Мнение на колега с Е36 за Е34....!!???!!!??!!!
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Мнение на колега с Е36 за Е34....!!???!!!??!!!
Привет колеги...продавам си колата от известно време и просто искам да споделя с вас с какви хора се занимавам и какви ЛС получавам ...Нищо лично към никой..
""На това се вика КОМПЛЕКСАР с дърта бричка - а "насраните Е36" са 100 пъти по-хубави от ръбатите боклуци Е34 и затова са и повече пари.
Е34 са морално остарели коли - РАЗБЕРИ ГО""
""На това се вика КОМПЛЕКСАР с дърта бричка - а "насраните Е36" са 100 пъти по-хубави от ръбатите боклуци Е34 и затова са и повече пари.
Е34 са морално остарели коли - РАЗБЕРИ ГО""
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Преди имах Е36-компакт,а сега имам Е34.Мога да кажа,че тва са два различни класа,имат си предимства и недостатаци както единия клас,така и другия 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз не се сещам за предимството на е36 компакт пред е34
освен като се накарам на компакта да отворя багажника на туринга и да си го прибера

освен като се накарам на компакта да отворя багажника на туринга и да си го прибера

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
харчи по-малко, защото е по-лек... а за двигателите...друга тема
паркира се по-лесно, защото е по-къс
по-скъп не е - просто има повече на пазара... иначе добра е36 е на парите на добра е34, която е 5 години по-стара
тук май ще стане Интел с/у АМД като всички знаят кое е истината... ама да се спори...
ПС: гледал съм и е36 когато си търсех бъбреци, ама резултата се вижда...
ППС: "я слез да се кача, ако обичаш!"
паркира се по-лесно, защото е по-къс
по-скъп не е - просто има повече на пазара... иначе добра е36 е на парите на добра е34, която е 5 години по-стара
тук май ще стане Интел с/у АМД като всички знаят кое е истината... ама да се спори...
ПС: гледал съм и е36 когато си търсех бъбреци, ама резултата се вижда...
ППС: "я слез да се кача, ако обичаш!"

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Имам ги и двете, 1: страдам от клаустрофобя, 2: след като сляза от е36та целия съм изтръпнал, мноо неудобно, повреждам си гръбнака, 3: като подкарам с над 140-160 стаа стрешно, имам чуство че ще изпадна, 4: то казваха че и Ладата била по хубава от Волгата ама не е
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
jullydjs написа:Имам ги и двете, 1: страдам от клаустрофобя, 2: след като сляза от е36та целия съм изтръпнал, мноо неудобно, повреждам си гръбнака, 3: като подкарам с над 140-160 стаа стрешно, имам чуство че ще изпадна, 4: то казваха че и Ладата била по хубава от Волгата ама не е
атака и аз подържам тезата

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
1. Тясно - все едно съм в трабант.
2. Возяд много твърдо почти всичките - нали затова е спорт окачване, не съм чувал с картофи.
3. Всичките ми приятели които бяха с Е36 вече са с Е34 или Е39, остана само един още с 36-ца, но този е отделен случай - дървен философ е.
2. Возяд много твърдо почти всичките - нали затова е спорт окачване, не съм чувал с картофи.
3. Всичките ми приятели които бяха с Е36 вече са с Е34 или Е39, остана само един още с 36-ца, но този е отделен случай - дървен философ е.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Те е36-ците по-скъпи, защото пичетата повече ги заглеждат. Това лично мен винаги ме е учудвало, защо има такава разлика в цената. Гледайки миналата година за е36 за родителите ми не видях нито 1 на пазара, която да си заслужава парите, а видях 10-12, които на снимка изглеждаха добре, а на живо бяха леле-мале. Имаше 1 случай за 6500лв се продаваше, а беше блъскана от всякъде, тавана с телбод хванат да не виси, кожата протрита зверски и мотора работи на 5 цилиндъра. Абе страшна работа.
Единствената е36 която съм видял и ми е харесала е на Пенчев
Иначе си е тийнейджърска кола и хлапетата им се кефят - няма лошо. А това да кажеш, че е36 е по-хубава от е34 -->
Доста глупаво изказване. Все едно да кажа, че е34 е много по-добро от е32
Ако ми сложат нова е36, е34 и е32 и ме питат коя да ще си избера да карам, правя завой към е32-ката и после да ми викат "Много е голяма.", "Много харчи" и "Много е кисело гроздето Опела ми харчи по-малко" 
Единствената е36 която съм видял и ми е харесала е на Пенчев

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Аз реших, че в момент на криза трябва нещо по малко харчещо и преди 7-8 месеца продадох старата ми Е34 M50B20
и купих Е36 М40
Смених и целия салон защото беше сив аз исках черен, претапициране на седалките, чип, нови джанти, гуми и тн.... И всичко това докато не тръгнах един ден из провинцията на обиколка, след това просто продадох друсащото и не върящо нещо и отново Е34 М50B20
извадих прашасалите 17'-ки от гаража и
ето и снимка на кораба на Блейк

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Сега освен другата кола имам и Е36- преди това Е34. Те са си съвсем различен клас автомобили!
Е 36 е по-удобна за градско,предницата /окачването/ е по-евтино!
Е34 си е параход семеен-с подходящия мотор е доста пъргав и си има страхотна возия!
Мисля че тук сме се събрали любители на марката ,а тя предлага за всеки неин почитател избор,които смея да кажа никога няма да е грешен .
Спора е малко излишен имайки в предвид че ако се пусне темата в Е36 -познайте какъв ще е коментара!
За мен това са едни доста добри модели доказали се във времето и предлагащи страхотни емоции на хора с еднакъв темперамент ,но с различни изисквания
Е 36 е по-удобна за градско,предницата /окачването/ е по-евтино!
Е34 си е параход семеен-с подходящия мотор е доста пъргав и си има страхотна возия!
Мисля че тук сме се събрали любители на марката ,а тя предлага за всеки неин почитател избор,които смея да кажа никога няма да е грешен .
Спора е малко излишен имайки в предвид че ако се пусне темата в Е36 -познайте какъв ще е коментара!
За мен това са едни доста добри модели доказали се във времето и предлагащи страхотни емоции на хора с еднакъв темперамент ,но с различни изисквания

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Re: Мнение на колега с Е36 за Е34....!!???!!!??!!!
E34 FAN написа: ...
Я не се връзвай .. Неговата сигурно е от тия "поръчковите изпълнения" за 1500лв. ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
няма да се обаждам аз защото просто има Е36 и Е36, и защото искам да запазя един вид колегиалност като си замълча по темата.
Все пак мисля че всички знаете мнението ми за пичите въшки съдейки по това какво карам.
Все пак мисля че всички знаете мнението ми за пичите въшки съдейки по това какво карам.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
_65536_kb_sec_ написа:няма да се обаждам аз защото просто има Е36 и Е36, и защото искам да запазя един вид колегиалност като си замълча по темата.
некво бентли ли караш?
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3