за подгрева на страничните огледала
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
zvetiko написа:Stanchev написа:Прав си дали ма немам термометър под ръка да ги измеря сигурен съм че се нагряват до 80 градуса. да не ми разтопи пластмасата наоколоиначе ме боли уя - като стане пук - 10 кинта ориджинал на брой
Не правят пук,но сравнително бързо им потъмняват краищата-сребърният слой корозира доста бързо.Е ако си ги вързал на пълна мощност в топъл ден може и да пламнат и да замине цялата кола.
няма газ, няма тряс

сега сериозно по темата реших да си ги направя с ЦК ключета и релета от лада, ама чакам Николай Николов да даде някаква схема

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Stanchev написа:zvetiko написа:Stanchev написа:Прав си дали ма немам термометър под ръка да ги измеря сигурен съм че се нагряват до 80 градуса. да не ми разтопи пластмасата наоколоиначе ме боли уя - като стане пук - 10 кинта ориджинал на брой
Не правят пук,но сравнително бързо им потъмняват краищата-сребърният слой корозира доста бързо.Е ако си ги вързал на пълна мощност в топъл ден може и да пламнат и да замине цялата кола.
няма газ, няма тряс![]()
сега сериозно по темата реших да си ги направя с ЦК ключета и релета от лада, ама чакам Николай Николов да даде някаква схема
Дай ми тогава цветовете на кабелите-по принцип може да се прозвънят като се махне огледалото и разкачи буксата при вратата,но там е леко приключение ако не си го правил,абе най-добре на готово.

Вържи ги към стоповете, така няма да имаш постоянна работа и няма да се налага да ги пускаш сам!
Аз както съм автоматик и карам само в колони,няма да има разлика,а и през зимата и при дъжд няма да нагряват достатъчно.

Може би цк ключе ще е най-удачният вариант.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
A не може ли с някакво реле или датчик, като падне температурата под 20 градуса и да се пускат сами??? Може да се използва температурния датчик на колата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:A не може ли с някакво реле или датчик, като падне температурата под 20 градуса и да се пускат сами??? Може да се използва температурния датчик на колата.
Няма как да се използва температурният датчик-трябва и съответната платка към него ,която да обработва сигнала,но с едно термореле с подходящ температурен диапазон би могло,но пък тогава когато вали дъжд няма да бъдат вкючени-сигурно това е причината от BMW да решат да ги държат постоянно включени,тогава не е имало датчици за дъжд.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и аз се ебавах със цялата тема
, явно са рядкост 34-ките с работещ подгрев.
ся като се нацепят тия вече ще знам как да свържа новите
жалко че Никито не се включи, сигурен съм, че щеше да се заформи интересна дискусия

ся като се нацепят тия вече ще знам как да свържа новите

жалко че Никито не се включи, сигурен съм, че щеше да се заформи интересна дискусия

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
dinozab написа:Иво не мога да те разбера кво толкова те притеснява че греят постоянно огледалата те и мойте си греят и сега лятото са котлони ама на мене ми не дреме не си държа ръката на тях я, вътре ми е ладно от климатика
не само огледалата ти греят на тебе

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2