фар на е39 след феиса (разгобяване)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
благодаря ви колеги за момоща но в краина сметка се отказах да го разглобявам
се пак моя си е перфектен просто бях е одарил леко от ляво (на паркинг)
та каското ми сложиха нов фар и като погледна колата отпред виждам разликата едният е чисто нов а пък другият е малко потамнял и малко ме дразни ама ще го преживея 

се пак моя си е перфектен просто бях е одарил леко от ляво (на паркинг)

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Удари я леко и от другата страна и нещата ще заспят

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
mesho написа:благодаря ви колеги за момоща но в краина сметка се отказах да го разглобявам![]()
се пак моя си е перфектен просто бях е одарил леко от ляво (на паркинг)та каското ми сложиха нов фар и като погледна колата отпред виждам разликата едният е чисто нов а пък другият е малко потамнял и малко ме дразни ама ще го преживея
Оди да ти го полират

The Ultimate Driving Machine
Аз ще ви кажа ,че и аз като колегата Наптерс съм го разлобявал успешно и ремонтирал фейслифтовия фар.
Бях писал в друга тема ,но ще напиша отново-Има два вида лепило с които са лепени фаровете-едното е като гума и е на тези с ориг.ксенон и същите не се разглабят по никакъв начин цели,другия вид лепило е термостопяемо/размеква се дори и с по- сериозен сушоар за коса,но трябва да се нагрее равномерно отвсякъде и тогава се отваря/
А за водачите за реглаж нещата седят така-на фейслифтовите сферичките които са отпред са по-големи и ако се опитате да сложите от старите фарове влизат и излизат свободно.За целта ги навивате с малко тефлонова лента за да уплътнят и проблема е отстранен.На има и друг -за да навиете водача за реглаж на винта ще трябва да изрежете едно каналче за да може да да влезе една пластина ,която ще я видите коя е на място като го наложите.
Бях писал в друга тема ,но ще напиша отново-Има два вида лепило с които са лепени фаровете-едното е като гума и е на тези с ориг.ксенон и същите не се разглабят по никакъв начин цели,другия вид лепило е термостопяемо/размеква се дори и с по- сериозен сушоар за коса,но трябва да се нагрее равномерно отвсякъде и тогава се отваря/
А за водачите за реглаж нещата седят така-на фейслифтовите сферичките които са отпред са по-големи и ако се опитате да сложите от старите фарове влизат и излизат свободно.За целта ги навивате с малко тефлонова лента за да уплътнят и проблема е отстранен.На има и друг -за да навиете водача за реглаж на винта ще трябва да изрежете едно каналче за да може да да влезе една пластина ,която ще я видите коя е на място като го наложите.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2