благодарности на МАД_ПРЕСЛИ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
благодарности на МАД_ПРЕСЛИ
колеги искам да изкажа едно огромно благодаря на нашия колега които се е отзовавал винаги на въпроси и е допринесъл за този под форум.
ако модераторите сметнат , че това е неуместна тема нека я изтият.
от мен едно голямо благодаря
ако модераторите сметнат , че това е неуместна тема нека я изтият.
от мен едно голямо благодаря

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Че колегата е винаги коректен и точен в отговорите си, но чак пък тема да пускаш 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
**Novobraneca написа:Че колегата е винаги коректен и точен в отговорите си, но чак пък тема да пускаш
а защо не! ако ти беше направил толкова колкото него щях да пусна тема за теб , ама ти не си направил нищо такаче....... още ли питаш?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
NAPSTERS написа:**Novobraneca написа:Че колегата е винаги коректен и точен в отговорите си, но чак пък тема да пускаш
а защо не! ако ти беше направил толкова колкото него щях да пусна тема за теб , ама ти не си направил нищо такаче....... още ли питаш?
Е чак пък нищо да не е направил... !!! Всеки помага с това което може,едни с повече-други с по малко...но това с темата и на мен ми идва прекалено....иначе е добър жест

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:аз за нищо не съм го питал съответно не ми е помагал ма мисля да му взема един букет рози а
ма мисли си квото искаш

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Ми мисля че всеки се е зблъсквал с едно или друго и помага както може, ама тема да се отваря за всеки един от нас? Ти как мислиш
А и мисля че помагам както мога тук. Щото някои колеги взеха да си мълчат, а ако всички замълчим какъв ще е смисъла от форума?

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
**Novobraneca написа:Ми мисля че всеки се е зблъсквал с едно или друго и помага както може, ама тема да се отваря за всеки един от нас? Ти как мислишА и мисля че помагам както мога тук. Щото някои колеги взеха да си мълчат, а ако всички замълчим какъв ще е смисъла от форума?
я кажи илим даи факти ти с какво помогна?????? именно за това отварям темата зашото никои не каза благодаря на които и да е колега , че му е помогнал без значение по какъв начин. смятам ,че хора като него и други колеги които се броят на пръсти трябва да будат насърчавани за това което правят защото много малко от нас имат идея за нещата които те пишат и ни отварят очите!!!
Последна промяна NAPSTERS на 30 Юли 2009, 20:47, променена общо 1 път
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
NAPSTERS написа:**Novobraneca написа:Ми мисля че всеки се е зблъсквал с едно или друго и помага както може, ама тема да се отваря за всеки един от нас? Ти как мислишА и мисля че помагам както мога тук. Щото някои колеги взеха да си мълчат, а ако всички замълчим какъв ще е смисъла от форума?
я кажи илим даи факти ти с какво помогна??????
Абе кво ви става на вас бе??? Вчера ония капут с виетнамската М5 днеска и ти?!? Май ви е мн скучно лятото в софия и се чудите с кой да се ядете ли кво??? ВИН номерата на колите които е правил не искаш ли???
Ето примерно така ми помогна на мен предималко :
От: **Novobraneca
До: im0tep
Пуснато на: 30 Юли 2009, 20:00
Заглавие: Re: ? Отговорете с цитат на съобщението
Нищо сложно. Значи от всеки ринг излизат по 2 кабела, на единия фар имаш 2 ринга или 4 кабела, кабелите накрая са със букси които свързвш към един траф, който ще дойде в комплект с енйджълите. За всеки 2 ринга има по 1 траф. Значи аз моите кабели ги прекарах от дупчизата където е габаритната крушка и трафовете си ги оставих отвънка, така ме посъветваха. Като прекараш кабелите отвънка и свържеш всичко, не забравяй да сложиш силикон около самите кабели, които минават през дупчицата за да не кондензира фара после отвътре Wink Успех
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
im0tep написа:NAPSTERS написа:**Novobraneca написа:Ми мисля че всеки се е зблъсквал с едно или друго и помага както може, ама тема да се отваря за всеки един от нас? Ти как мислишА и мисля че помагам както мога тук. Щото някои колеги взеха да си мълчат, а ако всички замълчим какъв ще е смисъла от форума?
я кажи илим даи факти ти с какво помогна??????
Абе кво ви става на вас бе??? Вчера ония капут с виетнамската М5 днеска и ти?!? Май ви е мн скучно лятото в софия и се чудите с кой да се ядете ли кво??? ВИН номерата на колите които е правил не искаш ли???
Ето примерно така ми помогна на мен предималко :
От: **Novobraneca
До: im0tep
Пуснато на: 30 Юли 2009, 20:00
Заглавие: Re: ? Отговорете с цитат на съобщението
Нищо сложно. Значи от всеки ринг излизат по 2 кабела, на единия фар имаш 2 ринга или 4 кабела, кабелите накрая са със букси които свързвш към един траф, който ще дойде в комплект с енйджълите. За всеки 2 ринга има по 1 траф. Значи аз моите кабели ги прекарах от дупчизата където е габаритната крушка и трафовете си ги оставих отвънка, така ме посъветваха. Като прекараш кабелите отвънка и свържеш всичко, не забравяй да сложиш силикон около самите кабели, които минават през дупчицата за да не кондензира фара после отвътре Wink Успех
капут ли ме наричаш?????
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:мисля че поне показваме че от всяко нещо може да излезе скандал
нестава въпрос за скандал, а за елементарна етика

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Колега прегледай всичките ми мнения като се напъваш толкова и после си говорим
Аз не се напъвам че съм помогнал на някой. Поздрави

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
темата маи е за мерене на пишки,ако е по броя на мнения ,значи моята е малка ,тя нищо че жената вика друго 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2