Монтаж на радар детектор Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 14 Юли 2009, 7:37

Колеги от къде почнахме а къде стигнахме.
Дайте малко инфо и снимки, който има за монтажа и ако някой ползва това устройство да сподели впечатление от него.

За полицаите и техните магарии всичко е ясно и е писано преди а и ще се пише още много .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

радар

Мнение от kalin_peev » 22 Юли 2009, 19:39

Моя радар-детектор е Cobra 9840 монтиран съм го долу до таблото в средата до сега не съм имал проблеми кат не са ми казвали нищо, а що се отнася за монтаж гое до плафона не става щото няма подходящ постоянен плюс който да се прекъсва от контактния ключ, затова сложи си го на таблото в средата боцни го в запалката и си го настрои да се изключва сам от трептенето на таблото. Това е моя съвет, ако имаш проблеми с настройката обади се и питай ще ти кажа как да си го настроиш сам, щото като го вземеш първо му се пускат опциите и тогава се монтира иначе все едно нямаш анти радар. Разликата между това което си си поръчал и това което имам е най-вече и почти само в дисплея. Чао поздрави. Телефона ми е 0888238916 Калин
Последна промяна kalin_peev на 22 Юли 2009, 19:43, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 22 Юли 2009, 19:46

Сложих до в средата на таблото. Пуснал съм всичко на ON и работи. За е засичал 2 радара но не съм пътувал извън Сф. все още.
Тъпото е, че е голям и не се събира под сеника и под огледалото, където ми се искаше да е. Сега го свалям да не хване крачета.

Благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

радар

Мнение от kalin_peev » 28 Юли 2009, 21:11

По принцип когато ти светне Х значи 90% полиция, ако имаш въпрос относно някоя функция, ще те светна. Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 29 Юли 2009, 0:47

Giorceto написа:Не са ... но като те спрат и отвориш прозореца и той пищи на органа на реда няма даму стане много приятно.. :)

И на мене не ми е много приятно като ме спират ама никой не ме пита, нали?! :mhihi:
Иначе по темата, колега моя е централно отпреде на достъпна височина около 10 санта над таблото точно в средата под огледалото (центъра на джама) и кабела си идва идеално до запалката, нямам грижи 8)
The Ultimate Driving Machine

Предишна

Назад към E39