Е30-ка не спира на STOP палка!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 03 Фев 2009, 21:59

Много оффтопик отивате ! Да се придържаме към темата.Лоша гавра сте си направили с заптиетата :driving: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 24 Май 2009, 12:03

Rebel написа:
S 70/3 написа:вижте колеги аз никои не въвли4ам в това което правя...

ама утре недай си боже ще въвлечеш мен, примерно, заради "мъжкото" си каране. И след това ще бъдеш въвлечен в секс-оргия с много мускулести мъже, където единствения пасивен, за голямо твое съжаление - ще си ти ! :mhihi: :mhihi:

Малко ми се струва, че повечко се правиш на интересен и чупиш некви стойки, отколкото наистина да караш така. Аз освен малоумното ти би-турбо/S8000/W16/top fuel jetplane тъпотии дето го пише в профила ти друго незнам кво караш, ама
по спомени мисля, че беше бакшиш... :mhihi:

Некъв Daewoo Matiz рацер ли си?

p.s: който иска - да се трепе! Мен лично не ме касае здравето на разни убийци. Всеки има моменти, в които се чувства неуязвим, аз лично успявам да се въздържам от безразсъдно каране, когато мисля за това как може да съсипеш чужд живот (или няколко) с тъпотията си!

Абсолютно съм съгласен с теб колега-тези "страшни Мъжаги" където се хвалят колко пъти са избягали от полицаите,колко к...и са нае...и и колко алкохол могат да изпият сме ги чували доста.На думи всеки е велик,но когато дойде време да търпиш последствията приказките са съвсем други.И аз обичам да пиля гуми и да карам с високи скорости но там където има възможност и не застрашаваш живота и здравето на хората около теб.А който иска да умира-дървета дал господ
Безаварийно на всички

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 24 Май 2009, 23:45

uricatoli написа:
mnh написа:
баварка написа:
saleen написа:Да се правиш на състезател с тия стари Е-30, Е36 и пр. е все едно да караш баба си да скача с бънджи!

Има такива стари е30 -ки дето са в доста по добро техническо състояние от масовите кенефи коите се разкарват по улиците ,за това не е критерии.И със наи новите С класи умират по пътищата така че не пиши тъпотии моля те.80 процента от е30 в ВАРНА струват доста парици,което значи че състоянието им е доста добро.
ВАРНА-града на Е30 :bowdown: :bowdown:

Или Във варна просто си ги пазим :winky:

С Вас съм :D Днес пътувахме с Е53то към Калиманци.И както винаги баща ми караше БЯСНО!Пътят не беше цвете аз бях на задната седалка заедно с майка ми.Направо щях да откъсна дръжката на вратата... :shock: Обаче забелязах едно-Само аз бях си сложил колана....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Май 2009, 7:50

Слагайте коланите,ей,дори при лека катастрофа помагат.Един приятел ако си го беше сложил нямаше да му се извади крака от ябълката и завинаги да остане с болката...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 25 Май 2009, 11:07

павката написа:е куката не заби ли фуражката на уво в земята от яд

Трябва направо да я е изял от яд ако питаш мене ;) ;) ;)
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Май 2009, 12:35

mitak_88 написа:Снимките са наистина потресаващи!!!Но за жалост не мисля, че ще имат нужното въздействие върху такива ОЛИГОФРЕНИ, които се мислят за супер Любо!При тях проблемът е от психическо естество!Те са толкова комплексирани от обграждащото ги ежедневие,от това че комшията е*е яката руса мацка,а той кара на ръчна,от това че комшията е с порше пък тои с матиз....и т.н...на тия комплексирани пичове (ако може въобще да се смятат за такива) ще кажа само едно....не гледайте на страни,а се радвайте на това, което имате!И защото може и да не може да ме разберат какво искам да им кажа ще го преведа-не гледайте кои каква кола кара,кои с каква мацка е или нещо друго,радвай се на това което имаш сега,защото точно от там идват и комплексите ви...че гледате в канчето на другия!Радвайте се комплексари на вашето си,защото с такива разсъждения утре може и него да нямате!!!

