Станахме щат :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Май 2005, 8:54

Tano написа:Ми пичове студентски бригади, зелени карти, незаконна емиграция или там както можете и ДА ВИ НЯМА... Аман вече, като не ви изнася тука за кво седите още??? Всички знаете само там е хубаво, не знам си къде е много яко, е.. ли го къде се живее много лесно. Вместо само да се оплаквате направете си го тука добре, така и така явно нямате акъл или смелост да се махнете. Еййййй, през 2 дена някой за нещо ще ревне, колко зле и колко смотано било, ми продължавайте да гласувате за симеончо (срам за името си) или за комунисти и само да се оплаквате, пък после зле било.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Май 2005, 9:59

:OT: Асене, ИЗВИНЯВАЙ.
BMW8 написа:1. Как определи кой за кого е гласувал?
2. Ми като е 2лв бензина трябва да го крада ли за да си го направа добре в БГ!!! Не че се оплаквам ама факта си е факт!
3. Някой да е казал нещо за емиграция, та ни гониш?
Темата излезе много в страни от това за което беше, аз добавих че нямаше да е зле да взимаме щатски заплати и бензина да е като там и толкоз. И после се разгоряха едни спорове, на вас тука не ви харесвало, ходи на бригади и т.н. МИ кой си ти бре, та ша ми кажеш дали не ми харесва тук? :evil: Щом съм тук значи не е така, ако имаш нещо лично към някой от другите изказали се моля на ЛС, не разваляй темата.
4.Мисли преди да се изказваш толкова крайно :winky:

Помисли си пак кой започна с безмисленото "Ехх да имахме техните цени на бензина и техните заплати" или нещо от сорта, та на мен да ми обясняваш че развалям нещо. А иначе като искаш нещо, работиш за него и си го позволяваш. Като не можеш да изработиш 2 лева за бензин няма да караш кола, доста е просто и елементарно, няма нужда да крадеш. Аз персонално нищо не съм казал, защо се засягаш ТИ??? (Гузен негонен бяга или...???) И, повярвай ми, въобще не съм се изказал крайно, аз се сдържам в последно време. И не съм искал да се заяждам с никой, просто изказах мнение по вашия лек офф-топик, щом се засягате, ваша си работа.
П.С. Щях да забравя, АЗ СЪМ Николай Николов Атанасов, от София, 22 години.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 16 Май 2005, 15:27

предлагам да се изпрати този линк ( от форума ) на "господари на ефира" и да се оправи този неописуем гаф !
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Май 2005, 19:28

Както е модерно да се казва вече - ЧИТАВ си, както преди беше модерно - къртиш. :D
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 16 Май 2005, 22:36

Tano написа::OT: Асене, ИЗВИНЯВАЙ.
BMW8 написа:1. Как определи кой за кого е гласувал?
2. Ми като е 2лв бензина трябва да го крада ли за да си го направа добре в БГ!!! Не че се оплаквам ама факта си е факт!
3. Някой да е казал нещо за емиграция, та ни гониш?
Темата излезе много в страни от това за което беше, аз добавих че нямаше да е зле да взимаме щатски заплати и бензина да е като там и толкоз. И после се разгоряха едни спорове, на вас тука не ви харесвало, ходи на бригади и т.н. МИ кой си ти бре, та ша ми кажеш дали не ми харесва тук? :evil: Щом съм тук значи не е така, ако имаш нещо лично към някой от другите изказали се моля на ЛС, не разваляй темата.
4.Мисли преди да се изказваш толкова крайно :winky:

Помисли си пак кой започна с безмисленото "Ехх да имахме техните цени на бензина и техните заплати" или нещо от сорта, та на мен да ми обясняваш че развалям нещо. А иначе като искаш нещо, работиш за него и си го позволяваш. Като не можеш да изработиш 2 лева за бензин няма да караш кола, доста е просто и елементарно, няма нужда да крадеш. Аз персонално нищо не съм казал, защо се засягаш ТИ??? (Гузен негонен бяга или...???) И, повярвай ми, въобще не съм се изказал крайно, аз се сдържам в последно време. И не съм искал да се заяждам с никой, просто изказах мнение по вашия лек офф-топик, щом се засягате, ваша си работа.
П.С. Щях да забравя, АЗ СЪМ Николай Николов Атанасов, от София, 22 години.

