TUNING WORLD BODENSEE - Германия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: Някой зареждал ли е на тази бензиностанция?
5етко 5етицата написа:Някой зареждал ли е на тази бензиностанция![]()
![]()
да имам една такава на около 1 км от мен

- F-14
- младши ентусиаст
-
момчета плана е следния:
26ти вечерта Варна-Франкфурт.Каца се в 1 сутринта на 27ми.Оттам в 5 и 30 сутринта с влак до Фридрихсхафен.Там спим на 27ми.На 28ми вечерта влака за Щутгарт,оттам 7 сутринта за Варна със самолета...Леко лудница....утре чакам да потчърдят билетите
Я споделете какво може да ми се плюнчат на КПП на влизане и колко пари да си взема...
а и изобщо ако има нещо за което трябва да съм подготвен пак кажете...ей така преди 10 години в Сингапур било забранено да си с дъвка в устата по улиците,ама кой да ти каже...хубаво че ме видя първо един американец та не лежах 24 часа в затвора....
тъй де...ако може да имам проблеми с купуването на билет в 1 сутринта от гарата на летището във Франкфурт или ако има шанс да няма билети...казвайте на време
26ти вечерта Варна-Франкфурт.Каца се в 1 сутринта на 27ми.Оттам в 5 и 30 сутринта с влак до Фридрихсхафен.Там спим на 27ми.На 28ми вечерта влака за Щутгарт,оттам 7 сутринта за Варна със самолета...Леко лудница....утре чакам да потчърдят билетите
Я споделете какво може да ми се плюнчат на КПП на влизане и колко пари да си взема...
а и изобщо ако има нещо за което трябва да съм подготвен пак кажете...ей така преди 10 години в Сингапур било забранено да си с дъвка в устата по улиците,ама кой да ти каже...хубаво че ме видя първо един американец та не лежах 24 часа в затвора....
тъй де...ако може да имам проблеми с купуването на билет в 1 сутринта от гарата на летището във Франкфурт или ако има шанс да няма билети...казвайте на време

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
евала че си се навил !
нема какво да се пазиш на КППто
освен ако не носиш пълна чанта със ракия
Разбира се за сигурност - здравна застраховка и по около 40 ЕУР на ден или кредитна карта и билет за връщане.
значи ще ти пратя моя телефон на ЛС - хубаво е да го имаш.
Като си във Франкфурт: в 1:00 часа е почти сигурно, че гарата ще е заключена. доколкото знам от 1:00 до 4:00 часа. Ще видиш кога ти е влака и ще си купиш билет от автоматите (хубаво е да имаш Маестро карта или Виза/Мастъркард, ако нямаш - има и автомати с пари). Ако имаш още въпроси - питай на ЛС.

нема какво да се пазиш на КППто

Като си във Франкфурт: в 1:00 часа е почти сигурно, че гарата ще е заключена. доколкото знам от 1:00 до 4:00 часа. Ще видиш кога ти е влака и ще си купиш билет от автоматите (хубаво е да имаш Маестро карта или Виза/Мастъркард, ако нямаш - има и автомати с пари). Ако имаш още въпроси - питай на ЛС.
- F-14
- младши ентусиаст
-
Момчета всичко е 6+ билетите са до мен,остава само да си купя билет за влака там....
нямаш никви грижи имаш го и без това аз предимно заради тях отивам
На теб много много ти благодаря за подкрепата и полезното инфо.Надявам се че ще се видим там
вземете ми автограф
от някой от West Coast Customs
моля
нямаш никви грижи имаш го и без това аз предимно заради тях отивам

На теб много много ти благодаря за подкрепата и полезното инфо.Надявам се че ще се видим там

- Azrail
- UFO Pilot
-
... И след толкоз много уговорки аз така и не разбрах кой кога тръгва
Съботи разни, всеки от някъде си по различно време... Аз там ли да ви чакам или ще съм шеф и ще чакам да ме вземете? 

MORE BEER!
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
F-14 -кефи6 ме
, телефоните ми ги има по нагре в темата, даи си и ти твоя вБГ да се 4уеме.
A за тръгването в събота 6те се тъгва. Кои кога 6те доиде 6те се види.
Аз и 4еГевара 6е те вземем около 9-10 4аса.
За спането сега 6те говоря с колегата 4еГевара.
bravo, hemi- даите телефон за връзка

A за тръгването в събота 6те се тъгва. Кои кога 6те доиде 6те се види.
Аз и 4еГевара 6е те вземем около 9-10 4аса.
За спането сега 6те говоря с колегата 4еГевара.
bravo, hemi- даите телефон за връзка
- F-14
- младши ентусиаст
-
и аз малко се притеснявам да не увиснем с хотелите...всдъщност ще спа само 1 вечер във Фридрихсхафен но да не стане да не намеря хотел...
А някой знае ли дали летището в Щутгарт е денонощно?
- F-14
- младши ентусиаст
-
купих и билетите за влака...дадоха ми ги OPEN TICKETS демек на кой си искам влак на него ще са кача.
дайте ми акъл за билетите за шоуто и за хотел на 27ми вечерта във Фридрихсхафен???Линк за онлайн билети на шоуто има но не работи

дайте ми акъл за билетите за шоуто и за хотел на 27ми вечерта във Фридрихсхафен???Линк за онлайн билети на шоуто има но не работи

- F-14
- младши ентусиаст
-
naskoksan написа:F-14 написа:.
всички летища по европата са денонощни
каквото и да значи това![]()
иначе ще съм много благодарен
за автографаако може да е за
naskoksan лично (малко нагъл ставам)
това с денонощните летища...мнооого се обърка приятелю

А за автографа ще се постарая обещавам

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4