и некои се удря в теб кой мислиш че ще е виновния

Толкова мразя някои вандал да ми се доближава до колата,камо ли да я троши.Може би реакцията му е била първосигнална,но кой не би прескочил закона за да си спаси колата от която чисти всяка прашинка с огромна любов.Кофтито е че в случая са го пипнали пича и бягане няма,1.88 вече не е дори в правомощията на кат,а направо на съд.Имаше нещо по едно време че с такава проба направо ти конфискуват колата.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Няма как и на мен ми се случи след една покъртителна ситуация, при която единствения ми изход беше да отпраша с колата.
Бях пийнал доста, валеше дъжд като изведро, колата тук там опираше по асвалта просто...
Но и ситуацията си го изискваше. Къде ми трябваше да се набутвам и аз там, хубаво, че нямаше полицаи по пътя и се прибрах благополучно.
Бях пийнал доста, валеше дъжд като изведро, колата тук там опираше по асвалта просто...
Но и ситуацията си го изискваше. Къде ми трябваше да се набутвам и аз там, хубаво, че нямаше полицаи по пътя и се прибрах благополучно.

E34, E38
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Че и пробацийка ще има майпавката написа:много промили бе приятел,бая пара ще даваш за тях

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2