не искам никой да приема това като заяждане просто ще споделя личните си впечатрления...
Живял съм и на 2те места и искам да ти кажа че не е толкова лесно да отидеш на студентска бригада,нито пък да изчезнеш нелегално а за легална емиграция да не говорим.
Това че някой реве тука си е оправдано -и то е щото живеем в помийна яма а не в държава.
А кой за кого е гласувал не е толкова определящо повярвай...отсега се знае за изхода на предстоящите избори и той е напук на проучванията.Обаче трябва първо сам да го проумееш, а после да съдиш другите що реват.Проблема е че всичко тук е илюзия и това че има още хора които сляпо вярват че нещо ще се оправи говори само зле за умствения им багаж.
Ето ти пример за последната тъпня- днес решили че когато дадена вест не им изнася могат да я спират и тя да не излиза в медийте.
Това естествено е написано така че да ти се стори редно но НЕ Е...
щото ограничението на медийте е присъщо за тоталитарния режим на управление...
но това е просто най-пресния пример...ако искаш мога да ти дам още 2000 такива на лична...
Тъй че искам да ви кажа....кой може нека се спасява!И то колкото по скоро толкова по-добре

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Май 2005, 23:35

F-14 написа:... Тъй че искам да ви кажа....кой може нека се спасява!И то колкото по скоро толкова по-добре

Тук вече не мога да се сдържа, подобни изказвания ме хвърлят в размисли ... кой, кога, къде, как го видя, как го прецени че тук е така или инак и къде си ти в социалната стълбица че реши през трибуната на форума да решиш да призоваваш към подобни действия?!?!
Спрете да с....те във форума че нещо не ви е в ред, потърсете причината преди всичко във себе си?! Подобни тъпни които описваш се случват във така наречения свят за който бленуваш непрекъснато, но там са твърде заети със своето оцеляване че да преценяват правилно! И толкоз ако не те кефи тука ... пътя е ясен ... ние тези които ще продължим изграждането на тази прекрасна страна нямаме нужда от подобен тотален негативизъм, отговора които ти давам е защото си човек, и не само това от много твои постове съм останал с впечатлението че си интелигентен човек!
П.С. Приемам твърде лично подобни неща, за мен България е моята родина, имам конституционно право да я защитавам, Моля не ме предизвиквайте !!!
П.С.2 Аз съм Евгени Александров на 30 години, от София, българин, живял на много места по света!
F-14 не ме бъркай, аз съм твой приятел като българин, извън това просто се познаваме !
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 17 Май 2005, 7:07

Vasilen написа: ...

:yes: :bgflag:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 17 Май 2005, 9:23

Vasilen написа:
F-14 написа:... Тъй че искам да ви кажа....кой може нека се спасява!И то колкото по скоро толкова по-добре

Тук вече не мога да се сдържа, подобни изказвания ме хвърлят в размисли ... кой, кога, къде, как го видя, как го прецени че тук е така или инак и къде си ти в социалната стълбица че реши през трибуната на форума да решиш да призоваваш към подобни действия?!?!
Спрете да с....те във форума че нещо не ви е в ред, потърсете причината преди всичко във себе си?! Подобни тъпни които описваш се случват във така наречения свят за който бленуваш непрекъснато, но там са твърде заети със своето оцеляване че да преценяват правилно! И толкоз ако не те кефи тука ... пътя е ясен ... ние тези които ще продължим изграждането на тази прекрасна страна нямаме нужда от подобен тотален негативизъм, отговора които ти давам е защото си човек, и не само това от много твои постове съм останал с впечатлението че си интелигентен човек!
П.С. Приемам твърде лично подобни неща, за мен България е моята родина, имам конституционно право да я защитавам, Моля не ме предизвиквайте !!!
П.С.2 Аз съм Евгени Александров на 30 години, от София, българин, живял на много места по света!
F-14 не ме бъркай, аз съм твой приятел като българин, извън това просто се познаваме !

донякъде си прав..донякъде не си- нали знаеш истината винаги има 2 лица.България е чудесна като природа,но не мисля че има нещо повече от това.
Пък и аз именно в себе си намирам причината...защото тук живея повече от добре имам каквото си поискам-е не коли за по 100 000 евро но все пак не съм останал лишен от нищо-но като изляза по улиците и ми се ще да си бях стоял в нас пред компютара.Смятам знаеш защо...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 17 Май 2005, 10:47

България е чудесна като природа,но не мисля че има нещо повече от това.

е след този израз направо незнам :kuku: :kuku: :wtf: :no: :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 17 Май 2005, 13:28

GaD написа:
България е чудесна като природа,но не мисля че има нещо повече от това.

е след този израз направо незнам :kuku: :kuku: :wtf: :no: :conf:

не знаеш какво?Че 75% не ползват компютри?Или не знаеш че сме на 3то място в света по пушачи?Или на 7мо в европа по кардио проблеми?
Или имаме хубави улици,ниска престъпност и не сме основния нарко канал към емирствата?
Еми...сигурно не ги знаеш тия работи
Колкото до предното мнение на човека/Vasilen/...еми аз нямам против че си патриот приятелю,просто като за форум използвам да споделя моето мнение тук и да се коментира, а с тебе мисля че дискусията ще е интересна...
Но обикновенно крайните мнения са неправилни така че не отричам добрите страни да БГ...Просто според мен лошите са в пъти повече

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Май 2005, 17:12

F-14 написа:не знаеш какво?Че 75% не ползват компютри?Или не знаеш че сме на 3то място в света по пушачи?Или на 7мо в европа по кардио проблеми?
Или имаме хубави улици,ниска престъпност и не сме основния нарко канал към емирствата?

