фар на е39 след феиса (разгобяване)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фар на е39 след феиса (разгобяване)
колеги може ли да ми кажете разглобява ли се фара след феиса?
че единият ми фар е чисто нов а другия си е старият и сега ми седи малко по тамен и вазможно ли е да се отвори че да се почисти от ватре стаклото или да се смени само стаклото?
че единият ми фар е чисто нов а другия си е старият и сега ми седи малко по тамен и вазможно ли е да се отвори че да се почисти от ватре стаклото или да се смени само стаклото?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Отговаора е много лесен: ТЪРСАЧКА 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Не неможе, макар, че много са се опитвали, но стъклото е залепено за фара и, ако го разлепиш си е големо приключение!
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
има доста писано даже и пдф-и как се разглобява фейслифтов фар ... най-важното е да не го стопиш във фурната 200 градуса ама по фаренхаит и то за 5мин....
пробвай с пистолет за горещ въздух да нагрееш и после да отлепваш ...доста хора успешно са се справили с процедурата , и на мен ми се налага тъй като пластмастките за регулиране на фара са ми заминали ...
пробвай с пистолет за горещ въздух да нагрееш и после да отлепваш ...доста хора успешно са се справили с процедурата , и на мен ми се налага тъй като пластмастките за регулиране на фара са ми заминали ...
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mesho написа:мерси мн колега
моля за ключ на темата
Тук веднага,ще се появят мнения,че може.Някой ги варят,печат и всички други готварски процедури и доколкото си спомням успяват да ги разлепят,но аз лично на моята кола не бих го направил.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
ако имате каско с един чук и готово .... само 4е ще ви платят не хела ,а най-много депо ...
и от вътре по принцип не се чисти , а от вън с водна шкурка
и затова има писано как става
колега ако са ти изпочупени пластмасите ,които регулират вътре фара да се мести нагоре надолу и наляво на дясно искаш неискаш ще го разглобиш ... иначе нов ... специално за фейслифтов фар не продават нищо отделно .... няма ремонтни комплекти или аз поне не знам да има
и от вътре по принцип не се чисти , а от вън с водна шкурка

колега ако са ти изпочупени пластмасите ,които регулират вътре фара да се мести нагоре надолу и наляво на дясно искаш неискаш ще го разглобиш ... иначе нов ... специално за фейслифтов фар не продават нищо отделно .... няма ремонтни комплекти или аз поне не знам да има
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
joropc написа:mesho написа:мерси мн колега
моля за ключ на темата
Тук веднага,ще се появят мнения,че може.Някой ги варят,печат и всички други готварски процедури и доколкото си спомням успяват да ги разлепят,но аз лично на моята кола не бих го направил.
да за теб знаеме всяко мнение ти е ходи в дару или камор и купи си ново, всички знаем каде са магазините и оторизираните сервизи, идечта на форума е да се разрешават проблеми като този. тоест вместо да си купя цял фар за 600 лв. мога да го разглобя и да си сменя счупения водач които струва 15 лв. сега разбирашлиме какво ти приказвам или само си трупаме безмислени мнения?????

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
NAPSTERS написа:joropc написа:mesho написа:мерси мн колега
моля за ключ на темата
да за теб знаеме всяко мнение ти е ходи в дару или камор и купи си ново, всички знаем каде са магазините и оторизираните сервизи, идечта на форума е да се разрешават проблеми като този. тоест вместо да си купя цял фар за 600 лв. мога да го разглобя и да си сменя счупения водач които струва 15 лв. сега разбирашлиме какво ти приказвам или само си трупаме безмислени мнения?????
така е брато, некои мишки само трупат мнение у форума пък и дори колите не си показват ама иначе много разбират, 2ри пък са чули само нещо и после гледаи свободен преразказ

