няма мощност в ниските обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stan4o__vd
- Потребител
-
e46
здравейте колеги,и аз имам проблем с дебитомера си,няма мощност в ниските обороти и сутрин като запаля и 1 минута докато позагрее ми тресе,търся си дебитомер и ако някой може да предложи нещо да пише.при мен ако закача дебитомера двигателя започва да работи по зле и затова карам с откачен!Мисля че е мн патят с този проблем 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- stan4o__vd
- Потребител
-
]Само не забравяй че ти трябва и програмиране на Дебитомера ако не е същия номер[/quote]
е това не е ли да се оправи на компютър с диагностиката???
е това не е ли да се оправи на компютър с диагностиката???
мойто беше така и само с една проста смяна на дебитомера на въздуха който се намира след кутията на въздушния филтър всичко се оправи.при мен поне беше така ако искаш намери си някой колега и само ги сменете за проба да видиш то е лесно и барзо само 2 скоби.да не казвам голяма дума ама почти 100 % съм сигурен 4е е от там.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
stan4o__vd написа:]Само не забравяй че ти трябва и програмиране на Дебитомера ако не е същия номер
е това не е ли да се оправи на компютър с диагностиката???[/quote]
Диагностиката и програмирането са различни неща. Диагностика се прави с различни програми а кодирането става само със софт за БМВ ДИС ГТ1
Re: няма мощност в ниските обороти
Здравейте колеги, и при мен няма мощност в ниските обороти колата ми е е46 320д 136к смених авансатора на ГНП-то и от там изчезнаха ниските, казаха ми че може да е дебитомер и започнах откачих го никаква промяна пробвах на един приятел с неговия пак никаква промяна (моя дебитомер на неговата кола работи нормално) на диагностика показва допустими стойности. Без катализатор съм но колата не пуши хич. Възможно ли е бедна горивна смес или е пак авансатора, но във високите си върви добре
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2