Огледалата не падат
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
тая екстра е тъпа според мен, особенно ако караш назаден и както аз разчитам само на огледала.
а така си ги настройвам че да са максимално надолу и хем гледам с горния край колите които карат зад мен, хем с долния край гледам бордюрите
ама ако ми се забие докрай надолу и ме дразни
та сам си прецени дали ти трябва тая "екстра"
освен ако не се обръщаш назад при заден ход като бай ти гошо с ладата примерно
а така си ги настройвам че да са максимално надолу и хем гледам с горния край колите които карат зад мен, хем с долния край гледам бордюрите

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
цък-цък знаеш ли колко е гадно, всеки път трябва да се сещаш преди да включиш на задна.. на кое положение си оставил копчето за огледалото 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
а бе да ти кажа бая полезна е като знаеш, че им възможност да издереш м паралел'а
при мен е само на дясното огледало и действа когато включа задна и копечето за избор на дясно/ляво огледало е дадено да управлява точно дясното.

при мен е само на дясното огледало и действа когато включа задна и копечето за избор на дясно/ляво огледало е дадено да управлява точно дясното.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Stanchev написа:тая екстра е тъпа според мен, особенно ако караш назаден и както аз разчитам само на огледала.
Че кво лошо има... И аз съм свикнал така и често се обръщам назад... Виждам си всичко как си трябва....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това![]()
![]()
да, ако нямаш огледала за обратно виждане

все някак трябва да се гледа

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това![]()
![]()
да, ако нямаш огледала за обратно виждане![]()
еми по спомен те го бяха изкарали че при всички положения трябва да се гледа назад и толкоз. Няма огледала няма прозорци

_65536_kb_sec_ написа:Stanchev написа:_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това![]()
![]()
да, ако нямаш огледала за обратно виждане![]()
еми по спомен те го бяха изкарали че при всички положения трябва да се гледа назад и толкоз. Няма огледала няма прозорци![]()
Да на някоя баничарка дето нема заден прозорец освен на огледалата няма как да се гледа.
А за огледалата може модула нещо да не е в час

пък огледалата нали ти обесняваше как трябва да имат някъв си датчик в тях за положение. Такива ли си сложил ?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
AcOrP написа:А за огледалата може модула нещо да не е в час)
пък огледалата нали ти обесняваше как трябва да имат някъв си датчик в тях за положение. Такива ли си сложил ?
това си е датчика за паметта просто, но въпроса е защо не ебава да работи изобщо, при положение че всичко е читаво.

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2