Как да си направиме турбо ИС-ка ?
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Как да си направиме турбо ИС-ка ?
Има стотици теми но в нито една не е конкретизирано и обяснено като хората.
Ако има желаещи нека да споделят за творенията си стъпка по стъпка ,така и така кой какво и как е направил и т.н.Аз нищо не съм направил ,щото незнам ама имам огромно желание .Просто във форума тази информация липсва или не се споделя незнам защо.
Поздрави на всички

Поздрави на всички

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Брат пари кат вестници
ти ми обясни ако 6те на далго и на широко а и не само на мен но и на доста хори би им станало интересно току виж сме научили нещо
нещо заглавието на темата ли съм сбъркал или нещо има неразбрали пак.

Добре де не разбрахте ли че тая работа не е като оная.. 10000000 теми се пускат постоянно по всички форуми които посещавам "как да сложа турбо на ххх"? Кажи какво очакваш да чуеш? "Отиваш в магазина на Симеон N5 и си взимаш 5 броя 8мм рапиди и 2 планки с дебелина 3 мм, широчина 40мм и дължина 100мм. Връщаш се при колата, отваряш капака към 6:13 след обед и си отместваш погледа с 4 градуса и 16 минути юго-западно... е там монтираш едната планка. След което..". Просто НЕ СТАВА!! Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.bmw 318 is написа:Брат пари кат вестницити ми обясни ако 6те на далго и на широко а и не само на мен но и на доста хори би им станало интересно току виж сме научили нещо
нещо заглавието на темата ли съм сбъркал или нещо има неразбрали пак.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Iago написа:....Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.
Така ли? А какво е ? Нещо невъзможно ли е да се даде общо обяснение кое как да стане, ясно че подробностите всеки сам може да си ги измисли
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми пича , ако се поразрови ,ще намери нужната му информациястан написа:Iago написа:....Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.
Така ли? А какво е ? Нещо невъзможно ли е да се даде общо обяснение кое как да стане, ясно че подробностите всеки сам може да си ги измисли

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Според мен ако има желание знаят се хората който са отива се говори се носят се парите и готово,всичко което се пише тук са само чесане на езици,просто само приказки за да няма дране на котки за ламери/като мен например/ се отива с 2/3000лв взима се един двигател 2.5/2.8 слага се и се кара,турбинираната кола си иска и поддръжка и т.н просто не е за човек който не знае от каде да я подхване,такива теми се пускат главно май от млади потребители който си чешат езика и искат за 300лв 300 коня и бегом да се наказва голфа!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
да не влизаме в излишни спорове но колегата явор е прав
аз съм в форума от февруари и досега ,като изключим темите ми в "Продава" съм пуснал има няма 5 други теми и то в "Е36" за проблеми на които неможах да намеря конкретен отговор
верно е колега , наистина малко мудно става с търсачката, но тук вече има много малко неща за които да се сетиш и да не са дъвкани поне по 5 пъти
а относно въпроса ти за турбо йеската, човече ако хабер си нямаш за какво иде реч по добре не се заемай защото филма е голям , и нали се сещаш че ако беше много лесно , накъдето ид ас е обърнеш щеше да бъде пълно с назобани и турбинирани мало и едролитражки
като за А,Б,В прочети темата на Лудия Бик 5 (който и да е той-да ме прощава) ,там поне можеш да влезеш в час долу горе за какво става въпрос
и преди всичко в четенето му е майката, има хиляди изписани страници техническа литература свързана точно с твоя проблем , повечето от статиите са публикувани в форума
моите уважения към теб, нищо лично, пожелавам ти успех с проекта ти или замисъла, както искаш му кажи , но каквото и да ти говорят знай че става въпрос за пари
аз съм в форума от февруари и досега ,като изключим темите ми в "Продава" съм пуснал има няма 5 други теми и то в "Е36" за проблеми на които неможах да намеря конкретен отговор
верно е колега , наистина малко мудно става с търсачката, но тук вече има много малко неща за които да се сетиш и да не са дъвкани поне по 5 пъти
а относно въпроса ти за турбо йеската, човече ако хабер си нямаш за какво иде реч по добре не се заемай защото филма е голям , и нали се сещаш че ако беше много лесно , накъдето ид ас е обърнеш щеше да бъде пълно с назобани и турбинирани мало и едролитражки
като за А,Б,В прочети темата на Лудия Бик 5 (който и да е той-да ме прощава) ,там поне можеш да влезеш в час долу горе за какво става въпрос
и преди всичко в четенето му е майката, има хиляди изписани страници техническа литература свързана точно с твоя проблем , повечето от статиите са публикувани в форума
моите уважения към теб, нищо лично, пожелавам ти успех с проекта ти или замисъла, както искаш му кажи , но каквото и да ти говорят знай че става въпрос за пари

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
.Колега Nukem разбира се че всичко е до пари ,но тази тема не съм я пуснал с такава цел ,че да ми кажете как да си турбинирам колата и да ходя да наказвам голф4ета и прочие . Просто ми е интересно да науча това онова.Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре
Ами Яворчо батко тоз форум с каква цел е създаден?Нали е за да научим нещо за любимата си кола с марка BMW ?Или се бъркам.И защо ме препращаш по други форуми?Тука няма ли знаещи или те НЕ останаха Ей тцтцтц на къде отиваме
.Айде със здраве 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Добре де, и мене ме няма с турботата никак, интересно ми е, ама на едно се научих като четох. И това е, че това не е за хора, дето са просто любители в тия неща. Като гледам се сменят 1 куп части, правят се 1 куп тестове, има 1 куп тънкости. Не могат да ти кажат хората смени сега това и това, сложи е тоя охлюв ей така и готово. За хора, които не разбират от това и не са се занимавали професионално или поне не са малко по-навътре си има кой да го направи, отделят се парите, носят се, вкарваш колата и я взимаш резачка. Останалото е трошене на пари и матори 

Think. Believe. Dream. Dare...
така е най лесно
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 41#1751941
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 41#1751941
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Iago написа:Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи.
Необходими продукти:
1 ИСтребител
3-4 хиляди български лева
Начин на приготвяне:
1. Продайте ИСтребителя, необходимо време - според кризата
2. Със заделените пари и с парите от продажбата, закупете акцизен мотор и монтирайте в леко купе в специализираната многопрофилна болница за активно лечение на малолитражки със завеждащ отделението д-р Чирков, или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости
3. Успех

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2