ATV?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пичове,няма нужда да си купувате (ме) АТВ та,по-добре(мое мнение де) да ходим и да караме срещу заплащане,четох някъде че в Велинград дават подобни устройства и се кефиш като олигофрен,взимаш само кефа,а разходи за подръжката не те касае,а де се организираме и да си поджъткаме по баирите?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Bavarcho написа:Истината е една... Can-Am Renegade 800 Х![]()
![]()
![]()
---------------------------------------------------
Ама в твоита дилема КФХ са си е по добрия вариант... за гората е по добър, верно за писта не е най-подходящия, няма много да скачаш, но път ти не си профи
Пък и
Can-am-a верно е истината ама струва колкото 3 раптора

А иначе предполагам че 90% от случаите ще си карам из гори и ливади,защото мисля че ще ми е по-интересно.
В неделя карах на една много добра писта едно сузуки(доста тезко) и още ме болят ръцете и да ти кажа верно е че не съм профи (даже съм на светлинни години) ама на няколко пъти скочих по около метър от едното скокче с 80-90км,значи имам гащи да се развивам

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Пичове,няма нужда да си купувате (ме) АТВ та,по-добре(мое мнение де) да ходим и да караме срещу заплащане,четох някъде че в Велинград дават подобни устройства и се кефиш като олигофрен,взимаш само кефа,а разходи за подръжката не те касае,а де се организираме и да си поджъткаме по баирите?
Колега излиза много по скъпо така

(bubsa) пистата за 2-3 обиколки и ще ти писне и ще хванеш гората,където удоволствието е много по-голямо затова че според мене по добрия вариант е КФХ-са
има си представителство за Кава-та и откъм части ще си по-добре.
а колкото до умората атв-та си искат добра физическа подготовка и първите ти разходки ще са малко зор
и задължително добра екипировка която е около 1000-1500 лв защото майтап не бива с тези машини
има си представителство за Кава-та и откъм части ще си по-добре.
а колкото до умората атв-та си искат добра физическа подготовка и първите ти разходки ще са малко зор

и задължително добра екипировка която е около 1000-1500 лв защото майтап не бива с тези машини
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Добрата екипировка на 1-во място!
Бутуши, каска, очила, ръкавици, ризница, коленни шини, панталони, яке и още неща за който не се сещам.... При първите опити за по тежки препядствия тогава се пада
И като те захлупи АТВ-то...
Мисля, че в твоя случай всички са единодушни за КФХ-а!
п.с. За АТВ-та под наем хич не е по евтино, пък и неможе да се накефиш така както с свое... има такива на писти, ама на писта за мен е скука, истината е вгората поп балкана има под наем за час, два, ден... и цените са си наистина големи
Бутуши, каска, очила, ръкавици, ризница, коленни шини, панталони, яке и още неща за който не се сещам.... При първите опити за по тежки препядствия тогава се пада

Мисля, че в твоя случай всички са единодушни за КФХ-а!
п.с. За АТВ-та под наем хич не е по евтино, пък и неможе да се накефиш така както с свое... има такива на писти, ама на писта за мен е скука, истината е вгората поп балкана има под наем за час, два, ден... и цените са си наистина големи

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Ми и аз това казах,че е по-скъпо като е под наем!
Интересува ме още едно нещо,а именно какви документи да искам от собственика като купувам АТВ
след като е без регистрация има ли си талон,плащат ли се някъкви такси...?
Интересува ме още едно нещо,а именно какви документи да искам от собственика като купувам АТВ

(bubsa) написа:Интересува ме още едно нещо,а именно какви документи да искам от собственика като купувам АТВслед като е без регистрация има ли си талон,плащат ли се някъкви такси...?
еми моето дойде от Щатите със американския талон или по тяхному Certificate of Title
ако няма талон поне митническа декларация или фактура трябва да има,ако няма никакви документи не бих поел риска да го взема

колкото за такси ако има документи единствено пред нотариус си плащаш прехвърлянето и си готов
няма данъци няма нищо

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
А ве има и други истини
двуумясе между модел № 4+5,защото съм аматьор

двуумясе между модел № 4+5,защото съм аматьор

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Sharo написа:! Алекс написа:
еми разликите между кфх-са и раптора са че кфх-са е автоматик,с кардан,доста по тежък,по-голям просвет,разход около 20 зависи от вида на прехода
ремък колега хехе
Раптор- пистово каране
КФХ-гора
раптора в гората ще те смачка физически
кфх-а пистово те ограничава много
тествал съм го многократно
Е тук шаро го е написал най точно с две изречения.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- sashop2001
- Потребител
-
- Кара: е24
- Мечтае да кара: всеки ден
(bubsa) написа:До момента маи искам или не ще е раптор,въпреки че кфх-а ми допада повече
Пич , доста атевета съм оправял , не си взимай раптор , освен ако не е 700 с инжекцията и без тунинг!

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
GVT написа:(bubsa) написа:До момента маи искам или не ще е раптор,въпреки че кфх-а ми допада повече
Защо бе колега?Аз нямах право на избор,че ми беше подарък,но при положение ,че ти броиш кеша ще си вземеш което ти е на душата.
Ми повечето мнения които събрах(тук и извън форума) клонят към ямахата,а аз от атв-та много не разбирам,малко като жените ги избирам по форма и цвят и само карам:uups: А като се замисля със скорости е по-добре от автомат,но маи не е толкова удобно.
А като цяло един познат продава раптор изгодно и знам че е читав,затова казах че нещата отиват натам.
sashop2001 написа:(bubsa) написа:До момента маи искам или не ще е раптор,въпреки че кфх-а ми допада повече
Пич , доста атевета съм оправял , не си взимай раптор , освен ако не е 700 с инжекцията и без тунинг!
Като твърдиш това можеш ли да се обосновеш?Моя раптор е 700 но ми е интересно какво му е на 660 и какво имаш предвид под тунинг.Никой не твърди ,че е най добър но съотношение цена качество няма по добро на пазара.

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4