Как да си направиме турбо ИС-ка ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Как да си направиме турбо ИС-ка ?

Мнение от bmw 318 is » 04 Авг 2009, 19:32

Има стотици теми но в нито една не е конкретизирано и обяснено като хората. :roll: :D Ако има желаещи нека да споделят за творенията си стъпка по стъпка ,така и така кой какво и как е направил и т.н.Аз нищо не съм направил ,щото незнам ама имам огромно желание .Просто във форума тази информация липсва или не се споделя незнам защо.

Поздрави на всички :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 04 Авг 2009, 19:53

като за начало си немери 3-4 хиляди излишни лева и да продължим разговора

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 04 Авг 2009, 20:34

Брат пари кат вестници :D ти ми обясни ако 6те на далго и на широко а и не само на мен но и на доста хори би им станало интересно току виж сме научили нещо ;) нещо заглавието на темата ли съм сбъркал или нещо има неразбрали пак.

Потребител
Аватар

Мнение от Iago » 04 Авг 2009, 21:16

bmw 318 is написа:Брат пари кат вестници :D ти ми обясни ако 6те на далго и на широко а и не само на мен но и на доста хори би им станало интересно току виж сме научили нещо ;) нещо заглавието на темата ли съм сбъркал или нещо има неразбрали пак.
Добре де не разбрахте ли че тая работа не е като оная.. 10000000 теми се пускат постоянно по всички форуми които посещавам "как да сложа турбо на ххх"? Кажи какво очакваш да чуеш? "Отиваш в магазина на Симеон N5 и си взимаш 5 броя 8мм рапиди и 2 планки с дебелина 3 мм, широчина 40мм и дължина 100мм. Връщаш се при колата, отваряш капака към 6:13 след обед и си отместваш погледа с 4 градуса и 16 минути юго-западно... е там монтираш едната планка. След което..". Просто НЕ СТАВА!! Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Авг 2009, 21:19

хахаха,евала колега Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 04 Авг 2009, 21:25

Iago написа:....Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.

Така ли? А какво е ? Нещо невъзможно ли е да се даде общо обяснение кое как да стане, ясно че подробностите всеки сам може да си ги измисли

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Авг 2009, 21:28

стан написа:
Iago написа:....Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи. Задай конкретен смислен въпрос.. и ще видиш как доста хора ще се притекат на помощ.

Така ли? А какво е ? Нещо невъзможно ли е да се даде общо обяснение кое как да стане, ясно че подробностите всеки сам може да си ги измисли
ми пича , ако се поразрови ,ще намери нужната му информация ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Авг 2009, 21:31

Според мен ако има желание знаят се хората който са отива се говори се носят се парите и готово,всичко което се пише тук са само чесане на езици,просто само приказки за да няма дране на котки за ламери/като мен например/ се отива с 2/3000лв взима се един двигател 2.5/2.8 слага се и се кара,турбинираната кола си иска и поддръжка и т.н просто не е за човек който не знае от каде да я подхване,такива теми се пускат главно май от млади потребители който си чешат езика и искат за 300лв 300 коня и бегом да се наказва голфа!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 04 Авг 2009, 21:42

да не влизаме в излишни спорове но колегата явор е прав
аз съм в форума от февруари и досега ,като изключим темите ми в "Продава" съм пуснал има няма 5 други теми и то в "Е36" за проблеми на които неможах да намеря конкретен отговор
верно е колега , наистина малко мудно става с търсачката, но тук вече има много малко неща за които да се сетиш и да не са дъвкани поне по 5 пъти

а относно въпроса ти за турбо йеската, човече ако хабер си нямаш за какво иде реч по добре не се заемай защото филма е голям , и нали се сещаш че ако беше много лесно , накъдето ид ас е обърнеш щеше да бъде пълно с назобани и турбинирани мало и едролитражки
като за А,Б,В прочети темата на Лудия Бик 5 (който и да е той-да ме прощава) ,там поне можеш да влезеш в час долу горе за какво става въпрос

и преди всичко в четенето му е майката, има хиляди изписани страници техническа литература свързана точно с твоя проблем , повечето от статиите са публикувани в форума

моите уважения към теб, нищо лично, пожелавам ти успех с проекта ти или замисъла, както искаш му кажи , но каквото и да ти говорят знай че става въпрос за пари ;)

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 04 Авг 2009, 22:33

Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 05 Авг 2009, 0:56

.Колега Nukem разбира се че всичко е до пари ,но тази тема не съм я пуснал с такава цел ,че да ми кажете как да си турбинирам колата и да ходя да наказвам голф4ета и прочие . Просто ми е интересно да науча това онова.Всички теми във форума съм прочел свързани с турбо.Само общи приказки,отгоре отгоре :D Ами Яворчо батко тоз форум с каква цел е създаден?Нали е за да научим нещо за любимата си кола с марка BMW ?Или се бъркам.И защо ме препращаш по други форуми?Тука няма ли знаещи или те НЕ останаха Ей тцтцтц на къде отиваме :D .Айде със здраве :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 05 Авг 2009, 1:58

Добре де, и мене ме няма с турботата никак, интересно ми е, ама на едно се научих като четох. И това е, че това не е за хора, дето са просто любители в тия неща. Като гледам се сменят 1 куп части, правят се 1 куп тестове, има 1 куп тънкости. Не могат да ти кажат хората смени сега това и това, сложи е тоя охлюв ей така и готово. За хора, които не разбират от това и не са се занимавали професионално или поне не са малко по-навътре си има кой да го направи, отделят се парите, носят се, вкарваш колата и я взимаш резачка. Останалото е трошене на пари и матори :)
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 05 Авг 2009, 6:12

http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Авг 2009, 12:41

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Авг 2009, 13:03

Iago написа:Тва не е баница, фърли малко тесто, сирене и спанак и печи.

Необходими продукти:

1 ИСтребител
3-4 хиляди български лева

Начин на приготвяне:

1. Продайте ИСтребителя, необходимо време - според кризата
2. Със заделените пари и с парите от продажбата, закупете акцизен мотор и монтирайте в леко купе в специализираната многопрофилна болница за активно лечение на малолитражки със завеждащ отделението д-р Чирков, или вземате акцизна англичанка е36 и я обръщате за жълти стотинки и не се занимавайте с глупости

3. Успех

Изображение

Следваща

Назад към Tuning