Офф е. Ама се придържам към мнението ти. Доста е съдържателно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 25 Май 2009, 12:38

снимките бяха точно на място :!:

Това,че е летял с такава скорост не го подкрепям,защото можеше да излезе примено дете :!: (казвам примерно)

Но това че е оставил ченгето :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW_E36 318is
Мечтае да кара: M3 G_POWER
Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)

БМВ

Мнение от bmwpredator » 17 Юли 2009, 19:22

пича мои си е помислил че зеленият му прави здрасти :D :D :D :mhihi: :mhihi: :ok: и на мен веднъж ми махна зеления със 150 в бургас ам успях да спра и ми се размина след като му обясних че скоро саъм го жзел а той ми вика тука ли е мястото за тестове а аз нее сега излизам на пътя за созопол пожелами лека вечер и аз на него и черта :D :D
гумите свършват бързо ко да напрайм

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 17 Юли 2009, 21:41

Ами колегата е голям" герой"!!!Как ги е наказал куките само...Абе аланкоолу,ако имат пост наблизо и разпънат таралежите ти на дрифт ли ще ги събереш?Или ще цивриш като бременна циганка като те набарат и ти напукат бузките?!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 18 Юли 2009, 1:22

S 70/3(летящия) жив ли си още?не знаех че в лудницата и компютри имат вече,та и у форума проникват :weed:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от m_a_r_t_o » 23 Юли 2009, 17:07

Радвайте се, че се намираме в България и системата и законита са скапани, а адвокатите гладни за пари,че да можете да се измъквате в съда. Чета форума с интерес, както и много други свързани с автомобили.
Но за мен такива теми в които се надъхвате към грубо нарушаване на закона са неприемливи. После що станало така, що иначе... Защото бедното ни съзнание така е устроено. Има доста начини човек да си направи кефа, да си вдигне рязко адреналина. Аз също го правя, но не когато се кача в колата си. Сега... който кара той не греши, но едно е да го направиш неволно, друго е умишлено да създаваш опасност на пътя.
Не ме разбирайте погрешно, не съм противник на спортно ориентираните коли и на оборотомера в червеното.Имал съм E30 и E36, сега карам друг автомобил, ходя да гледам организираните автомобилни състезания къде ли не. Места за беснеене има, но те не са на пътя.
И отделно моля колегите във форума да се въздържат от злонамерени обръщения към "куките" и други нарицателни относно полицейските служители. Щото едва ли ще е приятно на някой от вас да му обиждат професията и в частност него. Във всяка институция или прослойка от народа си има ХОРА и боклуци. Помислете, че има полицаи които се борят за каузата, които си вършат работата с добри намерения.
Щото докато вие си спите кротко при жените си, ние будуваме и слухтим и се мъчим да пъстигнем някакъв ред и спокойствие.
Поздрави на хората във форума, които си обичат колите и карат разумно.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 24 Юли 2009, 1:04

Е такива снимки не бях гледал... трябва наистина да ги видят хората - ще има ефект... по-голям или по-малък - ще има...
А за "куките" или патрулните полицаи - аз лично нямам нищо против тях щом си изпълняват задълженията - даже винаги когато са ме спирали (а е имало случаи да съм в нарушение) са излизали хора (и не говоря за даване на пари, а съвет, предупреждение и т.н.) ... не говоря за Общинска полиция, а за КАТ (първите са ми малко друга ракия)... В крайна сметка никой не е безгрешен и наистина не трябва всичко да се слага под общ знаменател. Лошото е, че хората си изграждат някакви стереотипи и после... тея били такива ... онея - еди си какви.
Ама и да покриват нормативи за написани актове (някъде четох подобно изказване във форума) - на какво иде? На съседа на близо 60-годишна възраст му написаха акт за превишена скорост и му отнеха книжката, защото се беше движил с малолитражка с 90-тина на път където и пиле не прелита, 2 ленти в едната посока с мантинели от всякъде, няма жилищни сгради - но знак 60, а настилката е перфектна и има екземпляри движещи се и с 200 там. И в същото време хора без книжка, карат пияни, системно нарушавайки половината членове в ЗДвП и последствия никакви... пак равни и по-равни - да живее демокрацията (анархията)...
Сам се убедих тази вечер, че може да караш 10-ки километри като баба си и за 100метра да създадеш ситуация на пътя... така че мислете с главата, да не ни гледат после близките на такива снимки... на никого не пожелавам такова нещо...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 01 Авг 2009, 23:28

