BMW потвърди производството на трета серия GT

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от straight six power » 27 Юли 2009, 9:50

CONAN написа:Че стъпва в нов пазарен дял е радващо ,но на мен ми се струва че загърби философията си .Вярно ,че е криза и се налага пускането на автомобили в масовия сегмент на малки коли ,джипки и GT-та но това обърква нас феновете.Ясно е ,че марката БМВ ,каквото познаваме от старите обичани модели е останала в миналото.

Ако BMW бе загърбило миналото си сега щяхме да караме БМВ с V6 и предно предаване.
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 27 Юли 2009, 11:03

MaXimal написа:Ми научете се да живеете в бъдещето тогава, а не в миналото. Защото ако БМВ още произвеждаха е30, е34 и е38 щяха да са фалирали... 90те...

Ако всички можехме да си вземем е90/92 ,е60 и Ф01 съм убеден на 99% ,че никой нямаше да иска е30 е34 и е38 ...
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 27 Юли 2009, 12:01

MaXimal написа:Ми научете се да живеете в бъдещето тогава, а не в миналото. Защото ако БМВ още произвеждаха е30, е34 и е38 щяха да са фалирали... 90те...

По-красиви модели от тези, които ги изброи - няма :winky: (освен Е24, Е32.... etc.)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 27 Юли 2009, 18:12

Ами може и да си прав,може би това е бъдещето и трябва да го приемем.Просто не ми харесват стопове тип Хюндай, бъбреци мутиращи в голяма радиаторна решетка разделена на две .Да не говорим за 1 серия и Х3 дето те е срам да кажеш ,че са производство на БМВ.Ама криза е ,като не ми харесва ,има и други марки,да си им ставам фен на тях.Ето Брилянс какво им е,поне са си китайски не се мъчат да приличат на такива.
Изображение
Освен изброените модели има и Е36,Е32,Е39,Е46 ,които ако БМВ не беше ги произвеждала въобще нямаше да е това ,което е сега.Защото славата си я дължи имено на тези модели.И ако някой каже ,че след Е46, Е90 му е достоен заместник и го превъзхожда по визия значи аз съм сбъркан.Не оставайте с лоши впечатления ,все пак това е форум да споделяме мнения,не сме финансови консултанти на БМВ за излизане от кризата.Ако човек е наистина фен ще си казва свободно мнението независимо добро или лошо е . И няма нужда да се притесняваме ,че китайците ще ги купят ,ако продължават в тоя стил да правят колите много скоро ще се припокрият с тях.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Юли 2009, 18:17

[quote="CONAN"][/quote]

Не знам колко неуспешни са някой модели в твоите очи, но погледни статистиката с продажбите им. Явно доста хора са на друго мнение.
Изображение

8910 фен
Аватар

Мнение от CONAN » 27 Юли 2009, 18:21

Ами сигурно ,те хората и рено,ситроен,дачия и ланчия си купуват и си ги харесват ,най вероятно.Вкусове всякъкви.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 27 Юли 2009, 18:28

Ако всички можехме да си вземем е90/92 ,е60 и Ф01 съм убеден на 99% ,че никой нямаше да иска е30 е34 и е38 ...

Ти така си мислиш... 8)
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 27 Юли 2009, 18:33

Колко пари тоз Brilliance сиг са подбили цената и на Dacia Logan ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 27 Юли 2009, 18:41

Абе тия жълтурковци от Брилиансе-то сглобяват и БМВ-нца :

http://www.brillianceauto.com/brands/bmw.html
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

8910 фен
Аватар

Мнение от CONAN » 27 Юли 2009, 18:44

EcLipSeR написа:Колко пари тоз Brilliance сиг са подбили цената и на Dacia Logan ..