Има една реклама по "Риалити ТВ". Текат едни табели по екрана. Коя от коя по-страшни. То не се стреля по преминаващите, то не бяха хапещи кучета и т.н. И накрая излиза надпис: 20 и няколко си милиона американци не могат да четат. А иначе СЗО посочва САЩ като най-затлъстялата нация (наднормено тегло=инфаркти); на центъра на Ню Йорк има часовник, който отбороява на всеки 8 мин., че току що е бил убит още един американец; оборотът на организираната престъпност в САЩ, която се занимава с наркотици е по-голям от БВП на повечето от развиващи се страни (взета отделно, а може би и на няколко заедно).
Е, мерси, искам да си живея в тази страна дето според тебе освен природа нямала нищо друго. Няма над 1300 годишна история. Не е създала писменост, на която пише 1/3 от Европа (са справка РУСИЯ Е КЪМ 280 МИЛИОНА). Не е била една от трите империи в Европа през ранното средновековие. И на послено място не си се родил тука.

Идеята на постнатия от мен линк беше съвсем друга, но не съжалявам, че се измести.

П.П. За малко да забравя. Къщата на моето семейство е построена когато местните жители на Америка все още са ловили бобри с капани, а господин Вашингтон не си е и помислял да стане офицер от армията на Нейно величество, камо ли да става Президент.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 18 Май 2005, 0:55

TheBoss написа:
F-14 написа:не знаеш какво?Че 75% не ползват компютри?Или не знаеш че сме на 3то място в света по пушачи?Или на 7мо в европа по кардио проблеми?

Има една реклама по "Риалити ТВ". Текат едни табели по екрана. Коя от коя по-страшни. То не се стреля по преминаващите, то не бяха хапещи кучета и т.н. И накрая излиза надпис: 20 и няколко си милиона американци не могат да четат. А иначе СЗО посочва САЩ като най-затлъстялата нация (наднормено тегло=инфаркти); на центъра на Ню Йорк има часовник, който отбороява на всеки 8 мин., че току що е бил убит още един американец; оборотът на организираната престъпност в САЩ, която се занимава с наркотици е по-голям от БВП на повечето от развиващи се страни (взета отделно, а може би и на няколко заедно).
Е, мерси, искам да си живея в тази страна дето според тебе освен природа нямала нищо друго. Няма над 1300 годишна история. Не е създала писменост, на която пише 1/3 от Европа (са справка РУСИЯ Е КЪМ 280 МИЛИОНА). Не е била една от трите империи в Европа през ранното средновековие. И на послено място не си се родил тука.

Идеята на постнатия от мен линк беше съвсем друга, но не съжалявам, че се измести.

П.П. За малко да забравя. Къщата на моето семейство е построена когато местните жители на Америка все още са ловили бобри с капани, а господин Вашингтон не си е и помислял да стане офицер от армията на Нейно величество, камо ли да става Президент.

Прабългари е имало не преди 1300 а още преди 3000 години...
Нещо друго: Българин идва от гръцкото Бyлгарос което идва от Вулгарос..ако порастърсиш малко из прашните библиотечни книги ще откриеш и това.
Жалко е че след като е опирала на 3 морета е била разкъсана от продажни копеленца въпросната велика държава с не толкова велико население което от 1300 години история 700 е била под робство.
за 1300 години не си направихме улици,нито градове,нито селско стопанство,нито коли,нито мотори,нито пък щяхме да пишем във форума без Уиндоус...
Не искам да влизам в директен спор USA-БГ защото изобщо няма смисъл.Ние не можем да се мерим с европа а тя е 10 години назад в развитието си от САЩ...но не е само америка пример...просто балканския манталитет ни разказва играта...
И същата тази велика нация е толкова велика че след 27 години на планетата няма да има нито един чист българин....
за 1300 години това ми говори само лошо
а къщата смятам по това време не е била на много по високо технологично ниво от американските и прародителите ти сигурно не са ловяли бобри а са пасели крави и овце...аа и да не пропуснем били са роби на турците които са нямали писменост дето да я ползва цяла европа но са изнасилвали жените-роби а мъжете са ставали диви и щастливи от възможностите им за съпротива

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 18 Май 2005, 1:41

Немога да разбера като токова не ти харесва какво правиш тук ?

От такива като теб ПОЛЗА няма!

Държавата е препълнена с отрицателно настроени индивиди като теб...

Не искам да спорим, не те познавам лично и не знам какъв човек си, но от моя гледна точка, не си прав.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 18 Май 2005, 9:24

наистина полза няма но и аз правя каквото мога за да не остана...
все пак уважавам твоето мнение при все че преди 3 години и аз мислех като теб.Но обстоятелствата промениха начина ми на мислене...
иначе много се радвам че темата се извъртя-в доста форуми съм чел за подобен проблем,но рядко срещано е да се спори с интелигентни хора :!:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 18 Май 2005, 9:30

Дай Боже да идеш някъде !!! тогава ще видиш за какво ти говоря ;-)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата