БМВ 318i спортен филтър, въпрос ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- salamaleikum
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 i
- Мечтае да кара: Камаз
БМВ 318i спортен филтър, въпрос ?
Здравейте.Сложихме на един приятел на неговата 318 ка спортен филтър с конзолите с всичко, обаче има един проблемДебитомера е много тежък и сме овързали филтъра временно със дебели свински опшлета докато измисли по адекватно решение.Може ли да ми дадете идеи как да го застопоря планки или нещо от сорта за да стои, както си трябва.Иначе дебитомера овисва заедно със филтъра и гофрирания маркуч може да се скъса. 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Аз съм с метална планка,захващаща дебитомера към една от гайките на бомбето на лонжера,където се държи горният край на макферсона 
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Да ако може да тази тема да я разискваме.
Аз също имам тоя проблем искам дори преграда да си направя но още се чудя какъв материал трябва да е
Аз също имам тоя проблем искам дори преграда да си направя но още се чудя какъв материал трябва да е
- salamaleikum
- кандидат ентусиаст
-
Как се сдоби или направи въпросната планка ако може и снимкаned_gm28 написа:Аз съм с метална планка,захващаща дебитомера към една от гайките на бомбето на лонжера,където се държи горният край на макферсона
- ned_gm28
- ентусиаст
-
salamaleikum написа:Как се сдоби или направи въпросната планка ако може и снимкаned_gm28 написа:Аз съм с метална планка,захващаща дебитомера към една от гайките на бомбето на лонжера,където се държи горният край на макферсона
В момента нямам фотоапарат,а планката не съм я правил аз-така купих колата.Представлва метална шина,която в единия си край е хваната за дебитомера,а в другия за бомбето.Елементарно е
- salamaleikum
- кандидат ентусиаст
-
Да де ясно ама колко е дебела ползвани са дупките отстрани на дебитомера с резба лиned_gm28 написа:salamaleikum написа:Как се сдоби или направи въпросната планка ако може и снимкаned_gm28 написа:Аз съм с метална планка,захващаща дебитомера към една от гайките на бомбето на лонжера,където се държи горният край на макферсона
В момента нямам фотоапарат,а планката не съм я правил аз-така купих колата.Представлва метална шина,която в единия си край е хваната за дебитомера,а в другия за бомбето.Елементарно е
- ned_gm28
- ентусиаст
-
За дебелина-5-6мм.Но къде точно на дебитомера,честно казано не ме е интерисувало до момента.Хванал го е както и където му е прилегнало.Просто поогледай и прояви малко изобретателност 
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
По-добре е вариантът от снимката така ще изолирате топлият въздух от двигатела. Иначе без стена няма смисъл

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
CASIO написа:хубаво тая преграда от какво да я направя![]()
От стероепор от пластмаса,ламарина
Ами мисля че от ламарина е ще най добре, но преди това си направи точен шаблон от картон и гледай като се затвори капака да няма проблеми. После отиваш при заварчик, намираш уплатнение от някоя морга и го слагаш върху новата ламарина.
Играчката е голяма за това както казва колегата Панелен Спортен Филтър си е най-добре.
Ако не ти се занимава потърси в Ebay бях гледал че се продават такива клетки за всякакви модели BMW.
Чао за сега и успех

11 мнения
• Страница 1 от 1