Монтаж на радар детектор Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
радар
Моя радар-детектор е Cobra 9840 монтиран съм го долу до таблото в средата до сега не съм имал проблеми кат не са ми казвали нищо, а що се отнася за монтаж гое до плафона не става щото няма подходящ постоянен плюс който да се прекъсва от контактния ключ, затова сложи си го на таблото в средата боцни го в запалката и си го настрои да се изключва сам от трептенето на таблото. Това е моя съвет, ако имаш проблеми с настройката обади се и питай ще ти кажа как да си го настроиш сам, щото като го вземеш първо му се пускат опциите и тогава се монтира иначе все едно нямаш анти радар. Разликата между това което си си поръчал и това което имам е най-вече и почти само в дисплея. Чао поздрави. Телефона ми е 0888238916 Калин
Последна промяна kalin_peev на 22 Юли 2009, 19:43, променена общо 2 пъти
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
радар
По принцип когато ти светне Х значи 90% полиция, ако имаш въпрос относно някоя функция, ще те светна. Поздрави
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Giorceto написа:Не са ... но като те спрат и отвориш прозореца и той пищи на органа на реда няма даму стане много приятно..
И на мене не ми е много приятно като ме спират ама никой не ме пита, нали?!

Иначе по темата, колега моя е централно отпреде на достъпна височина около 10 санта над таблото точно в средата под огледалото (центъра на джама) и кабела си идва идеално до запалката, нямам грижи

The Ultimate Driving Machine
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2