ето една тема пусната от мен която може да му помогне на колегата
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EE%E2%E5
- joropc
- младши ентусиаст
-
NAPSTERS написа:joropc написа:mesho написа:мерси мн колега
моля за ключ на темата
Първо ,никой не пращам в Камор или Дару(освен за спирачни дискове и накладки) и разбира се далеч по сериозни неща.
Второ, погледни червеният надпис в поста ми.Ти твоята кола си я прави каквото искаш.Отвори си фара и от към калника ако можеш,на мен не ми пука.
Трето, оригинална HELLA мога да ти намеря за 420 лева,не за 600.Ако си прецакаш фара се обади

Четвърто,погледни си "девиза" сложен под постовете ти и малко се замисли.
Шесто и последно.Понеже твоя пост е изключително "смислен "т.е човека пуснал темата разбра как точно да си отвори фара,напиши процедурата,примерно стъпка едно сваляш фара,стъпка две....,стъпка три..!
Можеш да сложиш и малко снимчици за образоване на невежите като мен
Аз с тази тема приключих.Лека вечер!!
Ако забеляза няма пето.Там е мястото за твоето обяснение-разкази с картинки за отварянето на фейсов фар.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
joropc написа:NAPSTERS написа:joropc написа:mesho написа:мерси мн колега
моля за ключ на темата
Първо ,никой не пращам в Камор или Дару(освен за спирачни дискове и накладки) и разбира се далеч по сериозни неща.
Второ, погледни червеният надпис в поста ми.Ти твоята кола си я прави каквото искаш.Отвори си фара и от към калника ако можеш,на мен не ми пука.
Трето, оригинална HELLA мога да ти намеря за 420 лева,не за 600.Ако си прецакаш фара се обади![]()
Четвърто,погледни си "девиза" сложен под постовете ти и малко се замисли.
Шесто и последно.Понеже твоя пост е изключително "смислен "т.е човека пуснал темата разбра как точно да си отвори фара,напиши процедурата,примерно стъпка едно сваляш фара,стъпка две....,стъпка три..!
Можеш да сложиш и малко снимчици за образоване на невежите като мен
Аз с тази тема приключих.Лека вечер!!
Ако забеляза няма пето.Там е мястото за твоето обяснение-разкази с картинки за отварянето на фейсов фар.
дрисък писал съм по въпроса как се разглобява този фар! както казваш ти ползваи ТЪРСАЧКАТА. точно заради такива като теб непиша в форума, заштото вие сте компетентни във всичко и съм сигурен , че дори и маслото неможеш да си смениш сам, а мама ше ти даде парички да отидеш в сервиза за разлика от теб съм разглобил въпросния фар успешно и мога да кажа на всеки как точно е станало. кажи ми ти с какво допринесе за този форум?????
пример:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763
- joropc
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:............
Преди известо време ти отговорих,че аз моята кола съм я купил не да я показвам а да я карам.Малко са хората като теб във форума,който всеки ден слагат на 520-ката някой нов ауспух,халогенче,огледалце и веднага качват снимчица да се възхитим като пишат,че карат М5.Пък и преди време ме попита как моята кола била с жълт мигач,като била 2003 и аз се засрамих,та как да пусна снимки с тая "скапана "жълта оптика,срам ме е.

- joropc
- младши ентусиаст
-
NAPSTERS написа:.........

Към колегата пуснал темата:
Не се опитвай да разглобяваш фара ако не си го правил преди това.По-добре върви при човек ,който е минал вече от там.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе тука поне да има за какво да се карате пък вие .......
фейсовия фар и да го разглобиш и дане го разглобиш няма ремонтни комплекти за него както за старите фарове или поне по времето което аз търсих нямаше

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: фар на е39 след феиса (разгобяване)
mesho написа:колеги може ли да ми кажете разглобява ли се фара след феиса?
Колега с времето просто си потъмнява пластмасата,затова ти стои по тъмен.Май няма да намериш стъкло с какво да го смениш,така че май единственото решение е нов фар.Всъщност имаше една тема за поръчка на стъкла.Потърси я!Но не са оригинални а китайски или тайвански фейслифтови.

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2