Отиде си Е30-ката ми.. Вече готова...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 28 Юли 2009, 19:46

лошо колега.. и моята 30 ка една идиотка я унищожи преди месец...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 28 Юли 2009, 19:48

Много жалко колега, но важното е че ти си добре.Много ли е зле :(
My E30
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 28 Юли 2009, 20:05

Жалко за колата , но още по - жалко за теб , Отиде :confused:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 28 Юли 2009, 20:49

снимки? :uups:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

:)

Мнение от cargo22 » 28 Юли 2009, 21:22

АХАХАХА е ако не е от келешлък начи е от некадърност смени колата препоръчвам ти нещо с предно.Не се заяждам и не дразня ма да обесняваш как си бил с галошки и заради това си се изсукал мани мани , при това си знаел с какви гуми е. Дори и с най големите галоши след 30мин , че и за по-малко вече треа да си бил на ясно с държането на автомобила на пътя и възможностите му.Говоря че това вече е свързано с твойта ЕНТЕЛЕГЕНТНОСТ смисъл треало е да имаш 1 на ум винаги за гумите , а по принцип треа да имаш неколко десетки на ум като шофираш , щото трееа да изпреварваш ситуацийте преди да са станали , а ако станат вече всичко е в ръцете на правилния рефлекс.
Нема значение важното е че си жив и здрав поне се надявам че ти е било за урок.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе М52B20
Мечтае да кара: V8

Мнение от nafkata » 28 Юли 2009, 22:22

Време беше ... пак мн изкара . Доста смелост и малко опит

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 28 Юли 2009, 22:31

Съжелявам за случката може да се случи на всеки,важното е че на теб нищо ти няма,ще си вземеш друга още по лачена от предишната Е30

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 28 Юли 2009, 23:22

аз бях почти очевидец....
сори колега ама няма нищо общо с това дето го описваш :mhihi:
от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намлян :shock: а и предната ти гума по скоро не и е проблема че играе ами че джантат ти се беше пръснала на 100 парчета ше кайш си я ударил челно със 100 ...
другия фактор предните ти гуми бяха доло горе добре но пък задните видиш ли бяха сложени със посоката на обратно а няма как да си ги объркал тъй като са с ясно изразена в образна шарка
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после :mhihi:
от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завой :shock: и добре че не уцели първшо шевролета че сега вместо да си пишем тука щяхме да ядем жито и да те споменаваме..... щот ако не от удара то поне от собственика му щеше да пострадаш ммного сериозно.....
не виждам защо като си си взел колата преди 2-3 месеца и книжката преди толкова се опитвате да се прайте на шофойри?
верно ли е че си и сменил мотора и си сложил иесков? :)
а и още нещо спомняш ли си още като я купи че ти бях казал че рейката и на тая кола за нищо не става и че не може да и се нарпави реглаж :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Аватар
Кара: e30 318is

Re: "

Мнение от E30_M_Tech_ll » 28 Юли 2009, 23:34

teodorski написа:Моите съболезнования колега :( , не трябва да правим компромиси с гуми окачвнане и спирачна с-ма защото после ще :bcry:

а пък за тебе колега твойта е30ка я виждам всеки ден :) и ако продължаваш да я лепиш с фолио някой ден ше сляза с едно макетно ножче и ще я разлепя цялата ... грехота е така да я осираш такъв запазен екземпляр... не те знам кв оцелиш с тва фоли на фаровете ама и седи супер грозн ои вярвам че това не е само мое мнение
то и на стоповете е гадно ама там по се прежалва от това на решетките :) инъче много добре си я пазиж и подържаш за което ти прая евала ;)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Bat^Venco » 28 Юли 2009, 23:42

:dummy: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Грозната Лети
Детайли за колата: Чопли семки упорито

Мнение от longy » 28 Юли 2009, 23:51

:++

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 29 Юли 2009, 0:09

E30_M_Tech_ll написа:аз бях почти очевидец....
от двете ярко иразени следи от гуми още по средата на завоя си личеше че си се опитал да се нарпавиш на мъж обаче в последствие след завоя (вкойто няма голяма видимост) ти изкача един шевролет струващ 200000 лв и едвам разминавайки го колата ти е нарпайла камшик отишъл си в насрешното и си блъсал джипа който хем е брониран пък хем е намлян :shock: а и предната ти гума по скоро не и е проблема че играе ами че джантат ти се беше пръснала на 100 парчета ше кайш си я ударил челно със 100 ...
другия фактор предните ти гуми бяха доло горе добре но пък задните видиш ли бяха сложени със посоката на обратно а няма как да си ги объркал тъй като са с ясно изразена в образна шарка
и тук идва въпроса що си ги сложил аджеба наобратно? за да тръгва по ленсо разбира се ама тя колкот по лесно тръгва по трудно се опрая после :mhihi:
от цялата работа добре че нямаше пешеходци на инъче този толкова уживен завой :shock: и добре че не уцели първшо шевролета че сега вместо да си пишем тука щяхме да ядем жито и да те споменаваме..... щот ако не от удара то поне от собственика му щеше да пострадаш ммного сериозно.....
не виждам защо като си си взел колата преди 2-3 месеца и книжката преди толкова се опитвате да се прайте на шофойри?
а и още нещо спомняш ли си още като я купи че ти бях казал че рейката и на тая кола за нищо не става и че не може да и се нарпави реглаж :mhihi:
В първия момент,колега,изглеждаш като лошия чичко с най-скъпото Е30 и най-големия карач,ОБАЧЕ ако автора вникне в думите ти ще види ценния съвет който даваш-че пътя не е писта,и уменията и рефлексите зад волана не се придобиват онлайн пред компютъра.
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Юли 2009, 0:39

за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 седан
Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.

Мнение от antoan9008 » 29 Юли 2009, 0:56

E30_M_Tech_ll написа:аз бях почти очевидец....

Колега нито сам се опитвал да се правя на шофиор нито ми е излизал някакъв шевролет пред мене ... просто колата занесе и неможах да я изправя и се завартях и се спрях в бронирания джип ;) а относно гумите ги бях сложил един ден преди това при краси и не бях обърнал внимание че граиферите са на обратно ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 седан
Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.

Мнение от antoan9008 » 29 Юли 2009, 0:57

павката написа:за годините ти е нормално да удариш колата,така че споко и гледай напред!
а и колата не беше слънце,че да съжаляваш,нека другата не я споходи такава съдба...

мерси много колега ами ще продалжавам напреде ще тарся друга Е30-ка като посабера малко пари :)

ПредишнаСледваща

Назад към E30