Как да свържа антирадара към плафона?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Как да свържа антирадара към плафона?

Мнение от bum_bum » 17 Май 2005, 19:27

Я ме светнете, онова, дето е за запалката го махам, хващам тока от жиците преди прекъсвача и слагам някъде по кабела бушончето, дали става така?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Май 2005, 19:35

Моя е точно така направен. Монтирах си го на тавана до плафона и взех ток от самия плафон - там има кабел със 12 волта на него винаги (без значение дали си на контакт или не), затова трябва да го направиш така че да може да се изключва/включва.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Май 2005, 19:46

То лесно мога да му сложа едно ключе ама има ли смисъл, т.е. пречи ли му на кабела да си седи под напрежение винаги при положение, че ще свалям антирадара когато не съм в колата щото я държа навън.
А там на плафона са 3 кабела кои точно да хвана?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Май 2005, 19:51

Не бе - не му пречи. Аз вързах там оригиналния кабел на радардетектрора, а той от към него е с куплунг и така го откачам. А кой кабел е - не го помня на изуст - гледаш с мултицет на кой има 12 волта постоянно и той е :) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Май 2005, 20:47

Ok, мерси. От утре съм "protected" :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Май 2005, 21:33

и аз съм го вързал там, но моя работи само като съм на контакт
нито го включвам, нито го изключвам
на единия от кабелите за плафона има ток само като си на контакт, но и аз не помня кой беше

пс. кобрите са големи боклуци :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Май 2005, 23:14

Аз затуй си земах рашън мейд (тоя лазерния, дето сега го пуснаха) :mhihi:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 18 Май 2005, 1:06

© написа:

е тоя извод ме уби:)
на базата на какво е ?:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 18 Май 2005, 1:16

bum_bum написа:Аз затуй си земах рашън мейд (тоя лазерния, дето сега го пуснаха) :mhihi:

За тоя дето си го взел незнам, но повечето рашън мейд са май точно копия на стари модели кобра :) .

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 18 Май 2005, 3:26

Аз гепих на един приятел Whistler-а за тест драйв ноо ги лови шапкарите и май неа да му го върна :mhihi: :arrow: някой ако знае дали са читави модела е Whistler 945 (не е ноо нов) да каже ако прерита дали дали да му дам некой лев. И аз мисля да го ръгна у плафона ма няам орг. стойка и ше има хоум тюнинг инфронт оф дъ блок :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Май 2005, 6:53

Engi написа:
© написа:

е тоя извод ме уби:)
на базата на какво е ?:)

Engi, прав си, че извода не е верен
трябваше да напиша "моята кобра е боклук"
сигурно имат и добри модели. На мен ми писка навсякъде в града, и тъкмо се отпусна хоп - спират ме
Извън града горе долу е добре. А на магистралата около Пазарджик въобще не засече нищо. Чак като видях радара изписка и ония пак се размаха с палката. Те обаче кой знае с какъв радар са били :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Май 2005, 9:58

Dimitar написа:
bum_bum написа:Аз затуй си земах рашън мейд (тоя лазерния, дето сега го пуснаха) :mhihi:

За тоя дето си го взел незнам, но повечето рашън мейд са май точно копия на стари модели кобра :) .

Деазнам и аз, много се чудих какъв да зема и се има някой, дето се оплаква от кобра или уистлър, а който има руски вика или не работи изобщо или лови сичко, та си земах един 4 бандов да видим кво ще излезе :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 18 Май 2005, 10:20

Аз също съм с руски 8) . Не е кой знае какво, но доста актове и глоби е спестил :mhihi: . Писка насам-натам из града и не само, ама тъкмо пък си постоянно с повишено внимание :D . За съжаление ако си първа кола и са с импулсен радар - няма кой да ти помогне :confused: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Май 2005, 10:54

е никакво решение ли не можем да намерим за тези импулсни радари, до колкото знам те са непрекъснато включени да засичат скорост и само когато "тъпото светофарно устройство" (полицай) :mhihi: реши да вземе 5лв натиска едно копче и скороста ти е засечена (фиксирана), та нимое ли да ги фащаме нек'си тия нещица??? :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Май 2005, 13:29

Dimitar написа:Аз също съм с руски 8) . Не е кой знае какво, но доста актове и глоби е спестил :mhihi: . Писка насам-натам из града и не само, ама тъкмо пък си постоянно с повишено внимание :D . За съжаление ако си първа кола и са с импулсен радар - няма кой да ти помогне :confused: .

За туй си има лек, лепваш се зад някой кисел гъзар, форсираш се 2- 3 пъти и той решава да ти покаже на какво му е способна колата :mhihi: Т.е. винаги трябва да има бушон, иначе не става :)
На моя пише, че лови и импулсните ама кел файда след като и те са ме хванали :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към E36