Проблем със заден мост: износва гумите.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със заден мост: износва гумите.
Проблемът е, че не е регулиран задният мост правилно и при попадане в дупка или неравност задният мост подскача в дясно. Когато реших да проверя задния мост забелязах, че доста са се износили задните гуми.
Забелязах, че задно ляво колело малко завива на дясно.
Някой може ли да ми препоръча добър сервиз където да ми регулират предния и задният мост правилно (колата е с М-спортно окачване). Благодаря предварително.
Извиняваите. гр. София
Някой може ли да ми препоръча добър сервиз където да ми регулират предния и задният мост правилно (колата е с М-спортно окачване). Благодаря предварително.
Извиняваите. гр. София
Последна промяна dian_car на 03 Авг 2009, 10:18, променена общо 1 път
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Проблем със заден мост: износва гумите.
dian_car написа:Проблемът е, че не е регулиран задният мост правилно и при попадане в дупка или неравност задният мост подскача в дясно. Когато реших да проверя задния мост забелязах, че доста са се износили задните гуми.
Колега, ако не си по някаква причина в нелегалност, вземи напиши в кой град търсиш сервиз и със сигурност някой ще те упъти.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
I.V.G. написа:това тъй наречените ''буренца'' ли са?WALL написа:шарнирни фтулки ( кугелгенките)...
Те май много наименования имат...на мен в един сервиз ми ги бяха казали като скърцащи фтулки

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
направи си един реглаж в ДаруКар - там нема преден заден мост, прават всичко заедно, и предния и задния .. и после колата заспива (ако няма нещо по ходовата да се сменя) 

7 мнения
• Страница 1 от 1