Няма такъв филм като моя :((
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
като ти гледам кардана си е наистина от 2,5 ама тоя диф да вземеш да го цъкнеш и него че ми се струва че той май не е от това за което си мислиш 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Баце два дифа имам не един и двата са от 2.5 и двата не ми пасватikonkata написа:като ти гледам кардана си е наистина от 2,5 ама тоя диф да вземеш да го цъкнеш и него че ми се струва че той май не е от това за което си мислиш

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
точно от това е Иконка -дето си мисли той..чисто и просто са 2 вида майikonkata написа:като ти гледам кардана си е наистина от 2,5 ама тоя диф да вземеш да го цъкнеш и него че ми се струва че той май не е от това за което си мислиш

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
тя колата му като мойта отдавна няма нищо общо с вин кода
това "май" него едва ли го топли най-добре е да кажат хора през чийто ръце са минали повечко такива параходи че да не се налага да си купи цялата гама дифове и кардани за е34

bmwfena написа:точно от това е Иконка -дето си мисли той..чисто и просто са 2 вида майikonkata написа:като ти гледам кардана си е наистина от 2,5 ама тоя диф да вземеш да го цъкнеш и него че ми се струва че той май не е от това за което си мислиш
това "май" него едва ли го топли най-добре е да кажат хора през чийто ръце са минали повечко такива параходи че да не се налага да си купи цялата гама дифове и кардани за е34

- bmwfena
- БМВманиачения
-
Недй така-и аз разглобих една 525 М50ikonkata написа:тя колата му като мойта отдавна няма нищо общо с вин кодаbmwfena написа:точно от това е Иконка -дето си мисли той..чисто и просто са 2 вида майikonkata написа:като ти гледам кардана си е наистина от 2,5 ама тоя диф да вземеш да го цъкнеш и него че ми се струва че той май не е от това за което си мислиш

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Пенчев зададе верния въпрос.
Ако по ВИН колата е 525, то може да извадиш от реалОЕМ-а каталожните номера на дифа, кардана и куплирането между тях.
След това да поискаш от регионалния дилър технически данни на частите по тези каталожни номера.
Би трябвало да ти направят тази услуга...
Като имаш вече размери, числа, диаметри, дължини и прочие... мериш какво имаш ти и кое ти бяга и търсиш което ти трябва...
Може да загубиш време така, ама поне може да избегнеш налучкването.
Евентуално..., ако някой, някъде по света си е направил труда да помести в интернет технически данни кое с кое се куплира и на кои модели... може да се изрови с мноооогооо търсене... , ама ако въобще няма такава информация в нета...?
Това от мен.
Поздрави и успех в начинанието.
Д
Ако по ВИН колата е 525, то може да извадиш от реалОЕМ-а каталожните номера на дифа, кардана и куплирането между тях.
След това да поискаш от регионалния дилър технически данни на частите по тези каталожни номера.
Би трябвало да ти направят тази услуга...

Като имаш вече размери, числа, диаметри, дължини и прочие... мериш какво имаш ти и кое ти бяга и търсиш което ти трябва...
Евентуално..., ако някой, някъде по света си е направил труда да помести в интернет технически данни кое с кое се куплира и на кои модели... може да се изрови с мноооогооо търсене... , ама ако въобще няма такава информация в нета...?
Това от мен.
Д

- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Братле прав си ама каква точно информация да ми дадат както и с какво това ще ми е от полза като и кутията е друга и дифа ??? За сега ще изчакам Бисер да види неговият кардан от колата от която взех и дифа и ако стане ще го отнеса а ако не вече отивам в град Кубрат близо до Русе където има завод за кардани и да ми го нагодят. Не ми се искаше вторият вариянт но вече взе да ми писва. Вчера ходих до Калояново пак. Цяло Русе беше там и всички Русенски тунингисти караха а аз гледахddddk написа:Пенчев зададе верния въпрос.
Би трябвало да ти направят тази услуга...![]()
Това от мен.
Д

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: ре
slavianko написа:Братле прав си ама каква точно информация да ми дадат както и с какво това ще ми е от полза като и кутията е друга и дифа ??? За сега ще изчакам Бисер да види неговият кардан от колата от която взех и дифа и ако стане ще го отнеса а ако не вече отивам в град Кубрат близо до Русе където има завод за кардани и да ми го нагодят. Не ми се искаше вторият вариянт но вече взе да ми писва. Вчера ходих до Калояново пак. Цяло Русе беше там и всички Русенски тунингисти караха а аз гледахddddk написа:Пенчев зададе верния въпрос.
Би трябвало да ти направят тази услуга...![]()
Това от мен.
Д![]()
![]()
е то нема как да не стане---нали от там е дифа

- Penchev
- Сватбаря
-
Колата 525-ца ли е по ВИН ?
Има два вида мостове на Е34-ките :
1. малките на 518i,520i ,524td и 525 tds
2. големите oт 525i нагоре
Така както говориш сякаш задния мост ти е за В20
Няма шанс ако моста е за М50В25 да не може да се качи диф-а и да не може да се срещне с кардана за този модел
Можеш ли да снимаш ходовата част отазд и да кчиш снимката ?
Георги Пенчев
Така както говориш сякаш задния мост ти е за В20

Георги Пенчев
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Моста си е от 2.5 Пенчев. И колата си е заводски с В25Penchev написа:Колата 525-ца ли е по ВИН ?
Така както говориш сякаш задния мост ти е за В20Няма шанс ако моста е за М50В25 да не може да се качи диф-а и да не може да се срещне с кардана за този модел
![]()
Георги Пенчев
Днес говорих с Бисер бмвфена и се оказва че той има точно такъв кардан като този който ми трябва и е от М50 В25 което ще рече че има разлики.
Много е гадно повярвай ми. Особенно като имаш 300 коньова кола а не можеш да я карашivanko_90 написа:това да гледаш другите като карат ние работа
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
ясно ми е затова и не ходя на полигона
и колата ми нестава за спорта на полигона
па камоли ако е като твойта 

и колата ми нестава за спорта на полигона

Искам да карам сейфти кара (комбито) на F1
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
Много е гадно повярвай ми. Особенно като имаш 300 коньова кола а не можеш да я караш[/quote]ivanko_90 написа:това да гледаш другите като карат ние работа
славяне аз много добре знам как се чустваш моята не съм я карал от ноември миналата година

- Penchev
- Сватбаря
-
Като ти прати Бисер кардана и като си поюасне на мястото напиши за да сме спокойни
Аз имам еотложен ангажимент и няма да мога да дойда с брат ми на Калояново този уикенд - нечовешката лудница ще е (справка http://www.driftclubbulgaria.com/) ,за следващите мероприятия на Кюстендил и Плевен до края на сезона съм плътно.
Стискам палци искренно колата да стане и да се появи още една Е34-ка на пистата , няма по-голяма радост

Стискам палци искренно колата да стане и да се появи още една Е34-ка на пистата , няма по-голяма радост

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3