Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Сашко, ти верно ли ще оставиш тази консерва
Поне да имаше файда ами така както си го направил пак ще влиза топъл въздух отдолу 

SuPeR_FLY написа:Сашко, ти верно ли ще оставиш тази консерва![]()
Поне да имаше файда ами така както си го направил пак ще влиза топъл въздух отдолу
Мите, първо кутията е на 2 части, едната е от тънка ламарина 0,3мм - за момента само шаблон по който да си направя от 1мм след това нова и втората част е от пластамаса 2,5мм, която хваща филтъра дори от заднатаму страна за да не играе и да не смуче топъл въздух. Нали знаеш, че съм го измислил

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Айде и двамата да се спрете сега за да не си почивате от форума и той от вас. E30_M_Tech_ll ти спри да предизвикшаваш а ти Shondy ако още точно веднъж си позволиш подобни изрази в този форум ще почиваш дълго.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
Колеги от утре за съжаление няма да го има вече и Тошко...... Днес му е последна вечер, който иска да го види и да му се порадва днес 22:00 на булевард Рожен на ОМВ-то ще има тази възможност. След утрешният ден Тошко остава без най-важният си компонент - сърчицето и временно проекта ще бъде замразен. 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е защо?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
кофти....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!