Отиде си Е30-ката ми.. Вече готова...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Жалко за колата , но още по - жалко за теб , Отиде 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
:)
АХАХАХА е ако не е от келешлък начи е от некадърност смени колата препоръчвам ти нещо с предно.Не се заяждам и не дразня ма да обесняваш как си бил с галошки и заради това си се изсукал мани мани , при това си знаел с какви гуми е. Дори и с най големите галоши след 30мин , че и за по-малко вече треа да си бил на ясно с държането на автомобила на пътя и възможностите му.Говоря че това вече е свързано с твойта ЕНТЕЛЕГЕНТНОСТ смисъл треало е да имаш 1 на ум винаги за гумите , а по принцип треа да имаш неколко десетки на ум като шофираш , щото трееа да изпреварваш ситуацийте преди да са станали , а ако станат вече всичко е в ръцете на правилния рефлекс.
Нема значение важното е че си жив и здрав поне се надявам че ти е било за урок.
Нема значение важното е че си жив и здрав поне се надявам че ти е било за урок.
- nafkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 купе М52B20
- Мечтае да кара: V8
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Съжелявам за случката може да се случи на всеки,важното е че на теб нищо ти няма,ще си вземеш друга още по лачена от предишната Е30
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
аз бях почти очевидец....
сори колега ама няма нищо общо с това дето го описваш
от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намлян
а и предната ти гума по скоро не и е проблема че играе ами че джантат ти се беше пръснала на 100 парчета ше кайш си я ударил челно със 100 ...
другия фактор предните ти гуми бяха доло горе добре но пък задните видиш ли бяха сложени със посоката на обратно а няма как да си ги объркал тъй като са с ясно изразена в образна шарка
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после
от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завой
и добре че не уцели първшо шевролета че сега вместо да си пишем тука щяхме да ядем жито и да те споменаваме..... щот ако не от удара то поне от собственика му щеше да пострадаш ммного сериозно.....
не виждам защо като си си взел колата преди 2-3 месеца и книжката преди толкова се опитвате да се прайте на шофойри?
верно ли е че си и сменил мотора и си сложил иесков?
а и още нещо спомняш ли си още като я купи че ти бях казал че рейката и на тая кола за нищо не става и че не може да и се нарпави реглаж
сори колега ама няма нищо общо с това дето го описваш

от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намлян

другия фактор предните ти гуми бяха доло горе добре но пък задните видиш ли бяха сложени със посоката на обратно а няма как да си ги объркал тъй като са с ясно изразена в образна шарка
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после

от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завой

не виждам защо като си си взел колата преди 2-3 месеца и книжката преди толкова се опитвате да се прайте на шофойри?

а и още нещо спомняш ли си още като я купи че ти бях казал че рейката и на тая кола за нищо не става и че не може да и се нарпави реглаж

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: "
teodorski написа:Моите съболезнования колега, не трябва да правим компромиси с гуми окачвнане и спирачна с-ма защото после ще
а пък за тебе колега твойта е30ка я виждам всеки ден

то и на стоповете е гадно ама там по се прежалва от това на решетките

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
В първия момент,колега,изглеждаш като лошия чичко с най-скъпото Е30 и най-големия карач,ОБАЧЕ ако автора вникне в думите ти ще види ценния съвет който даваш-че пътя не е писта,и уменията и рефлексите зад волана не се придобиват онлайн пред компютъра.E30_M_Tech_ll написа:аз бях почти очевидец....
сори колега ама няма нищо общо с това дето го описваш![]()
от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намляна и предната ти гума по скоро не и е проблема че играе ами че джантат ти се беше пръснала на 100 парчета ше кайш си я ударил челно със 100 ...
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после![]()
от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завойи добре че не уцели първшо шевролета че сега вместо да си пишем тука щяхме да ядем жито и да те споменаваме..... щот ако не от удара то поне от собственика му щеше да пострадаш ммного сериозно.....

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
E30_M_Tech_ll написа:аз бях почти очевидец....
сори колега ама няма нищо общо с това дето го описваш![]()
от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намляна и предната ти гума по скоро не и е проблема че играе ами че джантат ти се беше пръснала на 100 парчета ше кайш си я ударил челно със 100 ...
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после![]()
от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завойи добре че не уцели първшо шевролета че сега вместо да си пишем тука щяхме да ядем жито и да те споменаваме..... щот ако не от удара то поне от собственика му щеше да пострадаш ммного сериозно.....
Колега нито сам се опитвал да се правя на шофиор нито ми е излизал някакъв шевролет пред мене ... просто колата занесе и неможах да я изправя и се завартях и се спрях в бронирания джип

- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
мерси много колега ами ще продалжавам напреде ще тарся друга Е30-ка като посабера малко пари