Ами скъпи са си 13500$,иначе е убавец :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Дали си имат форум ,да се регистрирам:mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 27 Юли 2009, 19:24

kaligilo написа:

Ти така си мислиш... 8)

Тай ли айде да ти дам една е34-ка и една е60-ца ей така една до друга дори няма нужда да ги караш за да знам,коя ще избереш.Мн е дъфкана тази тема и извода е един,че БМВ неможе да живее в 90-те ,това да не ти е SAAB ,който вече 15 години прави face liftove na 9-5 и накрая какво,Koenigsegg (даже немога да го произнеса тва) ги спаси от фалит
Китайката ,супер мн ми прилича на 1 модел на Holden и все пак главно продажбите ще и са в китай,мн ме самняя да пробие в европейския пазар,но нищо чудно като гледам hyndai как са въди тука ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Юли 2009, 19:43

EcLipSeR написа:
kaligilo написа:

Ти така си мислиш... 8)

Тай ли айде да ти дам една е34-ка и една е60-ца ей така една до друга дори няма нужда да ги караш за да знам,коя ще избереш.Мн е дъфкана тази тема и извода е един,че БМВ неможе да живее в 90-те ,това да не ти е SAAB ,който вече 15 години прави face liftove na 9-5 и накрая какво,Koenigsegg (даже немога да го произнеса тва) ги спаси от фалит
Китайката ,супер мн ми прилича на 1 модел на Holden и все пак главно продажбите ще и са в китай,мн ме самняя да пробие в европейския пазар,но нищо чудно като гледам hyndai как са въди тука ...

Ами произнася се - Кьонингзег - не колко му е тъпо името , ама имат там един продукт 4 колесен дето :twisted: Много е точно сравнението със СААБ , но не подценявай Хюндай - мноооого дръпнаха . Според класацията на Ауто билд за надеждност (която е мнооого обширна) корейците са на 5то мястно , далеч пред Ауди,Мерцедес и БМВ :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Юли 2009, 20:47

и ти си прав, но аз както и други хора си имат и лично мнение и не могат да приемат всеки един модел, които излиза само, защото е с емблема на bmw ;) определено харесвам някой от новите модели, но не и всички (3ка купе/кабрио, 7ца, x5, z4).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от EcLipSeR » 27 Юли 2009, 20:51

acho.rs написа:
EcLipSeR написа:
kaligilo написа:

Ти така си мислиш... 8)

Ами произнася се - Кьонингзег - не колко му е тъпо името , ама имат там един продукт 4 колесен дето :twisted: Много е точно сравнението със СААБ , но не подценявай Хюндай - мноооого дръпнаха . Според класацията на Ауто билд за надеждност (която е мнооого обширна) корейците са на 5то мястно , далеч пред Ауди,Мерцедес и БМВ :roll:

Кьонингзег имат страшен автомобил знам,но наи страното там е ,че самия Кьонингзег е както собственик така и тестов пилот нз от къде са извадили 600 мл за покупката над СААБ ,но явно са си солидна фирмичка.. Не съм подценил хюндай,знам колко се купуват но лично да те питам - Би ли си купил хюндай ?? Няма значение колко теста са им направили ауто билда и т.н. Просто някак си гледам скиптично към корейско/китайското.Иначе до колкото съм чувал са добре в съотношение пари/качество и точно в това залага фирмата.Мн можем да изпишен сиг за марката,но реално погледнато факта,че са купува е достатъчен...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Юли 2009, 19:16

EcLipSeR написа:
acho.rs написа:
EcLipSeR написа:
kaligilo написа:

Ти така си мислиш... 8)

Кьонингзег имат страшен автомобил знам,но наи страното там е ,че самия Кьонингзег е както собственик така и тестов пилот нз от къде са извадили 600 мл за покупката над СААБ ,но явно са си солидна фирмичка.. Не съм подценил хюндай,знам колко се купуват но лично да те питам - Би ли си купил хюндай ?? Няма значение колко теста са им направили ауто билда и т.н. Просто някак си гледам скиптично към корейско/китайското.Иначе до колкото съм чувал са добре в съотношение пари/качество и точно в това залага фирмата.Мн можем да изпишен сиг за марката,но реално погледнато факта,че са купува е достатъчен...

Ами то не е точно тест на Ауто билд - пресставлява срванение на 9 или 10 компонента - ТЮВ докалди , е-майл оплаквания на редкцията , сервизни акции на производителите , проучвания на сервизи и тн . Първите три послените няколко година са Тойота,Мазда,Хонда като си менят местата а последни Ситроен,Пежо,Рено , така че си мисля , че може и да има някаква достоверност . Аз не бих си купил Хюндай , защото съм комплексар :twisted:
За Кьонингзег , само да не се изнемя , мисля че имат редица други дейности - правят яхти , спортни лодки и тн .

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум