Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби

Имам такава двукомпонетна система ,която съм вързал на предната линия в комбито.Вързването съм го направил успоредно като и двата говорителя са вързани на кабела .Струвами се ,че не свирят ,както трябва затова ако някой разбира или има същият херц нека сподели дали е правилно вързването.Фабричните пищялки си стоят в вратите,а отзад съм слижил трилентово 13 см сони.
Ако нещо съм сгафил ,моля ви дайте съвет как да го вържа.Ето една първобитна графика как съм го направил

Ако просто самите колони свирят толкова споделете какво може да се сложи друго като говорител .
Последна промяна CONAN на 26 Юли 2009, 22:37, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Съвет за HERTZ DSK-130 -Е36 комби
CONAN написа:
Имам такава двукомпонетна система ,която съм вързал на предната линия в комбито.Вързването съм го направил успоредно като и двата говорителя са вързани на кабела .Струвами се ,че не свирят ,както трябва затова ако някой разбира или има същият херц нека сподели дали е правилно вързването.Фабричните пищялки си стоят в вратите,а отзад съм слижил трилентово 13 см сони.
Ако нещо съм сгафил ,моля ви дайте съвет как да го вържа.Ето една първотна графика как съм го направил
Ако просто самите колони свирят толкова споделете какво може да се сложи друго като говорител .
Само не разбрах филтрите ползваш ли ги?Какъв ти е плеара? Принципно тия херцове ми се струва,че им трябват понв 50в реална мощност и ако не са през амп е нормално да не се чуват като хората.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ами ако ти се струват тихички може би наистина сонито нема сила да ги захрани... другия варянт е да си объркал евентуално кабелите и от там да ти идва проблема.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
5 мнения
• Страница 1 от 1