Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби

Мнение от CONAN » 26 Юли 2009, 21:54

Изображение
Имам такава двукомпонетна система ,която съм вързал на предната линия в комбито.Вързването съм го направил успоредно като и двата говорителя са вързани на кабела .Струвами се ,че не свирят ,както трябва затова ако някой разбира или има същият херц нека сподели дали е правилно вързването.Фабричните пищялки си стоят в вратите,а отзад съм слижил трилентово 13 см сони.
Ако нещо съм сгафил ,моля ви дайте съвет как да го вържа.Ето една първобитна графика как съм го направил
Изображение
Ако просто самите колони свирят толкова споделете какво може да се сложи друго като говорител .
Последна промяна CONAN на 26 Юли 2009, 22:37, променена общо 1 път

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби

Мнение от RSxRacer » 26 Юли 2009, 22:20

CONAN написа:Изображение
Имам такава двукомпонетна система ,която съм вързал на предната линия в комбито.Вързването съм го направил успоредно като и двата говорителя са вързани на кабела .Струвами се ,че не свирят ,както трябва затова ако някой разбира или има същият херц нека сподели дали е правилно вързването.Фабричните пищялки си стоят в вратите,а отзад съм слижил трилентово 13 см сони.
Ако нещо съм сгафил ,моля ви дайте съвет как да го вържа.Ето една първотна графика как съм го направил
Изображение
Ако просто самите колони свирят толкова споделете какво може да се сложи друго като говорител .

Само не разбрах филтрите ползваш ли ги?Какъв ти е плеара? Принципно тия херцове ми се струва,че им трябват понв 50в реална мощност и ако не са през амп е нормално да не се чуват като хората.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 26 Юли 2009, 22:35

Фитрите ги ползвам,просто не ги отразих в рисунката.Плеара е сони
Изображение
Sony CDX-R3350

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 26 Юли 2009, 23:07

CONAN написа:Фитрите ги ползвам,просто не ги отразих в рисунката.Плеара е сони
Изображение
Sony CDX-R3350

ами ако ти се струват тихички може би наистина сонито нема сила да ги захрани... другия варянт е да си объркал евентуално кабелите и от там да ти идва проблема.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 26 Юли 2009, 23:51

Имаше някъде тука усилвател като за тях за 25 лв или нещо такова, възползвай се

Назад към Car аудио и видео