помощ турбо ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Гайки
Ребята, хочу вам помочь малесь, вобщем по теме гаек есть сайт о гайках. Контора находится в Питере, но высылают в любую точку России, поэтому думаю подойдёт каждому.
хаха братми имаше рено 5 1.4 75 коня и варвеше кат лудо а такова с турбо сам карал и варвеше като откачено така че нее глупост турбно + карбораторВуйчо Ваньо написа:Еми пробвай да се пуснеш с някое рено 5 турбо(примерно) от 85г и като ти поцепи шортичките ще ти стане ясно глупост ли е турбо+карбуратор![]()
![]()
...
Ела да ти дам един компресор и пълни обяснения за монтажа и ако си сръчен може да се вместиш в 2000лв всичко барабар с карбуратора.
Иначе и турбо става, само дето не знам някой да го е правил на М10ка. Иначе сме правили М40 с карбуратор и компресор и беше много приятно...
Иначе и турбо става, само дето не знам някой да го е правил на М10ка. Иначе сме правили М40 с карбуратор и компресор и беше много приятно...
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Пропускате една много важна част, не е проблема в карбуратора, при желание може да се намери подходящ, само че накой има ли представа каква е степента на сгъстяване на този мотор
Като почетете малко ще си отговорите може или не може 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
ge_a написа:накой има ли представа каква е степента на сгъстяване на този моторКато почетете малко ще си отговорите може или не може
Не съм сигурен, но мисля, че едната беше с 8;7, а другата с 10;5

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2