Пичове - спора е излишен, и от полицаите има олигофрени, и от страна на водачите има олигофрени. А за "играча", който спрял и избягал на полисмените с "най-бързата" кола на света - евала. Просто няма какво да кажа, т.к. на 20 и аз за съжаление вършех подобни простотий, от сегашната си гледна точка ми се вижда смешно, дори жалко, но какво да се прави, повечето хора минават по този път. Осъзнавам обаче, че малко са тези, чийто мироглед се променя и започват да мислят и гледат на нещата нормално, както смея да твърдя за себе си. Тайно се надявам тези деца да стигнат до тези изводи преди да е късно (за тях или за някой друг). Капка в морето както се казва, но какпа по капка вир става, харесва ми това - в темата повечето мнения са нормални, личи си че повечето хора мислят и разсъждават нормално, трезво и зряло. Хубаво е, че в такъв форум не се толерира подобно поведение, дори аз бих трил подобни мнения и теми, защото - те не са законни, наистина се предполага, че това е форум и тук може да се пише кой каквото иска, реални или измислени случки, но това е провокация, демонстрация на велика глупост от хора, които няма с какво друго да се похвалят, освен проява на лош вкус, това е и проява на неуважение на закона, подигравка с хората, които следят за неговото спазване и не на последно място подигравка с останалите хора, голямата част от хората, тези с книжките, с изрядните документи, с разумното шофиране, с децата в колите, с бременните жени и т.н. и т.н., не мисля че трябва да се допуска подобен род смешни историй
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Е30-ка не спира на STOP палка!

Мнение от lulincops » 02 Авг 2009, 12:12

е радостен ли си от факта :) ама нали знаеш че ако стане нещо и не можеш да избягаш после ще се качиш на m-powera след 5 10 години :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 02 Авг 2009, 21:19

CERT написа:Пичове - спора е излишен, и от полицаите има олигофрени, и от страна на водачите има олигофрени. А за "играча", който спрял и избягал на полисмените с "най-бързата" кола на света - евала. Просто няма какво да кажа, т.к. на 20 и аз за съжаление вършех подобни простотий, от сегашната си гледна точка ми се вижда смешно, дори жалко, но какво да се прави, повечето хора минават по този път. Осъзнавам обаче, че малко са тези, чийто мироглед се променя и започват да мислят и гледат на нещата нормално, както смея да твърдя за себе си. Тайно се надявам тези деца да стигнат до тези изводи преди да е късно (за тях или за някой друг). Капка в морето както се казва, но какпа по капка вир става, харесва ми това - в темата повечето мнения са нормални, личи си че повечето хора мислят и разсъждават нормално, трезво и зряло. Хубаво е, че в такъв форум не се толерира подобно поведение, дори аз бих трил подобни мнения и теми, защото - те не са законни, наистина се предполага, че това е форум и тук може да се пише кой каквото иска, реални или измислени случки, но това е провокация, демонстрация на велика глупост от хора, които няма с какво друго да се похвалят, освен проява на лош вкус, това е и проява на неуважение на закона, подигравка с хората, които следят за неговото спазване и не на последно място подигравка с останалите хора, голямата част от хората, тези с книжките, с изрядните документи, с разумното шофиране, с децата в колите, с бременните жени и т.н. и т.н., не мисля че трябва да се допуска подобен род смешни историй

Как да стане това с триенето на подобни теми и мнения, като подфорума има следното описание :
Страхотни истории
Как се изплъзнах на ченгето. Как издухах на старт едно Ferrari...
................много биха се изкушил да се похвалят........ а и не звучи никак нетолериращо подобни изцепки....:confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории